Boyfriend foodtag

Video: De boyfriend Foodtag met Maurits

Vandaag geen kookvideo, maar een persoonlijke video. Samen met Maurits nam ik de Boyfriend Foodtag op. Deze tag is bedacht door Sabine van OhMyFoodness. De tag bestaat uit 10 leuke foodvragen waardoor je mij, maar ook Maurits beter leert kennen. En, je kunt zien hoe goed Maurits mij kent. Na tien jaar zou hij mij en mijn eetgewoonten door en door moeten kennen. Maar misschien valt ‘ie wel keihard door de mand. Jullie gaan het zien in de video.

Wil je deze Boyfriend Foodtag nou overnemen? Superleuk! Vermeld dan wel even de originele maker van de tag erbij (Sabine), dat is wel zo netjes. Maurits geeft antwoord op allerlei vragen. Wat eet ik bijvoorbeeld echt niet? Waar kun je mij ’s nachts voor wakker maken? Wat zou ik iedere dag kunnen eten? Wat is mijn favoriete (non)alcoholische drankje? En wat is mijn favoriete snoep of chocolade?

Hopelijk vonden jullie het leuk om een keer een video van Maurits en mij samen te zien. Laat het vooral achter in de comments, dat vind ik leuk! Wil je nou geen video meer missen? Vergeet je dan niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Abonneren is gratis en zo blijf je altijd op de hoogte van leuke nieuwe video’s. Van recepten tot DIY’s en van persoonlijke video’s tot vlogs. Heb je nog verzoekjes voor video’s? Laat het me weten in de comments. Dan ga ik er misschien wel mee aan de slag! Maar nu is eerst de Boyfriend Foodtag aan de beurt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Boyfriend foodtag

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in