Weekvlog

Pauline’s vlog #34 Dit moet anders

Afgelopen week stond met name in het teken van werk. Na ons heerlijk weekje weg naar Mauritius ben ik weer aan de slag gegaan. Gelukkig is er niet veel werk blijven liggen, want Annika is er natuurlijk gewoon als ik met vakantie ga. Zo fijn! Deze week zat vol met leuke afspraken, een laptopdag en Maurits en ik deden iets wat we heel lang niet meer hebben gedaan: een datenight! We hadden een oppas geregeld en gingen gezellig met z’n tweetjes uit eten. Ben je benieuwd naar mijn week en wat ik zoal gegeten heb? Kijk mee naar mijn vlog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uitpaulineskeuken.nl (@uitpaulineskeuken) op

En ik ben benieuwd naar jullie datenights. Plan je deze regelmatig in? En wat ga je dan doen? Laat het me weten, dat vind ik leuk!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in