strandhuisje zeeland

Zomerrooster

Woohoo de zomer begint! Veel van jullie zullen lekker op vakantie gaan of thuis van de zon gaan genieten. De terrasjes en stranden zullen weer massaal bezocht worden, in Nederland en in het buitenland. Lekker barbecuen in de tuin met vrienden, (food)festivals bezoeken, leuke steden bezoeken, in de zomer doen we dat volop.

Wij doen dat ook. Wel in iets mindere mate, want ondertussen werken wij volop vooruit aan de content voor dit najaar. Dan gaan we beiden met zwangerschapsverlof en willen we lekker cocoonen met onze baby’s. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de site dan stil komt te liggen. We willen ook tijdens ons verlof er voor zorgen dat er iedere dag een artikel online staat. Hierom, en omdat we ook een beetje toe zijn aan iets meer ademruimte, lassen we vanaf nu het zomerrooster in.

Dit betekent dat er tot en met augustus geen artikelen in de weekenden online komen. Gelukkig staan er al meer dan 1300 recepten online, dus aan inspiratie geen gebrek. Ook komen er even geen nieuwe video’s online. Afgezien van een enkele extra video, zullen we tijdelijk geen video’s publiceren. Wanneer we weer gaan starten met het maken van video’s weten we nog niet. We zullen jullie hier natuurlijk over updaten terzijnertijd.

diary strand

Voor nu wensen we jullie een hele fijne zomer toe en wil je ons volgen en zien wat wij deze zomer allemaal uitspoken?, check dan ook onze social accounts.

Liefs Pauline en Annika

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Is it a boy or a girl?
Weekendbites: Kaasvlinders
Bewaar
4 Comments
 • Anja

  2 juli 2017 at 18:56 Beantwoorden

  Genieten jullie nu maar van de zomer, en laat alles maar even los, jullie hebben zo hard gewerkt,,,,, fijne zomerse dagen,,,,,

 • zonderzooi

  18 juni 2017 at 12:07 Beantwoorden

  Lekker genieten van jullie welverdiende zomerrooster! Ook fijn om even wat meer vrije tijd te hebben voor lekkere dagjes weg en leuke dingen doen.

 • Janny Dassen

  17 juni 2017 at 13:59 Beantwoorden

  Dank je wel en voor jullie ook een fijne tijd gewenst! Genieten jullie ( als je je tenminste wat beter voelt Pauline) van je zwangerschap en alles wat erbij komt en ik blijf jullie volgen! Al heel wat recepten geprobeerd, bron van inspiratie! 👍

 • Irene Elbertsen

  17 juni 2017 at 10:57 Beantwoorden

  Dag, jammer dat er standaard gezegd wordt dat iedereen nu vakantie heeft en er een xomerrooster komt. Ik heb net me voorjaarsvakantie gehad en mijn zomervakantie is in september…

Plaats een reactie