Menu
Thumbnail-vlog-34.png

Pauline’s vlog #34 Dit moet anders

Afgelopen week stond met name in het teken van werk. Na ons heerlijk weekje weg naar Mauritius ben ik weer aan de slag gegaan. Gelukkig is er niet veel werk blijven liggen, want Annika is er natuurlijk gewoon als ik met vakantie ga. Zo fijn! Deze week zat vol met leuke afspraken, een laptopdag en Maurits en ik deden iets wat we heel lang niet meer hebben gedaan: een datenight! We hadden een oppas geregeld en gingen gezellig met z’n tweetjes uit eten. Ben je benieuwd naar mijn week en wat ik zoal gegeten heb? Kijk mee naar mijn vlog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uitpaulineskeuken.nl (@uitpaulineskeuken) op

En ik ben benieuwd naar jullie datenights. Plan je deze regelmatig in? En wat ga je dan doen? Laat het me weten, dat vind ik leuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan