Diary Juli #2: vooral heel veel werken en lunchen bij het strand

Zijn jullie lekker van de zomer aan het genieten? Wat een fijne tijd is dit toch. Voor mij en Annika is het vooral een hele drukke tijd. Want nu we ons relatief goed voelen, zijn we vooral bezig met heel veel koken, fotograferen en artikelen uitschrijven. En dat gaat best goed. We zijn qua planning al bij november, nog maar 3 maanden te gaan dus. De bedoeling is namelijk dat we vanaf 1 november tot 1 februari verlof nemen. Ik weet niet hoe dat in de praktijk gaat, maar dat zien we dan wel weer.

Kijk je mee naar ons weekoverzicht?

Wij doken even met de camera de stad in om wat mooie sfeerfoto’s te maken voor op de blog. In werkelijkheid belandden we vooral in babywinkels en werden er nieuwe outfits voor de kleintjes gescoord, maar het idee was leuk.

Ik heb heus wel wat op de foto gezet. Dit was bij Mogador, een van mijn favo koffietentjes in Haarlem.

En zo ziet dat er achter de schermen uit 🙂

Even lunchen bij Hofje zonder zorgen met een tuna melt sandwich. Ik ben gelukkig niet meer misselijk, maar heb nog wel beperkt zin in dingen. Ik eet vooral heel veel broodjes, in de vorm van tosti’s of broodjes tonijnsalade als ik buiten de deur lunch.

Ik ging even bij een vriendinnetje op bezoek. Zij woont in de Vijfhoek in Haarlem. Het is hier zo mooi. Als je ooit eens naar Haarlem gaat, is dit gezellige buurtje echt een bezoekje waard. Je ziet mijn vrienden eigenlijk nooit voorbij komen in mijn overzichten en dat komt omdat ik ze vooral niet wil lastig vallen met mijn camera. Kijk dat ik mijn hele hebben en houden op internet zet, betekent nog niet dat mijn vrienden hier ook op zitten te wachten. Dus meestal laat ik de telefoon dan in mijn tas.

Ondertussen was Maurits bezig met de babykamer. Toen wij hier kwamen wonen hebben wij de boven verdiepingen laten spacken (dat was vooral een budget kwestie). Nu heb ik daar enorm veel spijt van. Dus Maurits ging met een enorme schuurmachine aan de slag om de babykamer glad te maken. Het resultaat mag er zijn. Arme Mau.

Van deze foto kan ik geen genoeg krijgen. Ik moet zo lachen om dat schattige buikje van Annika 🙂 En ze kijkt mij echt zo aan van, “wat lul jij nou”.

Zondagmiddag, tijd voor gezelligheid met friends. De meeste van onze vrienden hebben al kinderen, dus wij zijn er al lang aan gewend dat dates niet meer op zaterdagavond, maar op zondagmiddag plaatsvinden 🙂

Als je al 10 jaar samen bent zien je app berichtjes er zo uit. Maurits helpt mij nu extra veel door boodschapjes te halen voor mijn kookdagen <3 En die extra notities zijn soms nodig haha.

Af en toe neem ik een middagje vrij om naar het strand te gaan. En dan ga ik toch het liefst naar Tijn.

caesar salad

Ik zag een mede zwangere kroketten eten en daar kreeg ik natuurlijk ook instant zin in. Maar ik dacht laat ik eens verstandig doen en bestelde een salade. Het was de lekkerste ooit, maar dat komt vooral door de enorme berg Parmezaan, dressing en knapperige bacon. Lekker healthy haha.

Mijn blauwe bessenstruik doet ieder jaar een beetje beter haar best. Zo leuk om je eigen fruit te plukken in de tuin.

De komende 2 weken staan vooral weer in het teken van werken en koken. En daarna heb ik nog een weekje Vlieland geboekt. Ik houd echt van de waddeneilanden, dus daar zie ik wel naar uit. Hopelijk blijft het weer ook goed.

Jullie nog leuke vakantieplannen?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in