talkies

Pauline’s week: Ik sta helemaal te trillen

Oh jongens wat een week. Het grote nieuws kwam eindelijk uit, onze 4 gezondere bakmixen liggen in de winkel. Ik ben nog helemaal aan het trillen van de adrenaline. Zoveel reacties, gewoon uitverkocht op dag 1 en een hele perstour. Zo ontzettend tof allemaal. In deze blog neem ik je mee in mijn afgelopen week met o.a. een fotoshoot en een etentje met vrienden.

pauline

In het weekend is het tijd voor mijn mannen. We doen meestal iets leuks samen.

proeflokaal mimi

Deze keer gingen we lunchen bij Proeflokaal Mimi. Ik had zin in Filet Americain en hij was echt heel lekker.

fml

Je hebt soms van die dagen dat alles misgaat. Dit was er zo een. Het begon met een ei op de grond, daarna kreeg ik (of nou ja het was Maurits) een verkeersboete binnen en ik creëerde een melkexplosie met mijn koffieapparaat. Ah well…

toffe shoot

Blote billen gezicht want ik had een hele toffe fotoshoot (incl. styling en visagie) voor Libelle. Als het “uit” is, laat ik het jullie zeker zien.

cleefff

Sneeuw gooide roet in het eten. We zouden eigenlijk lunchen met Marianne in Rotterdam.  Maar de sneeuw bleef nogal liggen, dus deden we een good old Cleeff in Haarlem.

burrito

Vrienden kwamen eten en deze keer gingen we op de Mexicaanse tour. Maurits heeft gekookt. We aten burrito’s met Pulled chicken (het recept staat in mijn boek Feel Good Food) met Mexicaanse rijst, gegrilde maïs en homemade guacamole. Zo lekker!

no bake cheesecake

En als toetje een No Bake cheesecake met limoen. Yum!

gezonde bakmix

En toen lag mijn bakmix ineens in de winkel. Stiekem al voordat het nieuws naar buiten kwam, want we wilden natuurlijk niet dat jullie mis zouden grijpen.

gezonde bakmix

En toen was het gewoon in 1 dag uitverkocht. OMG! De adrenaline gierde door mijn lijf, ik had dit nooit maar dan ook nooit verwacht. Zo cool. We zijn zo blij.

perspakketten

En deze gigantische stapel met daarin de bakmixen ging naar de pers. Dit zijn alle media, zowel online als offline. Spannend!

perstour

En de volgende dag deden we zelf een perstour. Met een auto vol geladen met bakmixen en reeds gebakken cakes gingen Pow Comms en Annika en ik op bezoek bij verschillende titels.
talkies

Bij Talkies Magazine werd het goed ontvangen.

happy in shape

En ook bij Happy in shape zijn ze blij met onze gezondere bakmixen.

dignita

Tussendoor moest er natuurlijk geluncht worden. We gingen naar Dignita, wat een heerlijke plek. Ik heb courgette fritters met een gepocheerd eitje en halloumi. Zo lekker!

En daarna was ik helemaal gesloopt. Dus ik bracht Merlijn even een ochtendje naar mijn ouders zodat ik even bij kon tanken. Wat een week. Wat fantastisch dat het zo’n groot succes is. Dit had ik nooit durven dromen. Ik ben jullie zo dankbaar hiervoor. Echt!

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in