Menu

Pauline’s vlog #31: Is dit normaal?

Welkom bij weer een nieuwe vlog. De 31e alweer :). Nooit gedacht dat ik ooit zou gaan vloggen, maar ik vind het superleuk om te doen. Vooral om jullie enthousiaste reacties te lezen en te merken dat veel dingen herkenbaar zijn voor jullie. Daar doe ik het voor! De afgelopen week had ik een drukke week met veel afspraken buiten de deur. Ook gaf ik een leuke demo op de Gezondheidsbeurs met mijn Carrot cake mix. Heeft iemand van jullie mij gespot? Daarnaast deel ik de struggle die ik heb met het avondeten voor Merlijn. Ik ben benieuwd of jullie dit herkennen en misschien tips hebben? Laat het me weten in de comments, dat vind ik leuk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uit Pauline’s Keuken (@uitpaulineskeuken) op

Bedankt weer voor het kijken en tot volgende week!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

1 reactie

  • Ingrid Veltkamp
    16 februari 2019 om 13:40

    Ja, Pauline, ik heb je carrot cake geproefd op de Gezondheidsbeurs. Superlekker!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.