Menu

Pauline’s vlog #31: Dit maakt mij verdrietig!

Welkom bij een nieuwe vlog. Deze week tref ik de laatste voorbereidingen voor onze vakantie naar Mauritius. Nog even de laatste dingetjes kopen, de koffers inpakken en vooruit werken. Ook zoek ik met Maurits een nieuwe bank uit voor het huis. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Annika en ik hebben nog een kookdag op de planning staan. We maken maar liefst 9 recepten. Ook gebeurt er weer iets wat minder leuk is en hoop ik dat de vakantie door kan gaat. Wil je weten wat we met al dat eten doen? En wat ik verder allemaal gedaan heb? Kijk dan naar mijn nieuwe vlog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uit Pauline’s Keuken (@uitpaulineskeuken) op

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

2 reacties

  • Pauline
    29 april 2019 om 11:04

    Lief van je, dankjewel!

  • Maudy Volkers
    28 april 2019 om 17:52

    Ik leesnet de Libelle van mn moeder, van begin april. Ik maak best veel van je recepten en ik vind t mooi om te lezen dat je van iets negatiefs iets positiefs hebt kunnen omzetten. Chapeau en ga zo door, Lieve groet Maudy

Reactie plaatsen