Pauline

Mijn foodieminds op één dag

Ik zeg altijd voor de gein; “Ik denk in eten!” Laatst besefte ik mij ineens dat niks daarvan gelogen is. Ik neem jullie graag mee op een dag in mijn hoofd. Ik heb gedurende de dag dit blog bijgehouden en al mijn foodieminds netjes genoteerd. Herkenbaar?

pauline

8.00 Wakker. Yes ik mag weer ontbijten met yoghurt met muesli en een banaan. Voor de afwisseling voeg ik nog wat blauwe bessen toe. Al ruim 5 jaar is dit mijn favo ontbijtje. Zo lekker!

Ik heb straks een lunchafspraak en heb de kaart van tevoren uiteraard al grondig bestudeerd. Maar ik ben er nog steeds niet uit.

Op locatie: “Wat zal ik drinken koffie of thee? Doe maar een citroen gemberthee”.

Ik krijg er een koekje bij, “Zou ik dat nou wel doen?”, ik heb gisteren ook al zoveel gesnoept. 3 seconden later zit hij in mijn mond.

Tijd om te lunchen, “Ga ik voor de stapel pannenkoeken of toch voor iets hartigs?”. Nee ik heb toch wel zin in zoet, dus ik ga voor de pancakes. Totdat de serveerster er is en ik uiteindelijk toch een salade bestel. Heel verstandig. Ik ben trots op mijzelf.

Onderweg naar huis denk ik: “Ik heb zin in koffie met chocolade”. Thuis neem ik een klein stukje. En ook nog 2 dadels met roomkaas om de zin in zoet te stillen. Dit mislukt.

“Wat zullen we vanavond eten?” Ik heb zin in lasagne en Maurits ook, maar geen zin om te koken. Dus dat wordt bezorgen. “Of zou ik toch pizza laten bezorgen?” Nee niet doen, dat ga je vrijdag ook al eten namelijk.

Ik heb nog meer zin in zoet en besluit een beschuit met hagelslag te eten. Eenmaal in de keuken maak ik toch een verstandigere keuze en smeer ik een beschuit met pindakaas.

Zo nu is het klaar met het gesnaai. Ok behalve dat handje chili honing nootjes dan.

Water, ik moet water hebben, heb de hele middag al niet meer gedronken. Ik vergeet nooit om te eten, maar drinken daarentegen.

16.00, ik heb alweer trek. Zo’n salade vult toch niet erg. Hartige trek deze keer. Ik mag van mijzelf 2 toastjes met brie. Dit worden er 3.

Tijd voor avondeten. Zal ik toch niet wat anders bestellen? Heb ook wel zin in Indiaas of een hamburger. Ik kan natuurlijk ook gewoon zelf koken. Ik heb genoeg in huis. Nee ik ga toch bestellen, lasagne it is.

Hmm echt lekker deze lasagne. Goede keuze!

En nu heel rap mijn tanden poetsen. Ik heb genoeg gegeten vandaag.

Gaat dat bij jullie ook altijd zo?

pauline

 

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in