Bolle buiken update #2 Babykamer inrichten, shoppen en de 20 weken echo

Het is weer tijd voor een bolle buiken update. De tweede alweer! Want wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel. Pauline en ik zijn nu beiden de 20 weken gepasseerd en dat betekent dat we vanaf nu kunnen aftellen. Echt bizar! Zo langzaam als de eerste 16 weken gingen, zo snel gaat het nu. Gelukkig voelen we ons beiden goed op dit moment. Pauline voelt zich ook beter sinds een paar weekjes en dat is superfijn. We zijn volop aan de bak om vooruit te werken voor ons verlof. Iedere week koken, fotograferen en schrijven we er op los, zodat we genoeg content hebben voor onze verlofperiode. Maar we hebben niet alleen maar gewerkt de afgelopen weken, er is ook genoeg gebeurd op baby-gebied. En dat kun je lezen in deze bolle buiken update #2.

20 weken echo

We zijn over de magische 20 weken grens heen. We hebben allebei de 20 weken echo achter de rug. Toch wel een beetje spannend, omdat de baby van top tot teen gecheckt wordt om te kijken of alles in orde is. Gelukkig was dit bij beide boys het geval. Uiteraard vieren we dat met een taartje! Naast dat het spannend was, vond ik het ook weer erg leuk om zo lang naar m’n kleintje te kunnen kijken. Alles was zo goed zichtbaar. De kleine teentjes en vingertjes, de ruggengraat, het hartje, heel bijzonder om dat allemaal te kunnen zien. Het gaat nu ineens heel hard en het aftellen kan eigenlijk al beginnen nu we over de helft zijn. We zijn op dit moment 24 weken zwanger. Binnenkort ga ik een pretecho (3D) laten doen. Ik ben erg benieuwd hoe dat zal zijn.

Babykamer update & shop till you drop

Pauline en ik zijn druk bezig met het inrichten van de babykamers. Of nou ja, Pauline en ik.., Maurits en Chris zijn er heel erg druk mee. Wij mogen natuurlijk geen zware arbeid verrichten 😉 De kamertjes krijgen al steeds meer vorm. We hebben allebei een lambrisering geverfd op de muren. Verder staat bij ons het ledikantje en de kledingkast en zijn we een Hemnes kast van Ikea aan het schilderen, deze dient straks als commode. Het ledikantje is van Sebra en de kledingkast is van Woood. Ik kan niet wachten om het straks leuk te stylen en af te maken. De accentkleur in het kamertje wordt okergeel. Zo zag ik bijvoorbeeld een leuke hanger van Mientje Frobel. Die past er perfect bij. Verder zijn we druk bezig met het uitkiezen van de overige benodigde spulletjes en natuurlijk een kinderwagen. We zijn beiden al verliefd op de Joolz kinderwagens, dus daar gaan we ons de komende tijd op oriënteren. We shoppen er in ieder geval op los deze weken.

Babykamer Babykamer

Onlangs werden we door Stokke benaderd of we interesse hadden in een Stokke Tripp Trapp kinderstoel. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. We zijn allebei fan van Scandinavisch design en dit zijn ontzettend fijne en tijdloze stoelen (als we alle ervaren mommy’s mogen geloven). Ze gaan lang mee, vanaf de geboorte tot peuter tot tiener. Want later kun je het als gewone stoel gebruiken, superhandig! We hebben de newborn set erbij gekregen. En dat is superleuk, want dan kunnen onze kleintjes vanaf de geboorte al gezellig bij ons aan tafel zitten tijdens het eten. We kunnen niet wachten om deze mooie stoelen in gebruik te nemen. Nog even geduld hebben.

Stokke

baby

Pauline kocht deze superleuke en schattige knuffels voor onze little ones. Pauline had als kind ook een knuffelkonijn, hier bracht ze 24 uur per dag mee door. Later was hij dan ook helemaal versleten, en had hij nog maar 1 oor en 1 been, haha.. We zien het al helemaal voor ons, hoe onze little ones met deze konijnen zullen rondlopen.

Schopjes

Sinds een aantal weken kunnen we de little ones goed voelen in onze buik. Ze schoppen er op los, haha.. Ik vind het een heel bijzonder gevoel. Ik vind het gezellig en fijn om iedere dag de bevestiging te krijgen dat alles goed gaat. Ook onze boyfriends hebben de kleintjes al voelen trappen. Superleuke en bijzondere momenten zijn dat.

baby

Pauline en ik houden beiden onze zwangerschap bij in een dagboek. Deze heb ik van Pauline gekregen toen we net wisten dat we allebei zwanger zijn. Regelmatig schrijf ik even een update en plak ik het boek vol met leuke foto’s van het verloop van de zwangerschap. Het lijkt me leuk om dit later terug te kunnen lezen.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in