Stach food Haarlem

Hotspot: STACH food Haarlem

Yes, ik was blij verrast toen ik ineens op de STACH food in Haarlem stuitte. Ik had geen idee dat STACH een locatie in Haarlem zou openen. Ik liep langs de Botermarkt en ineens zag ik in mijn ooghoek, STACH! Superleuk, want ik ben al jaren fan van deze winkel. Pauline en ik hebben al heel wat STACH’s bezocht. We waren er als de kippen bij toen ze hun eerste vestiging in Amsterdam openden. Later volgden er steeds meer vestigingen, waaronder één bij ons in de buurt, de STACH in Overveen. Maar nu er een STACH food in ons eigen stadje zit, ben ik helemaal blij.

STACH food HaarlemSTACH food Haarlem

De STACH food in Haarlem zit op de hoek van de Botermarkt en de Gedempte Oude Gracht, lekker in het centrum dus. Het is een combinatie van een winkel en een café in één. Zoals gebruikelijk bij STACH kun je er de lekkerste producten kopen. En dat vind ik nou zo fijn aan deze winkel. Je vindt er producten van merken die niet overal makkelijk verkrijgbaar zijn. Alles is superleuk verpakt en het een is nog lekkerder dan het ander. Ik koop hier regelmatig iets lekkers om weg te geven als ik bij vrienden wat ga eten. STACH heeft ook een eigen productlijn, met onder andere hele lekkere chocoladerepen, maar ook complete verse maaltijden.

STACH food HaarlemSTACH food Haarlem

De STACH in Haarlem heeft een zitgelegenheid. Hier kun je iets lekkers van de kaart bestellen en even relaxt zitten met een kopje koffie of een lekker broodje tussen het shoppen door.

STACH food Haarlem

De winkel ligt vol met de lekkerste producten. De chocola van STACH zelf is echt een aanrader. Mijn favoriet is de reep met pindakaas en popcorn. Maar ook de grote meringues, de vele soorten popcorn en chips, de lekkere bio-drankjes en verse sapjes zijn absoluut een aanrader.

STACH food Haarlem

STACH verkoopt ook kant-en-klare, maar verse maaltijden. Superhandig voor op een drukke dag of als je even geen zin hebt om te koken, maar wel iets lekkers wilt eten. Er is voldoende keuze, van vega(n) tot vis & vlees.

STACH food Haarlem

Hoe lekker zien deze koeken eruit?

STACH food HaarlemSTACH food Haarlem

En ook voor het ontbijt kun je hier terecht. Kijk maar naar deze lekkere verse broden en zoete broodjes voor bij het ontbijt. Koop er een healthy juice bij en je ontbijtje is compleet.

STACH food HaarlemSTACH food Haarlem

Zoek je een lekker tussendoortje? Dan ben je hier aan het goede adres. De chips van Pipers’ is superlekker, of kies voor een van de vele energybars.

STACH food HaarlemSTACH food Haarlem

Ik ben heel erg blij dat er nu een STACH food in Haarlem zit. Ik zal hier regelmatig te vinden zijn. Voor een lekkere lunch, een koffietje met iets lekkers, om een verse maaltijd af te halen of om iets lekkers te kopen voor bij de koffie of wijn. Mocht je binnenkort naar Haarlem gaan, neem dan zeker even een kijkje en neem de tijd om alles te bekijken en te ontdekken. Ik durf te wedden dat je niet met lege handen naar huis gaat!

Hotspot
STACH food Haarlem

Adres
Hoek Botermarkt/ Gedempte Oude Gracht

Meer informatie
Zie website

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in