Pauline's vlog #31: Is dit normaal?

Pauline’s vlog #31: Is dit normaal?

Welkom bij weer een nieuwe vlog. De 31e alweer :). Nooit gedacht dat ik ooit zou gaan vloggen, maar ik vind het superleuk om te doen. Vooral om jullie enthousiaste reacties te lezen en te merken dat veel dingen herkenbaar zijn voor jullie. Daar doe ik het voor! De afgelopen week had ik een drukke week met veel afspraken buiten de deur. Ook gaf ik een leuke demo op de Gezondheidsbeurs met mijn Carrot cake mix. Heeft iemand van jullie mij gespot? Daarnaast deel ik de struggle die ik heb met het avondeten voor Merlijn. Ik ben benieuwd of jullie dit herkennen en misschien tips hebben? Laat het me weten in de comments, dat vind ik leuk!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uit Pauline’s Keuken (@uitpaulineskeuken) op

Bedankt weer voor het kijken en tot volgende week!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in