Persoonlijke update: Wij zijn met verlof

Persoonlijke update: Wij zijn met verlof

Yes het moment is daar. Annika en ik zijn met verlof. Dat hebben we wel verdiend. Het idee was, toen we in 2015 gingen samenwerken, dat we elkaar tijdens dit soort momenten zouden kunnen opvangen. Maar zo zie je maar, een zwangerschap laat zich niet plannen en zijn wij op nagenoeg dezelfde dag uitgerekend (het verschilt 1 dag). Dat betekent dus ook dat we tegelijk met verlof gaan. Maar geen zorgen, er verandert hier bijna niks.

Elke dag een nieuw recept online
Wij hebben de afgelopen maanden keihard vooruit gewerkt zodat er gewoon iedere dag een nieuw artikel voor jullie klaar staat. Zo zaten wij in augustus al aan de kerstdesserts en in september aan de gezonde januari recepten. Natuurlijk hadden wij ook de hulp van onze lieve redacteur Marianne. Zonder haar was het allemaal niet gelukt. We zijn heel blij met haar, dat begrijp je wel. Maar jullie hoeven de komende maanden dus niks te missen. Ik kan je alvast vertellen dat er heel veel leuks aan gaat komen. Van lekkere comfort food recepten voor in de herfst tot lekkere easy peasy kerstrecepten in december. Daarbij blijven onze rubrieken zoals Fresh & Easy, One Pot en Weekendbites gewoon gevuld. Aan inspiratie geen gebrek dus.

Wat verandert er dan wel? 
Het enige nadeel is dat we misschien wat minder in staat zijn om al jullie vragen te beantwoorden. We doen ons best om het allemaal bij te houden, maar als de kleintjes er zijn zal dit wel wat ingewikkelder worden. We hopen dat jullie elkaar willen helpen bij vragen. Nog een tip, lees ook even de comments door, vaak staat het antwoord er al in. Op maandagen publiceren we altijd persoonlijke updates en hier gaan we mee door, zolang het kan. Maar het kan dus zijn dat er af en toe niks online komt op de maandag.  Maar gelukkig hebben we social media nog…

Social media
We blijven gewoon updates plaatsen op social media. Op Facebook verschijnt iedere dag het nieuwste artikel en delen we vaak een extra kooktip. Op Instagram zie je ook de nieuwste artikelen voorbij komen en zie je behind the scenes. Al zullen de laatste weken, waarschijnlijk niet zo spannend zijn. Als de mini’s er zijn delen we dit natuurlijk ook op social.

Volg mij en Annika dus ook op Instagram en Facebook voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Heel veel hartjes
Tot slot willen we jullie bedanken voor jullie trouwe bezoekjes aan onze site. En alle lieve comments die we iedere keer ontvangen. Echt heel erg dankjewel daarvoor.  Dat waarderen wij enorm en daarom hebben wij extra ons best gedaan om mooie recepten voor jullie te maken. In februari zijn we weer back to business (als alles goed gaat natuurlijk). En dan gaan we weer mooie nieuwe plannen maken voor 2018. Maar eerst voorbereiden op iets anders heel moois.

We houden jullie op de hoogte!

Liefs Pauline en Annika

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in