Menu

Hotspot: STACH food Haarlem

Yes, ik was blij verrast toen ik ineens op de STACH food in Haarlem stuitte. Ik had geen idee dat STACH een locatie in Haarlem zou openen. Ik liep langs de Botermarkt en ineens zag ik in mijn ooghoek, STACH! Superleuk, want ik ben al jaren fan van deze winkel. Pauline en ik hebben al heel wat STACH’s bezocht. We waren er als de kippen bij toen ze hun eerste vestiging in Amsterdam openden. Later volgden er steeds meer vestigingen, waaronder één bij ons in de buurt, de STACH in Overveen. Maar nu er een STACH food in ons eigen stadje zit, ben ik helemaal blij.

STACH food HaarlemSTACH food Haarlem

De STACH food in Haarlem zit op de hoek van de Botermarkt en de Gedempte Oude Gracht, lekker in het centrum dus. Het is een combinatie van een winkel en een café in één. Zoals gebruikelijk bij STACH kun je er de lekkerste producten kopen. En dat vind ik nou zo fijn aan deze winkel. Je vindt er producten van merken die niet overal makkelijk verkrijgbaar zijn. Alles is superleuk verpakt en het een is nog lekkerder dan het ander. Ik koop hier regelmatig iets lekkers om weg te geven als ik bij vrienden wat ga eten. STACH heeft ook een eigen productlijn, met onder andere hele lekkere chocoladerepen, maar ook complete verse maaltijden.

STACH food HaarlemSTACH food Haarlem

De STACH in Haarlem heeft een zitgelegenheid. Hier kun je iets lekkers van de kaart bestellen en even relaxt zitten met een kopje koffie of een lekker broodje tussen het shoppen door.

STACH food Haarlem

De winkel ligt vol met de lekkerste producten. De chocola van STACH zelf is echt een aanrader. Mijn favoriet is de reep met pindakaas en popcorn. Maar ook de grote meringues, de vele soorten popcorn en chips, de lekkere bio-drankjes en verse sapjes zijn absoluut een aanrader.

STACH food Haarlem

STACH verkoopt ook kant-en-klare, maar verse maaltijden. Superhandig voor op een drukke dag of als je even geen zin hebt om te koken, maar wel iets lekkers wilt eten. Er is voldoende keuze, van vega(n) tot vis & vlees.

STACH food Haarlem

Hoe lekker zien deze koeken eruit?

STACH food HaarlemSTACH food Haarlem

En ook voor het ontbijt kun je hier terecht. Kijk maar naar deze lekkere verse broden en zoete broodjes voor bij het ontbijt. Koop er een healthy juice bij en je ontbijtje is compleet.

STACH food HaarlemSTACH food Haarlem

Zoek je een lekker tussendoortje? Dan ben je hier aan het goede adres. De chips van Pipers’ is superlekker, of kies voor een van de vele energybars.

STACH food HaarlemSTACH food Haarlem

Ik ben heel erg blij dat er nu een STACH food in Haarlem zit. Ik zal hier regelmatig te vinden zijn. Voor een lekkere lunch, een koffietje met iets lekkers, om een verse maaltijd af te halen of om iets lekkers te kopen voor bij de koffie of wijn. Mocht je binnenkort naar Haarlem gaan, neem dan zeker even een kijkje en neem de tijd om alles te bekijken en te ontdekken. Ik durf te wedden dat je niet met lege handen naar huis gaat!

Hotspot
STACH food Haarlem

Adres
Hoek Botermarkt/ Gedempte Oude Gracht

Meer informatie
Zie website

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

4 reacties

 • Annika
  3 juli 2018 om 12:43

  Oh, dat zou fijn zijn inderdaad :)

 • Daniëlle
  2 juli 2018 om 15:20

  Wat leuk! Ik snap wel dat je blij met met een STACH in Haarlem. Dat zou ik ook zijn!

 • Ineke
  1 juli 2018 om 11:48

  Heerlijk, ik hou van stach. Wachtmet smart op de dag dat er ook eentje in het hoge noorden opent!

 • Inoa Hoekstra
  23 juni 2018 om 05:49

  Ik had precies hetzelfde! Liep met mijn vader de botermarkt op en uit het niets een Stach! Leuk!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.