Pauline’s vlog #28: Ik vind het spannend!

Welkom bij weer een nieuwe vlog. Deze vlog staat in het teken van de laatste puntjes op de i zetten voor ons geheime project. Zo spannend en ik ben erg benieuwd naar jullie reacties. Verder was het weer een drukke week. Merlijn is ziek en dat zorgt er voor dat ik mijn schema om moet gooien. Annika en ik hebben een kookdag en in het weekend is het familytime. Ik ga onder andere naar een hele leuke foodmarkt!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

 

Een bericht gedeeld door Pauline – Uit Pauline’s Keuken (@uitpaulineskeuken) op

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in