Boyfriend foodtag

Video: De boyfriend Foodtag met Maurits

Vandaag geen kookvideo, maar een persoonlijke video. Samen met Maurits nam ik de Boyfriend Foodtag op. Deze tag is bedacht door Sabine van OhMyFoodness. De tag bestaat uit 10 leuke foodvragen waardoor je mij, maar ook Maurits beter leert kennen. En, je kunt zien hoe goed Maurits mij kent. Na tien jaar zou hij mij en mijn eetgewoonten door en door moeten kennen. Maar misschien valt ‘ie wel keihard door de mand. Jullie gaan het zien in de video.

Wil je deze Boyfriend Foodtag nou overnemen? Superleuk! Vermeld dan wel even de originele maker van de tag erbij (Sabine), dat is wel zo netjes. Maurits geeft antwoord op allerlei vragen. Wat eet ik bijvoorbeeld echt niet? Waar kun je mij ‘s nachts voor wakker maken? Wat zou ik iedere dag kunnen eten? Wat is mijn favoriete (non)alcoholische drankje? En wat is mijn favoriete snoep of chocolade?

Hopelijk vonden jullie het leuk om een keer een video van Maurits en mij samen te zien. Laat het vooral achter in de comments, dat vind ik leuk! Wil je nou geen video meer missen? Vergeet je dan niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Abonneren is gratis en zo blijf je altijd op de hoogte van leuke nieuwe video’s. Van recepten tot DIY’s en van persoonlijke video’s tot vlogs. Heb je nog verzoekjes voor video’s? Laat het me weten in de comments. Dan ga ik er misschien wel mee aan de slag! Maar nu is eerst de Boyfriend Foodtag aan de beurt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Boyfriend foodtag

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Pastéis de nata
Weekendbites: Tosti met brie en bacon
Bewaar
7 Comments
 • Sigrid

  30 april 2017 at 08:08 Beantwoorden

  Heel leuk idee! En de kennis is meer dan goed, toch? 😉

 • Esmee

  29 april 2017 at 14:37 Beantwoorden

  Wat zijn jullie schattig samen! … en wat kent hij je goed 🙂
  En de Plantage… wat leuk! Een goede vriend van mij werkt daar als kok. Ik moet er nog steeds een keertje eten.

  Die ijsjesfoto’s zijn echt te lief!

 • Radja1

  29 april 2017 at 08:59 Beantwoorden

  lief stel zijn jullie

 • Lidewijn

  29 april 2017 at 08:29 Beantwoorden

  Leuk stel zijn jullie……

 • Liesbeth Zwakenberg

  29 april 2017 at 08:28 Beantwoorden

  Leuke video!!👍🏻😀

Plaats een reactie