strandhuisje zeeland

Zomerrooster

Woohoo de zomer begint! Veel van jullie zullen lekker op vakantie gaan of thuis van de zon gaan genieten. De terrasjes en stranden zullen weer massaal bezocht worden, in Nederland en in het buitenland. Lekker barbecuen in de tuin met vrienden, (food)festivals bezoeken, leuke steden bezoeken, in de zomer doen we dat volop.

Wij doen dat ook. Wel in iets mindere mate, want ondertussen werken wij volop vooruit aan de content voor dit najaar. Dan gaan we beiden met zwangerschapsverlof en willen we lekker cocoonen met onze baby’s. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de site dan stil komt te liggen. We willen ook tijdens ons verlof er voor zorgen dat er iedere dag een artikel online staat. Hierom, en omdat we ook een beetje toe zijn aan iets meer ademruimte, lassen we vanaf nu het zomerrooster in.

Dit betekent dat er tot en met augustus geen artikelen in de weekenden online komen. Gelukkig staan er al meer dan 1300 recepten online, dus aan inspiratie geen gebrek. Ook komen er even geen nieuwe video’s online. Afgezien van een enkele extra video, zullen we tijdelijk geen video’s publiceren. Wanneer we weer gaan starten met het maken van video’s weten we nog niet. We zullen jullie hier natuurlijk over updaten terzijnertijd.

diary strand

Voor nu wensen we jullie een hele fijne zomer toe en wil je ons volgen en zien wat wij deze zomer allemaal uitspoken?, check dan ook onze social accounts.

Liefs Pauline en Annika

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in