Menu

Pauline’s week: Ik sta helemaal te trillen

Oh jongens wat een week. Het grote nieuws kwam eindelijk uit, onze 4 gezondere bakmixen liggen in de winkel. Ik ben nog helemaal aan het trillen van de adrenaline. Zoveel reacties, gewoon uitverkocht op dag 1 en een hele perstour. Zo ontzettend tof allemaal. In deze blog neem ik je mee in mijn afgelopen week met o.a. een fotoshoot en een etentje met vrienden.

pauline

In het weekend is het tijd voor mijn mannen. We doen meestal iets leuks samen.

proeflokaal mimi

Deze keer gingen we lunchen bij Proeflokaal Mimi. Ik had zin in Filet Americain en hij was echt heel lekker.

fml

Je hebt soms van die dagen dat alles misgaat. Dit was er zo een. Het begon met een ei op de grond, daarna kreeg ik (of nou ja het was Maurits) een verkeersboete binnen en ik creëerde een melkexplosie met mijn koffieapparaat. Ah well…

toffe shoot

Blote billen gezicht want ik had een hele toffe fotoshoot (incl. styling en visagie) voor Libelle. Als het “uit” is, laat ik het jullie zeker zien.

cleefff

Sneeuw gooide roet in het eten. We zouden eigenlijk lunchen met Marianne in Rotterdam.  Maar de sneeuw bleef nogal liggen, dus deden we een good old Cleeff in Haarlem.

burrito

Vrienden kwamen eten en deze keer gingen we op de Mexicaanse tour. Maurits heeft gekookt. We aten burrito’s met Pulled chicken (het recept staat in mijn boek Feel Good Food) met Mexicaanse rijst, gegrilde maïs en homemade guacamole. Zo lekker!

no bake cheesecake

En als toetje een No Bake cheesecake met limoen. Yum!

gezonde bakmix

En toen lag mijn bakmix ineens in de winkel. Stiekem al voordat het nieuws naar buiten kwam, want we wilden natuurlijk niet dat jullie mis zouden grijpen.

gezonde bakmix

En toen was het gewoon in 1 dag uitverkocht. OMG! De adrenaline gierde door mijn lijf, ik had dit nooit maar dan ook nooit verwacht. Zo cool. We zijn zo blij.

perspakketten

En deze gigantische stapel met daarin de bakmixen ging naar de pers. Dit zijn alle media, zowel online als offline. Spannend!

perstour

En de volgende dag deden we zelf een perstour. Met een auto vol geladen met bakmixen en reeds gebakken cakes gingen Pow Comms en Annika en ik op bezoek bij verschillende titels.
talkies

Bij Talkies Magazine werd het goed ontvangen.

happy in shape

En ook bij Happy in shape zijn ze blij met onze gezondere bakmixen.

dignita

Tussendoor moest er natuurlijk geluncht worden. We gingen naar Dignita, wat een heerlijke plek. Ik heb courgette fritters met een gepocheerd eitje en halloumi. Zo lekker!

En daarna was ik helemaal gesloopt. Dus ik bracht Merlijn even een ochtendje naar mijn ouders zodat ik even bij kon tanken. Wat een week. Wat fantastisch dat het zo’n groot succes is. Dit had ik nooit durven dromen. Ik ben jullie zo dankbaar hiervoor. Echt!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

17 reacties

 • Annemiek
  6 februari 2019 om 10:49

  De AH in Vinkhuizen had ze alle 4. Het vak was alleen wel bijna leeg. Hoop dat er snel weer nieuwe voorraad komt. Succes!

 • Pauline
  5 februari 2019 om 11:15

  Iedere dag! Als je via de app kijkt moet je deze even updaten.

 • Melissa Van Kerckvoorde
  5 februari 2019 om 11:14

  Wij gaan elke week boodschappen doen bij de AH, ik ga zeker eens kijken de volgende keer! Leuk!

 • Niels Bekkers
  5 februari 2019 om 09:33

  Wanneer komen er weer nieuwe recepten op de blog?

 • Anja Scholma
  4 februari 2019 om 22:04

  Wat een groot succes, gauw op zoek in Groningen,

 • Anja Scholma
  4 februari 2019 om 22:00

  Welke AH in Groningen?

 • Lisanne
  4 februari 2019 om 17:55

  De Ah op de Rijksstraatweg in heemskerk is een AH XL, die zou het moeten hebben. Ik heb ze zelf bij AH in Castricum gehaald. Anders even vragen, ze kunnen het vaak wel bestellen .

 • Jolande Dam
  4 februari 2019 om 16:44

  Okeee Dank je wel Waar kan ik die webschop vinden Van Leev???

 • Annika
  4 februari 2019 om 16:06

  Hallo Jolande, hopelijk gaat Albert Heijn ze binnenkort in meer winkels plaatsen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Je kunt ze wel bestellen in de AH online shop en ook Leev heeft ze in de webshop.

 • Jolande Dam
  4 februari 2019 om 15:40

  Heb ze niet gevonden Bij de winkels van albert heijn Ze zijn alleen verkrijgbaar bij Alber heijn XL Die heb je niet in onze beurt helaas Niet de kleine winkels Heel jammer Ben beverwijk heemskerk ijmuiden geweest

 • Jolande Dam
  4 februari 2019 om 15:35

  Hoi Pauline Ik woon in beverwijk Ben bij albert heijn geweest In heemskerk beverwijk en ijmuiden Om je die lekkere Cake's te kopen Maar het werdt mij verteld dat het alleen Alber Heijn winkels XL dat ze daar staan Dat is balen Dan moet ik naar Alkmaar of Haarlem Jammer dat het niet bij de gewone winkels van albertheijn staan Zeg het maar even Groetjes Jolande Dam

 • Annika
  4 februari 2019 om 15:08

  Wat leuk!!

 • Annemiek Reintke
  4 februari 2019 om 09:55

  Jaaaaaa in de stad Groningen ook de bakmixen gevonden!! Ik heb ze gelijk maar alle 4 gekocht. Binnenkort maar even met mijn dochter samen gezellig bakken.

 • Annika
  4 februari 2019 om 09:15

  Ah jammer, vraag er vooral naar bij de klantenservice. Dan komen er hopelijk snel meer winkels bij. Je kunt het wel in de AH shop en straks ook in de Leev online shop bestellen.

 • Annika
  4 februari 2019 om 09:03

  Wat goed om te horen! En ja, je moet onderaan beginnen he ;)

 • Tamara D
  4 februari 2019 om 07:56

  Wij hebben een grote ah en daar was je bakmix gewoon. Een beetje jammer het lag helemaal onderop. Gisteravond je bananabread gemaakt. Het is heerlijk, wel even wennen met koekkruiden..

 • Marieke
  4 februari 2019 om 06:57

  Heel gaaf! Geniet er maar van. Ik ben bij diverse Ah winkels geweest, ook een grote en geen bakmixen gevonden. Vind ik echt heel jammer.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.