DIY Kaasplankje

5x DIY Culinaire cadeautjes voor moederdag

Hoe leuk is het om je mams te verrassen met een homemade culinair cadeautje voor moederdag? Op 14 mei is het zover, dan vieren we moederdag. De moeders worden even extra in het zonnetje gezet. Dat moet natuurlijk iedere dag gebeuren, maar op deze dag staan we er even extra bij stil. Ik geef je 5 tips voor leuke DIY culinaire cadeautjes. Want liefde gaat altijd door de maag! Dus deze cadeautjes zullen vast en zeker in de smaak vallen.

Deze culinaire cadeautjes zijn niet alleen leuk voor moederdag, maar kunnen natuurlijk altijd. Voor een verjaardag, een nieuw huis, een hart onder de riem of gewoon omdat je het leuk vindt iemand te verrassen met een kleinigheidje. En stiekem vind ik DIY cadeautjes altijd het leukst. Iemand heeft echt de moeite genomen om zelf iets te maken en dat vind ik toch wel bijzonder. Vier jij moederdag? En hoe vier je het? Laat het weten in de comments, dat vind ik leuk.

Klik voor het hele recept op de titel boven de foto.

Slagroomtruffels

chocoladetruffels

Hoe lekker zien deze slagroomtruffels eruit? Yum! Perfect voor iedere moeder die een beetje zoetigheid wel kan waarderen. Geef ze bij de koffie, kun je er stiekem van meegenieten 😉

Limoncello

limoncello

Zelf limoncello maken is leuk en niet ingewikkeld. Superleuk om een fles homemade limoncello weg te geven. Is jouw moeder Italië fan? Dan is dit een geschikt cadeautje voor haar.

Kaasplankje

DIY Kaasplankje

Voor de cheeselovers onder de moeders is dit homemade kaasplankje een aanrader. Makkelijk om zelf te maken. Maak het extra persoonlijk door haar favoriete kaasjes erbij te doen. Genieten maar!

Koffie meringues

Koffie meringues recept

Nog meer zoetigheid! Deze koffie meringues zijn hemels. Ik weet zeker dat iedere moeder (en ikzelf ook) hier blij van wordt.

Rabarbersiroop

Rabarbercocktail

Het is volop rabarbertijd, dus waarom zouden we daar geen gebruik van maken. Maak een lekkere rabarbersiroop. Perfect voor het maken van rabarbercocktails,- of mocktails.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in