Menu
Falafelbowl-3-3.jpg

5 x de lekkerste bowl recepten

Gerechten in een kommetje serveren is al een tijdje een trend. Vandaag verzamel ik de 5 lekkerste bowl recepten voor jullie. We hebben er inmiddels al heel wat op de site staan, maar ik heb de 5 lekkerste voor jullie geselecteerd. Wat is dat toch met kommetjes he? Waarom eet het lekkerder? Ik vind het fijn om bepaalde gerechten uit een kommetje te eten. Het is makkelijk, blijft langer warm en je kunt er stiekem mee op de bank ploffen.

Het begon natuurlijk allemaal met de sushibowl. En nu kennen we veel meer bowl recepten. Sushibowls, pokébowls, smoothiebowls en ga zo maar door. In dit overzicht staat bijvoorbeeld ook een falafelbowl. Maar eigenlijk kun je alles wel in een kommetje stoppen. Alleen AGV, dat is wat lastiger. Maar een stamppotje kan natuurlijk wel weer. Heb je aan dit lijstje met bowl recepten nog niet voldoende? Kijk dan eens op onze website voor nog meer inspiratie.

Van ontbijt tot lunch & diner

Bowls kun je de hele dag door eten. Of je nu wilt lunchen, ontbijten of dineren, een bowl kan altijd. Neem een lekkere smoothiebowl bij het ontbijt, lunch met een salade in een bowl en dineer met een van onderstaande lekkere bowl recepten.

Wil je het hele recept zien? Klik dan op de link boven de foto! Welk van deze bowl recepten is jouw favoriet? En ben jij ook dol op eten uit een kommetje?

TERIYAKI KIP SUSHI BOWL

VEGAN TEMPEH BOWL

SUSHI BOWL MET MISO

FALAFEL BOWL

DRAGON FRUIT BOWL

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan