share a perfect day

Dit event wil je niet missen

Sponsored. Hoe mijn perfecte dag eruit ziet? Het liefst ga ik met vrienden iets gezelligs doen. Naar een leuk festival of event waar je van alles kunt doen. Eten, drinken, beetje shoppen. Juist die combinatie maakt mij heel blij. Lekker neuzen tussen de kraampjes met mooie spullen, op het terras een lekker koffietje drinken en genieten van een leuk bandje dat optreedt. Om daarna bij een foodtruck een lekkere hap te scoren. Is dit ook jouw perfecte vriendinnendag?

Share a perfect day
Voor de tweede keer op rij wordt Share a Perfect Day georganiseerd op het terrein van de Beekse Bergen (bij Tilburg). Op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli kan je hier gezellig naartoe met vriendinnen. Je kunt genieten van live optredens van hele leuke artiesten, maar ook workshops volgen op het gebied van beauty, fashion en koken. En natuurlijk valt er genoeg te shoppen en te eten. Klinkt als een gezellige dag toch?

Share a perfect day

Share a perfect day

Mijn tips voor jou
Ik heb het uitgebreide programma even doorgespit en dit zijn dingen die je volgens mij niet mag missen:

 • Volg een styling workshop van Fred van Leer. Ik vind deze man fantastisch en hij kan je vast veel tips en tricks geven op het gebied van mode tijdens zijn lezing.
 • Zin in een momentje voor jezelf? doe dan mee met een lesje yoga of mindfullness. Voor de actievelingen kan je ook deelnemen aan een lesje hoelahoepen (goed voor je belly) of  X-co. Trek dus vooral wat makkelijks aan.
 • Zing mee met Jan Smit of Guus Meeuwis, maar zelf word ik vooral heel blij van de optredens van Di-rect, Kensington en Miss Montreal. Maar ook aan DJ’s is er geen gebrek Sunnery James komt (je weet wel de man van Doutzen) en Ryan Marciano.
 • Volg een workshop servies beschilderen. Dit heb ik nou altijd al een keertje willen doen. En die leuke bordjes neem je natuurlijk mee naar huis.
 • Wil jij ook hartjes in je koffie? Volg dan de barista workshop en leer hoe je latte art kunt maken.
 • Wie mooi wil zijn, moet de beauty masterclass van Amanda Rijff volgen. Of de workshop hoe je de perfecte brows creëert.
 • Er valt natuurlijk ook heel veel te shoppen, te proeven en te proberen. Van lekkere foodproducten zoals kaas en granola, tot beauty musthaves en leuke fashion items. Bekijk hier het hele shop en proef aanbod.
 • En hier worden jullie denk ik helemaal gelukkig van, doe mee aan een workshop Jumbo appeltaart bakken of de perfecte borrelplank samenstellen. En voor de high winers, je kan ook een lesje wijn proeven of een wijn en foodpairing workshop volgen.

Zoals je ziet is er genoeg te doen. Kijk hier voor het uitgebreide programma. 

Share a perfect day

WIN 4 x 2 kaarten
Hoe leuk. Ik mag 4 setjes van 2 kaarten weggeven voor dit leuke event. Waar jij dan samen met je bestie naartoe kunt.

Wat moet je doen? Laat een reactie achter in de comments en vertel mij welk onderdeel jou het leukst lijkt. Dan maak je kans op 2 kaartjes voor een dag naar keuze voor Share a Perfect Day.

Deze winactie is gesloten.

De winnaars zijn:
Gefeliciteerd Renate, Georgette, Femke en Rosemarijn.  Jullie hebben 2 kaartjes gewonnen voor Share a Perfect Day. En als het goed is zojuist een mailtje van mij ontvangen. Alvast veel plezier gewenst.

Bestel je kaarten hier
Niet gewonnen, niet getreurd. Er zijn nog kaartjes beschikbaar. Ben je zo enthousiast geworden en wil je zeker zijn van een kaartje? Bestel je kaarten dan hier. De kaartjes kosten €20 per stuk en zijn een dag geldig.

En zijn jullie enthousiast geworden?

Dit bericht is in samenwerking met Jumbo, lees hier mijn disclaimer.

Feel Good Tuesday: Frappé met fruit en matcha
Is it a boy or a girl?
Bewaar
120 Comments
 • Joyce Roebersen

  21 juni 2017 at 23:49 Beantwoorden

  O het is allemaal zo leuk! De dag is te kort als ik moet kiezen: In elk geval wijntje proeven… servies beschilderen….perfect brows….Miss Montreal! …eten…drinken…

  Het zou helemaal perfect zijn met een van mijn zusjes….Het liefst met alle 4 🙂

 • Maria Maas

  21 juni 2017 at 10:12 Beantwoorden

  Latte art! Het lijkt me zo gaaf om zo’n kunstwerkje in de koffie te kunnen maken, maar volgens mij is het erg moeilijk. Ik ben een echte koffieliefhebber en zou het fantastisch vinden om dit, al is het maar in de basis, te kunnen. Dus barista: teach me!

 • Nadja Geskus

  21 juni 2017 at 10:08 Beantwoorden

  Het leukste onderdeel lijkt mij om eindelijk weer eens een dagje zonder zorgen met m’n beste vriendin te zijn! Hoelahoepen is niet zo’n succes voor mij, maar de workshops barista en die van Fred van Leer lijken me fantastisch! Ideaal voor een perfecte dag ❤️

 • Ilse Mammoet

  21 juni 2017 at 07:37 Beantwoorden

  Er is zoveel leuks te doen en te zien maar het lijkt me superleuk om in ieder geval de workshop Maak je eigen boekentas te volgen met m’n lieve ma. Ze is de grootste boekenwurm die ik ken. Als ze langs komt, neemt ze altijd een boek mee. Dan kletsen we bij onder het genot van een kop koffie. En dan leest ze haar favoriete stukjes uit het boek voor. Om haar in het zonnetje te zetten en te bedanken zou ik haar daarom heel graag willen meenemen naar Share a perfect day want no perfect day zonder mam 😉

 • Ingrid in T Groen

  20 juni 2017 at 21:58 Beantwoorden

  Ik zou graag met mijn vriendin daar een perfecte borrelplank leren maken. De borrelplank heb ik al. Nu Nog lekkere ideeën
  Dan lekkertaartjes eten omdat ik 30 juni ook jarig ben. En heel misschien kan Jan Smith specialisten voor mij zingen

 • Sandra Voorduin

  20 juni 2017 at 21:50 Beantwoorden

  In het reuzerad meezingen met Kensington

 • Mireille Brouwer

  20 juni 2017 at 21:11 Beantwoorden

  Ik slenter door the City, doe workshops in the Country en relax at the Beach.

  Maar heel eerlijk… mijn grote liefde vind ik in the Park.
  Hij beroert mijn lippen, ontvangt me in zijn huis en ik mag met hem op de foto.

  Zijn naam is Tony…
  ….Tony Chocolonely.

 • Sanne

  20 juni 2017 at 20:40 Beantwoorden

  Oeh net op het nippertje….i want foooood! dus dat is helemaal mijn ding
  Maar eigenlijk vind ik alles leuk dus ik zou deze kaartjes super graag willen winnen zodat ik samen met mijn moeder er heen zou kunnen gaan zodat ik ze kan bedanken voor alles wat ze voor mij heeft gedaan en nog steeds doen.
  Oja en jullie saampjes proficiat met jullie zwangerschappen!!

 • naomi van den Broek

  20 juni 2017 at 09:23 Beantwoorden

  Wat klinkt dat leuk!! Ik kan eigenlijk niet kiezen… De workshops lijken me super leuk, als ik de lijst heb bekeken, kan ik gewoon niet meer kiezen! Maar ook het optreden van Guus is iets wat ik graag zou willen zien. Ik zou naar groots met een zachte G gaan, maar helaas lagen de kaartjes nog bij mijn ex. Geen Guus voor mij dus.. 🙁 Om hem dan tóch te zien, lijkt me super leuk!

