Diary: Alpaca selfies en mooie mijlpaal

Het is weer maandag, tijd voor weer een nieuw fotodagboek. Ik heb best veel beleefd. Annika en ik waren veel on the road voor afspraken en de weekenden waren ook goed gevuld. Als kers op de taart kregen we allemaal buikgriep (lang leve de crèche) maar dat vergeten we maar snel weer. Kijk je mee?

Leonie van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet knuffelde in Peru met Alpaca’s. Maar dat kan in Nederland ook gewoon hoor. Deze twee schatjes staan op de Bettinehoeve. Yes daar waar de geitenkaas gemaakt wordt.

Annika en ik waren daar voor een samenwerking. Wat een heerlijke ontspannen plek zo onder in Brabant.

I’m sexy and I know it! Inmiddels zijn we er al aan gewend, maar zodra je de productieruimte van een bedrijf binnen stapt gaat al je vrouwelijkheid verloren. Haarnetjes, grote witte jassen en plastic slofjes. Gelukkig zijn we niet zo ijdel.

Op de terugweg gingen we via Scheiwijk voor Fijnproevers, het meest culi tankstation van Nederland. Je koopt hier kookboeken, dressings en andere culi cadeautjes. En lekkere broodjes met tonijn bijvoorbeeld.

Van Jan Gotjé kreeg ik deze groentechips. Dit is pas echt groentechips want de hele boontjes, stukken broccoli en champignons waren letterlijk terug te vinden. Lekker. Al blijf ik natuurlijk vooral fan van gewone chips.

Tijd voor ontsspanning. Samen met mijn foodvriendinnen Brenda, Francesca en Philippine chillde ik een middagje bij Witsand in Noordwijk. Erg leuke plek!

Ik word altijd helemaal relaxt van het strand. Zo fijn dat ik het op steenworp afstand heb.

Met mijn mannen ging ik lunchen bij By Lima. Ik at een heerlijk broodje met gerookte kip en Muhammara. Superlekker!

En ik dronk een cortado. Mijn favo koffie!

Ik ben altijd op zoek naar props voor mijn website. In de stad scoorde ik wat kleine bakjes en bestekjes. Mijn kasten puilen letterlijk uit, maar he dat is mijn werk he. Dat excuus gebruik ik hier thuis voor mijn kast inname.

Ik ben zo dol op Haarlem. Ik woon hier nu 8 jaar en het is de beste beslissing van mijn leven om hier naartoe te verhuizen.

Na een dagje stad was dit mijn avondeten. Soms heb je gewoon zin in allerlei hapjes. Als voorgerecht aten we kibbeling, daar had ik ook al een tijdje zin in.

Ik ontving heel veel pakketjes op één dag. Via Instagram heb ik de inhoud laten zien. Er zaten leuke dingen tussen.

Met Maurits en Merlijn ging ik koffie drinken bij Cleeff. Ik nam een taartje. Deze cheesecake smaakte echt fantastisch.

En ik sluit af met een te gekke mijlpaal! Op Instagram haalde ik 100.000 volgers. Dat is echt insane. Om dit te vieren trakteerde ik op brownies.

Deze week wordt ook een volle week. Morgen zijn we bijna de hele dag in Amsterdam afspraken en woensdag hebben we weer een kookdag. Daarna nog een weekje werken en dan eerst 3 weken vrij. Yes!

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

BewarenBewaren

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in