diary strand

Zomerrooster

Yes, de zomer is weer begonnen! Veel van jullie zullen lekker op vakantie gaan of thuis van de zon gaan genieten. De terrasjes en stranden zullen weer massaal bezocht worden, in Nederland en in het buitenland. Lekker barbecuen in de tuin met vrienden, (food)festivals bezoeken, leuke steden bezoeken, in de zomer doen we dat volop.

Wij doen dat ook en gaan lekker genieten van de zomer met onze kleine (en grote) boys! En omdat wij af en toe ook een beetje ademruimte nodig hebben, lassen we vanaf nu het zomerrooster in. Dit betekent dat er tot en met augustus geen artikelen in de weekenden online komen. Gelukkig is de database enorm en staan er al meer dan 1400 recepten online. Aan inspiratie geen gebrek dus. En zo kunnen wij ons deze zomer weer bezinnen op nieuwe plannen en ideeën voor het najaar.

strandhuisje zeeland

Voor nu wensen we jullie een hele fijne zomer toe en wil je ons volgen en zien wat wij deze zomer allemaal uitspoken?, check dan ook onze social accounts.

Liefs Pauline en Annika

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in