Diary Mei #1

Diary Mei #1

Yes het is mei, mijn favoriete maand van het jaar. Ik ben bijna jarig en in mei is het heel vaak mooi weer. Ik hoop dit jaar ook. De zon maakt alles gewoon leuker. Als de zon schijnt hoef je niet na te denken wat je gaat doen. Je ploft gewoon op een leuk terras neer en je hebt een fantastische middag. Dat is toch wel mijn favoriete bezigheid denk ik. Terrasjes pakken. En dat heb ik de afgelopen twee weken dus ook gedaan. Kijk je mee?

pauline

Ik ken alle leuke plekjes in Haarlem inmiddels vrij goed. Maar soms ontdek ik toch weer iets nieuws. Mijn favo terras bij Brinkmann was vol maar in de Zijlstraat ontdekten we dat Vascobelo ook een leuke binnentuin heeft. Yes! Hier kan je echt heerlijk zitten. Dat vind ik zo leuk aan Haarlem, er zijn heel veel verborgen plekjes.

Iedere keer als ik deze foto zie moet ik zo hard lachen. Mini Pauline en mini Annika. Ik vind Annika (of Annie zo noemden we haar altijd) zo schattig hier. Ik denk dat ik 6 ben op deze foto en Annika 2.

insecten hotel

Mijn wederhelft verrast mij iedere keer weer. Zo werd ik wakker en kondigde hij aan dat hij 3 huizen wilde kopen. Het eerst wat ik zei is “Waarvan?” Maar het bleek om insecten hotels te gaan. We hebben nu een huisje voor bijen (want de bijen populatie neemt af), een huisje voor lieveheersbeestjes (want die eten bladluis) en een huisje voor vlinders (want die zijn gewoon mooi). Dit zijn van die onverwachte dingen dat maakt dat ik zo dol ben op Maurits.

pauline

Mijn hoogtepunt van Koningsdag is toch ieder jaar de tompouce. Ik hou ervan. Mijn moeder had ze nu bij de bakker besteld en deze waren echt heel lekker. Verder ben ik naar de vrijmarkt geweest en hebben we thuis gechilld (en friet met kroketten gegeten) met Annika en Chris. Prima koningsdag #grannystyletony's

That’s a whole lot of chocolate. Deze smaak Wit Wortel Walnoot van Tony’s Chocolonely is zo lekker. Net carrotcake, maar dan beter.

softijs met spikkels

Ik houd echt van softijs. En deze keer had ik ineens zin in softijs met spikkels. Lekker joh. Oh zie je die veeg op mijn hand, dat is concealer. Ik vergeet het er altijd af te wassen.

Annika

Annika en ik hadden een kookdagje en achter de schermen ziet dat er zo uit. Annika maakt alle foto’s in onze fotostudio (gewoon een lege kamer, maar fotostudio klinkt wel heel cool). Op een dag maken we dan zo’n 8 nieuwe recepten. Topteam al zeg ik het zelf. Annika zei vorige week nog tegen mij: “jij deed dit eerst allemaal alleen he?” En inderdaad, ik snap nu echt niet meer hoe ik dat al die jaren gedaan heb. Ik werkte dan ook bijna 7 dagen per week en nu weer gewoon 4. Bevalt me een stuk beter.

Annika sport nu ruim een jaar bij de BBB Healthboutique in Haarlem en dat bevalt haar heel goed. Zij was lange tijd, net als ik, niet echt fan van sporten. Nu heeft ze eindelijk iets gevonden wat ze echt leuk vindt. Bij de BBB Healthboutique sport je in een hot-cabin. In 30 minuten voer je, je persoonlijke workout uit. Net waar je behoefte aan hebt. Door de warmte heb je minder snel last van blessures en wordt de vetverbranding gestimuleerd. Wat ik van Annika hoor is dat de persoonlijke begeleiding en de gezellige sfeer haar heel erg aanspreken. Daarnaast ben je in een half uurtje klaar. Win – win voor iedereen die altijd maar druk is. Eens per kwartaal is er een aparte challenge. Nu is dat de Light & Bright challenge. En het leuke is, in het speciale boekje voor deze challenge staan een aantal van onze recepten. Exclusief voor de deelnemers van deze challenge. Zo leuk!

De komende twee weken worden leuk. Ik heb een fotoshoot voor een leuk magazine (vind ik best spannend). En Annika en ik gaan weer lekker aan de slag met recepten. Ik ga mijn verjaardag vieren en hopelijk ook van het mooie weer genieten.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in