Menu

Diary: in de Telegraaf, post uit Australië en bijna vakantie

Hallo allemaal. Als jullie dit lezen heb ik vakantie. Drie weken maar liefst. Waarvan ik een week in Zeeland zal doorbrengen en voor de rest staat alles nog open. En dat is best wel even fijn. Ik was er wel aan toe. Annika bewaakt het fort deze weken, dus jullie hoeven ons niet te missen. De laatste week voor de vakantie was best nog even druk. Kijk je mee naar mijn overzicht?

Ik kreeg een notenmix van Green Gypsy, welke je zelf nog moest roosteren in de oven. Echt heel lekker! Deze schaal was binnen een uur leeg.

Annika en ik hadden weer een kookdag en ik gebruikte weer eens mijn favo gekleurde bietjes. Ik vind ze zo mooi. En lekker ook, maar vooral mooi.

Van Annika kreeg ik deze mooie pioenrozen. Het is zo’n mooie bloem!

Met het mooie weer flans ik even snel een salade in elkaar. Deze was met biet en geitenkaas.

Annika en ik waren de hele dag in Amsterdam voor afspraken. Tussendoor lunchten we bij Pluk Amsterdam.

Ik had een superlekkere wrap met gegrilde groente, kip en hummus. Annika had een salade met burrata maar die viel een beetje tegen helaas. Gelukkig heb ik het later goed gemaakt door een hele lekkere salade met burrata voor haar te maken.

Zo cool dit! Ik stond met een interview in de Telegraaf. Het thema is Vrouw en Gezondheid en daar weet ik natuurlijk wel wat van 🙂 Hier kan je het hele interview lezen.

Maurits werkte onverwachts thuis, dus gingen we snel even buiten de deur lunchen bij Loetje. Ik zit in een geitenkaasfase, valt het op?
Loetje zit op een heel mooi plekje in Overveen. Voelt toch een beetje als vakantie dan.

Ik kreeg gewoon foodpost uit Australië. Niels, mijn favo PR man, had TimTams voor mij meegenomen. Zo lekker! En ik heb zulke goede herinneringen aan deze koekjes.

Ik had nog een leuk etentje bij de CEO van HelloFresh, maar daar vertel ik binnenkort meer over in een aparte blog.

Ik kreeg deze fijne muesli en granola van Leev thuisgestuurd. Het zijn superlekkere ontbijtgranen en groot voordeel er zit minder suiker in. Dat heb ik namelijk liever niet in mijn ontbijt. Je kan het kopen in de supermarkt. Ik ging met Annika en Ianna lunchen bij Mama Kelly in Amsterdam. Zo tof daar! Alles is roze. Maar het was erg mooi weer, dus we gingen toch buiten zitten. En dit stond er op tafel. Yum.

Vanaf nu heb ik dus 3 weken vrij. Maar je kan mijn avonturen gewoon volgen via Instagram. Sterker nog, ik maak nu weekvlogs voor IGTV. Het is een probeersel en ik ga er natuurlijk alleen mee door als jullie (en ikzelf) het leuk vinden. Maar de eerste staat in ieder geval al op Instagram.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

3 reacties

 • Annika
  3 juli 2018 om 12:44

  Dank je wel Anja, X

 • Ilona
  2 juli 2018 om 22:19

  Oh TimTam's! Daar heb ik ook goede herinneringen aan :)

 • Anja Scholma
  2 juli 2018 om 19:30

  Wat weer leuke verhalen, en wat hebben jullie een hoop gedaan,,,, een hele fijne vakantie gewenst voor jullie drieen

Reactie plaatsen