Pauline's vlog #29: Een toffe fotoshoot!

Pauline’s vlog #29: Een toffe fotoshoot!

Welkom bij weer een nieuwe vlog! In deze vlog ga ik naar Amsterdam voor een toffe fotoshoot. Ik spot voor het eerst mijn eigen bakmixen in de supermarkt, dat is toch wel een juichmomentje hoor! En ik ben toch wel een beetje zenuwachtig voor de lancering. Kijk je weer mee?

Ps. volgende week deel ik de secret achter de schermen vlog van het hele proces van het lanceren van de bakmixen. Hou mijn instagram en site in de gaten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uit Pauline’s Keuken (@uitpaulineskeuken) op

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in