Menu
Thumbnail-vlog-32.png

Pauline’s vlog #31: Dit maakt mij verdrietig!

Welkom bij een nieuwe vlog. Deze week tref ik de laatste voorbereidingen voor onze vakantie naar Mauritius. Nog even de laatste dingetjes kopen, de koffers inpakken en vooruit werken. Ook zoek ik met Maurits een nieuwe bank uit voor het huis. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Annika en ik hebben nog een kookdag op de planning staan. We maken maar liefst 9 recepten. Ook gebeurt er weer iets wat minder leuk is en hoop ik dat de vakantie door kan gaat. Wil je weten wat we met al dat eten doen? En wat ik verder allemaal gedaan heb? Kijk dan naar mijn nieuwe vlog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uit Pauline’s Keuken (@uitpaulineskeuken) op

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan