Menu
Thumb.jpg

Pauline’s vlog #28: Ik vind het spannend!

Welkom bij weer een nieuwe vlog. Deze vlog staat in het teken van de laatste puntjes op de i zetten voor ons geheime project. Zo spannend en ik ben erg benieuwd naar jullie reacties. Verder was het weer een drukke week. Merlijn is ziek en dat zorgt er voor dat ik mijn schema om moet gooien. Annika en ik hebben een kookdag en in het weekend is het familytime. Ik ga onder andere naar een hele leuke foodmarkt!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uit Pauline’s Keuken (@uitpaulineskeuken) op

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan