Diary Oktober #2 Opruimwoede en onverwachts naar het ziekenhuis

Vorige week hebben jullie kunnen lezen dat Annika en ik met verlof zijn. In de praktijk betekent dit vooral dat onze Out of office aanstaat en dat we niet meer hoeven te koken en te fotograferen. Voor een paar samenwerkingen moeten we nog wel wat kleine dingetjes doen en we hadden ook nog een event op de planning staan. Maar verder gebeurt er vrij weinig hier. Dus deze diary is wellicht wat saaier dan anders. Maar dat is ons leven op dit moment ook. Kijk je mee?

Ik heb soms nog een beetje moeite met het toegeven aan het “niks moeten”. Ik ben nu al 7 jaar ondernemer en heb altijd wel wat te doen. Aan de andere kant, roept mijn lijf mij wel terug. Mentaal gezien heb ik nog de grootste plannen, maar mijn lichaam steekt daar wel een stokje voor. Zo heb ik de laatste tijd wat last van mijn bekken, waardoor veel lopen ook wat lastiger wordt. Dus verplicht rusten af en toe. Ook wel eens goed voor mij.

Voor een samenwerking mochten we nog 2 laatste receptjes koken en fotograferen. Ze zijn beide supergoed gelukt. Jullie kunnen de recepten binnenkort verwachten op de blog.

Ik ben nu veel meer thuis dan normaal en dat betekent dat we vaak een spelletje rummikub spelen. Ik moet wel eerlijk toegeven dat Maurits de laatste tijd bijna altijd wint. Ik ben toch wat minder scherp ofzo.

havermoutpap

De tijd van warme havermoutpap is ook weer aangebroken. Ik vind het nog steeds heel lekker. Vooral deze versie met kaneelappeltjes, noten en rozijnen. Echt herfst.

Ik ging naar de woonbeurs en dat was leuk. Iedere herfst krijg ik weer last van woonkriebels. Dan moet alles weer anders en heb ik nieuwe ideeën. Het probleem is ook dat ik heel veel woonstijlen leuk vind. Ik heb echt leuke dingen gespot. Vooral de stands van VT wonen, Flexa, Basic Label en Karwei vond ik tof. Maar voorlopig gaan er hier geen grote dingen gebeuren hoor, no worries.

Ik vind nesteldrang een stom woord. Helemaal omdat ik ook niet de behoefte voel om heel hard schoon te maken. Maar toch heb ik ineens een hele lijst van dingen in mijn telefoon staan die moeten gebeuren. De kledingkast moet uitgezocht worden, de studeerkamer moet omgebouwd worden tot fotostudio, het servies moet opgeruimd worden etc. Hmmm. Misschien toch stiekem wel een beetje last van nesteldrang.

En toen moest ik ineens onverwachts naar het ziekenhuis voor een CTG (dat is een hartfilmpje van de baby) en een echo. De kleine had een chillweekend in mijn buik en liet ineens niets meer van zich horen. En dan liever het zekere voor het onzekere nemen. Gelukkig was er niks aan de hand (eenmaal daar begon hij natuurlijk weer lekker te schoppen) en was iedereen heel lief in het ziekenhuis. Ik mocht ook meteen even de verloskamers zien. Goed voor de voorbereiding.

Ons mediabureau organiseerde voor de tweede keer Meet the foodies. En daar wilde ik eigenlijk nog wel bij zijn. Tijdens dit event spraken we met heel veel leuke merken over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Was erg leuk. En de koffiebroodjes en het bananabread waren erg lekker.

Of er nog nieuwe diary’s komen weet ik even niet. Ik wil mijzelf niks verplichten namelijk de komende weken en eerlijk is eerlijk, zoveel spannends beleef ik ook niet meer. Wel blijven Annika en ik actief op social media en zullen we daar al onze spannende belevenissen (hahaha) met jullie delen. En natuurlijk als de baby’s er zijn, zie je het daar ook als eerste.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in