merlijn en lasse

Pauline’s week: back to business & hier ben ik superblij mee

Ik kan merken dat ik na mijn vakantie op Mauritius goed uitgerust ben. Ik had namelijk weer volop zin om aan de slag te gaan en mijn creativiteit draait weer op volle touren. Ik vind mijn werk zo leuk dat ik mij altijd verheug op maandag, zin om weer aan de slag te gaan. En tuurlijk breng ik ook het liefst heel veel tijd door met mijn gezin (dat is mijn allerlievelingst), maar mijn werk geeft mij net zoveel energie. Dus Annika en ik gingen weer veel op pad. Kijk je mee naar mijn week?

 

Home is where the kwark is. Het fijnste na een vakantie vind ik om thuis weer lekker te ontbijten met kwark, muesli en banaan.

pauline en annika

Onze weken zijn vol tegenwoordig. Op maandag werk ik meestal achter de laptop en op dinsdag en donderdag koken we, of zijn we onderweg naar afspraken. Juist deze afwisseling vind ik zo leuk.

Haarlem

Ik ben zo dol op mijn stad Haarlem. Kan ook niet wachten tot de lente weer begint en we weer lekker op het terras kunnen zitten.

Even lunchen bij Anne en Max, waar ik voor een gezonde keuze ging. Ik nam eitjes uit de oven met zalm en avocado. Yum!

pauline

Another day, another meeting. We crossen het hele land door. Ik heb sinds vorige week weer een eigen auto (Ford Fiësta via private lease). Ik vind het superfijn dat ik nu weer goed mobiel ben. Voorheen moest ik steeds auto’s lenen omdat Maurits vaak de auto mee heeft naar zijn werk en dat vond ik zo onhandig. Dus nu weer lekker een eigen karretje voor de deur.

lab 44

We gingen lunchen bij Lab 44 in Zaandam, echt een toffe locatie is dit. Ik had zin in geitenkaas en gelukkig was dit broodje zonder honing (vind ik vaak te zoet als lunch), maar met een lekkere chutney. Yum!

pauline en Maurits

Eindelijk hebben we een oppas en kunnen Maurits en ik weer eens wat vaker uit eten. We hebben dit het afgelopen half jaar wel een beetje laten verslonzen. Mijn ouders passen al vaak op in noodsituaties dus ik wilde ze ook niet steeds vragen in het weekend, dus dit is een perfecte oplossing. Meer qualitytime is echt even nodig!

diga

We gingen eten bij Diga, dat is mijn favo restaurant in Haarlem. We gingen voor het 5 gangen verrassingsmenu. Superlekker allemaal. Alleen wat ik wel jammer vond, is dat het 3 gangen vis was. Dat vond ik persoonlijk iets to much, had liever een vega gang tussendoor gehad. Volgende keer dus toch maar weer zelf kiezen.

merlijn en lasse

Lasse en Merlijn, mijn favoriete entertainment duo. Deze jongetjes samen is zo grappig. Merlijn is echt een boef en als Lasse niet kijkt, eet hij snel zijn rozijntjes op (so like me, toen ik klein was). We gingen even een pannenkoekje eten samen, zo gezellig!

Komende week wordt weer leuk met veel afspraken, maar ook leuke privé uitstapjes.  Bekijk je mijn vlogs ook? Hierin neem ik je iedere week mee in mijn leven. Iedere zaterdag verschijnt de nieuwste vlog op de blog en op IGTV.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in