pauline

Pauline’s week: Dit voelt goed

Zo de rust is wedergekeerd. De nieuwe website draait, de bakmixen liggen in de winkel en ons derde project is ook af. Dat verschijnt pas later dit jaar, maar ons werk hiervoor zit erop. En dat is best fijn, want eerlijk gezegd was het de afgelopen maanden wel heel druk. Een beetje te druk misschien. Nu is alles weer in balans en ligt de focus weer op het maken van mooie content. Ik dook de keuken weer in om maar liefst negen nieuwe recepten voor jullie te maken, maar ik deed nog veel meer. Kijk je mee naar mijn week?

props

Check deze prop kast (=fotomateriaal) bij Allerhande. Echt goals hoor dit!

groentesoepDus alles gaat goed, op het ziek zijn na. Dat hoort er helaas bij met kleine kindjes. Deze keer was het de buikgriep die weer om de hoek kwam kijken. Alledrie (en zelfs mijn moeder ook) waren we geveld. En dan is er maar 1 ding waar je zin in hebt en dat is homemade groentesoep. Lekker, makkelijk en gezond.

pauline en annika

Gelukkig was het van korte duur want er stond een dagje met deze op de planning. We hadden afspraken, maar gingen eerst even lunchen bij Cleeff in Haarlem.

Mexicaanse kip

En zoals altijd kies ik dan voor Mexicaanse kip, alleen deze keer in een wrap in plaats van op een broodje.

wentelteefjes

Annika had wentelteefjes, ook zo lekker!
house of rebelsOmdat we toch in de buurt waren gingen we even langs bij House of Rebels, waar deze zoete tafel op ons te wachten stond.

regenboogtaart

Onze timing was perfect, want deze regenboogtaart werd net aangesneden. Superlekker! Wel mega zoet, dus ik heb een heel klein stukje genomen. Ik wil toch altijd proeven. Hebben jullie dat ook?

pauline

Van ongezonde taart over naar gezonde cake. Ik gaf een demo op de gezondheidsbeurs met mijn bakmixen. Zo leuk!

Uit Paulines keuken bakmix

Mijn bakmixen vlogen als warme broodjes over de toonbank. Niet normaal hoeveel er verkocht zijn. Ik heb gedroomd van dit succes en vind het zo cool dat het nu ook werkelijkheid is geworden. Ben er eeuwig dankbaar voor.

pauline

Daarna snel naar huis om weekend te vieren met mijn mannen.

frenchie

We gingen lekker lunchen bij Frenchie (een van mijn favorieten in Haarlem). Ik had een steamed bun met tempura kip en Merlijn had glutenvrije pannenkoeken. Hij vond ze fantastisch.

merlijn

Kijk precies zijn moeder, alleen maar oog voor de keuken: “waar blijven mijn pannenkoeken nou?”

koffie

En met goede koffie maak je mij altijd blij.

En dan nu is het bijna vakantie. Morgen heb ik nog een propvolle dag, maar dan is het over en uit. Wij vliegen donderdag naar Mauritius (best spannend) en gaan een week helemaal niks doen. Ik ben er wel aan toe. Uiteraard zal ik de beelden nog met jullie delen.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in