 • Renate

  18 juni 2017 at 23:49 Beantwoorden

  Op de valreep!

  Het lijkt me ontzettend gezellig om met een vriendin weer eens een ouderwets, gezellig meidendagje te houden. Ik heb de afgelopen 2 jaren in het buitenland gewoond, waardoor we elkaar weinig hebben gezien. Een dag op het festival samen doorbrengen, geeft ons de kans om gezellig bij te praten.

 • Elise van der Geer

  18 juni 2017 at 19:10 Beantwoorden

  Er is zo veel leuks te doen! 1 dag is bijna niet genoeg 😉

  Het zou een perfect dagje uit worden met mijn lieve zorgzame en behulpzame zus.
  De hoge hakken workshop mogen we zeker niet missen. Mijn zusje gaat volgend jaar trouwen en tsja dan kun je er (bijna) niet onderuit om op hakken te lopen 😉 tips zijn dus welkom!

  En na mijn zwangerschap wordt het ook tijd om onze lessen Zumba weer op te pakken. Wie weet wordt ook deze workshop een mooie stimulans en gaat het weer kriebelen. :p

 • A.D. Schraders

  18 juni 2017 at 15:28 Beantwoorden

  Heerlijke smoes om mijn verjaardag dit jaar weer te ontvluchten en zelf ook van de dag te genieten.

 • Ellen Rabouw

  18 juni 2017 at 14:38 Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk. Ik ben echt fan van fred van leer dus om hem een keer in het echt te zien lijkt me zo leuk. Maar gewoon een dagje voor mezelf lekker ontspannend lijkt me heerlijk! Oow maar ik zie ook iets over servies schilderen en dat heb ik dus nog nooit gedaan maar wil ik wel al heel lang! Allemaal zo leuk

 • Mirjan van Dam

  18 juni 2017 at 14:34 Beantwoorden

  Kensington ✔️, Miss Montreal ✔️, Fred van Leer ✔️en dan ook nog die appeltaart ✔️, kom maar door met die kaarten. Wij vermaken ons wel.

 • Roxanne klinkenberg-schleicher

  18 juni 2017 at 12:06 Beantwoorden

  Alles lijkt me leuk!😉
  Dan kan ik mijn vriendin Annette altena verrassen! Zij is mijn steun en toeverlaat bij het afvallen!😙

 • Lisanne

  18 juni 2017 at 05:28 Beantwoorden

  Mode advies van Fred!! Drinken we daarna een wijntje, met Guus op de achtergrond! Maar leren hoelahoepen lijkt mij het leukst! Schijnt best een kunstje te zijn!

 • Nathalie van Zoelen

  17 juni 2017 at 19:13 Beantwoorden

  Lijkt me echt gaaf om met mijn vriendin Nicole te gaan!! Wijn proeven of Fred van Leer lijkt me wel wat!!! #daaaagschat 😂😂

 • Martine Rijnberg

  17 juni 2017 at 18:34 Beantwoorden

  Marjolein oosterlee dit is wel een super leuk evenement om samen naar toe te gaan. !! Shoppen, workshops, eten, super muziek en drinken. Wat willen wij nog meer 😁

 • Rianne Bergman

  17 juni 2017 at 18:15 Beantwoorden

  Ik zou heel graag gaan met een lieve vriendin die veel aan haar hoofd heeft de laatste tijd. Ze komt er niet echt aan toe om tijd voor zichzelf te nemen en daarom zou ik haar graag meenemen. Even fijn genieten, lachen en luisteren naar haar lievelingsband Direct! Die gaan we dan uiteraard zien! Ze vindt ze helemaal geweldig en ik zou haar zo in het zonnetje willen zetten. Het zou echt een topdag zijn voor ons tweetjes maar vooral ook voor haar ❤️☺️

