fbpx
Menu

Diary: Alpaca selfies en mooie mijlpaal

Het is weer maandag, tijd voor weer een nieuw fotodagboek. Ik heb best veel beleefd. Annika en ik waren veel on the road voor afspraken en de weekenden waren ook goed gevuld. Als kers op de taart kregen we allemaal buikgriep (lang leve de crèche) maar dat vergeten we maar snel weer. Kijk je mee?

Leonie van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet knuffelde in Peru met Alpaca’s. Maar dat kan in Nederland ook gewoon hoor. Deze twee schatjes staan op de Bettinehoeve. Yes daar waar de geitenkaas gemaakt wordt.

Annika en ik waren daar voor een samenwerking. Wat een heerlijke ontspannen plek zo onder in Brabant.

I’m sexy and I know it! Inmiddels zijn we er al aan gewend, maar zodra je de productieruimte van een bedrijf binnen stapt gaat al je vrouwelijkheid verloren. Haarnetjes, grote witte jassen en plastic slofjes. Gelukkig zijn we niet zo ijdel.

Op de terugweg gingen we via Scheiwijk voor Fijnproevers, het meest culi tankstation van Nederland. Je koopt hier kookboeken, dressings en andere culi cadeautjes. En lekkere broodjes met tonijn bijvoorbeeld.

Van Jan Gotjé kreeg ik deze groentechips. Dit is pas echt groentechips want de hele boontjes, stukken broccoli en champignons waren letterlijk terug te vinden. Lekker. Al blijf ik natuurlijk vooral fan van gewone chips.

Tijd voor ontsspanning. Samen met mijn foodvriendinnen Brenda, Francesca en Philippine chillde ik een middagje bij Witsand in Noordwijk. Erg leuke plek!

Ik word altijd helemaal relaxt van het strand. Zo fijn dat ik het op steenworp afstand heb.

Met mijn mannen ging ik lunchen bij By Lima. Ik at een heerlijk broodje met gerookte kip en Muhammara. Superlekker!

En ik dronk een cortado. Mijn favo koffie!

Ik ben altijd op zoek naar props voor mijn website. In de stad scoorde ik wat kleine bakjes en bestekjes. Mijn kasten puilen letterlijk uit, maar he dat is mijn werk he. Dat excuus gebruik ik hier thuis voor mijn kast inname.

Ik ben zo dol op Haarlem. Ik woon hier nu 8 jaar en het is de beste beslissing van mijn leven om hier naartoe te verhuizen.

Na een dagje stad was dit mijn avondeten. Soms heb je gewoon zin in allerlei hapjes. Als voorgerecht aten we kibbeling, daar had ik ook al een tijdje zin in.

Ik ontving heel veel pakketjes op één dag. Via Instagram heb ik de inhoud laten zien. Er zaten leuke dingen tussen.

Met Maurits en Merlijn ging ik koffie drinken bij Cleeff. Ik nam een taartje. Deze cheesecake smaakte echt fantastisch.

En ik sluit af met een te gekke mijlpaal! Op Instagram haalde ik 100.000 volgers. Dat is echt insane. Om dit te vieren trakteerde ik op brownies.

Deze week wordt ook een volle week. Morgen zijn we bijna de hele dag in Amsterdam afspraken en woensdag hebben we weer een kookdag. Daarna nog een weekje werken en dan eerst 3 weken vrij. Yes!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

BewarenBewaren

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

5 reacties

 • Anouc
  22 juni 2018 om 22:55

  Ik ben nog steeds zooo benieuwd naar die kruiden-la met allemaal dezelfde potjes op alfabet :) kun je daar niet een keertje een foto van posten?? Misschien kan ik dan wat inspiratie opdoen voor mijn eigen onoverzichtelijke la ..

  Beantwoorden
 • Pauline
  24 juni 2018 om 19:27

  Ik heb er zelfs een video over gemaakt https://uitpaulineskeuken.nl/2017/02/mijn-specerijen-collectie.html

  Beantwoorden
 • Margriet
  18 juni 2018 om 22:07

  Proficiat met jullie “ton” vol volgers!🍾💐

  Beantwoorden
 • Annika
  19 juni 2018 om 09:25

  Dank je wel!

  Beantwoorden
 • Anja Scholma
  18 juni 2018 om 13:25

  Wat weer een leuk verhaal, en de mijlpaal gehaald helemaal super,,,, ik geniet altijd van jullie belevenissen,,,, 😂

  Beantwoorden

Reactie plaatsen