 • Ina de Vries

  17 juni 2017 at 14:32 Beantwoorden

  Het lijkt mij een leuke dag voor mijn bridge vriendinnen en mij, allemaal 60 , alleen het lopen gaat wat moeilijk😗😗😗😗

 • Georgette

  17 juni 2017 at 12:33 Beantwoorden

  Het lijkt mij ontzettend leuk om samen met mijn moeder naar Share a Perfect Day te gaan. Door de drukte afgelopen maand is het niet gelukt om moederdag en haar verjaardag (die in mei was) te vieren. Dit lijkt me het ‘perfecte’ moment om het in te halen! Het hele programma ziet er leuk uit, maar de yoga of mindfulness workshops lijken me heerlijk. Net mijn bachelor afgerond dus een beetje ontspanning zou goed van pas komen! En natuurlijk de workshop appeltaart bakken zodat we mijn moeder’s verjaardag met een lekker taartje kunnen alsnog kunnen vieren!

 • Merel van der Marel

  17 juni 2017 at 10:34 Beantwoorden

  Mij lijkt een lesje yoga héérlijk! Even wat ontspanning, daar ben ik wel aan toe! Lijkt me erg gaaf op zo’n mooie locatie!

 • Senne Bobeldijk

  17 juni 2017 at 10:34 Beantwoorden

  Zonder muziek, geen festival! Dus lekker de voetjes van de vloer. Maar ook een wijnproeverij en stijladvies van Fred van Leer lijkt mij erg tof 🙂

 • Renske

  17 juni 2017 at 09:48 Beantwoorden

  Ja dit zou ik echt tof vinden! Vorig jaar echt een perfecte dag met vriendinnen gehad, zou graag dit jaar weer zo’n gezellige dag met elkaar willen hebben (:

 • Danielle Melet

  17 juni 2017 at 09:35 Beantwoorden

  Dit zou ik dolgraag met mijn lieve vriendin Sandra willen beleven. Er is zoveel leuks te doen…maar DE ideale borrelplank samenstellen moeten wij echt nodig leren!

 • Renate

  17 juni 2017 at 09:10 Beantwoorden

  Ik kan je nu al zeggen, ik heb aan 1 dag echt niet genoeg. Ik wil alles eruit halrn die dag en alles lijkt me ook heel erg leuk! Vooral de momentjes die je voor jezelf kan nemen. Ik wil mezelf meenemen en er gewoon een weekend van maken als dat kan en mag. Dus 1 kaartje voor de zaterdag en 1 voor de zondag. Mag dat alsjebliiieeeft??
  You make my day als t kan 😁

 • Miranda Römer

  17 juni 2017 at 08:15 Beantwoorden

  Oh wat een leuke actie!
  Ik zou heel graag eindelijk leren om die appeltaat te bakken… Het lijkt zo simpel, maar bij mij… mislukken ze altijd. Daarna een workshop zumba lijkt me heerlijk. En als afsluiter die borrelplank, want oh..,. ik ben en blijf zo’n smulpaap! Tussendoor natuurlijk gezellig shoppen, meedansen bij de optredens en vooral heerlijk ontspannen bijkletsen met mn bestie @Brigitvanloo.

 • Ingrid Timmermans

  17 juni 2017 at 08:10 Beantwoorden

  Ik zou heel graag de barista workshop volgen, lijkt me echt heel leuk!

 • Sabine

  17 juni 2017 at 07:22 Beantwoorden

  Ik zou super graag een keer een styling advies van Fred van leer willen krijgen😍

 • Esther Thomas Laros

  17 juni 2017 at 00:53 Beantwoorden

  Ik ga eten. DE.HELE.DAG.ETEN. En shoppen en eten en muziek luisteren en eten en (eet) workshops volgen 👌🤗🙌🏻

Plaats een reactie