Menu

Diary April #2

Werden we zomaar getrakteerd om een paar hele mooie dagen. Ik kan daar intens van genieten. Stiekem werd ik daarna ook heel chagrijnig dat het weer zo koud was. Ik ben al helemaal in de zomermood. Ik heb niet heel veel bijzonders gedaan de afgelopen weken, maar toch wat leuke kiekjes voor jullie op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Ik had de hele tijd zin in een croissant met jam. Ik vind het soms jammer dat de echte goede knapperige croissants, zoals je ze in Frankrijk krijgt, bijna niet te krijgen zijn hier. Heeft iemand tips? Bij French Napa in Overveen (nieuw tentje) at ik deze croissant. De smaak was goed, hij was alleen wel wat slap. Jammer!

paulineLekker chillen in de tuin op een warme dag, ik kan er wel aan wennen. We hebben onze tuin weer zomerklaar gemaakt. Ik hoop dat de fruittuin het goed gaat doen dit jaar. Ik heb nu kersen, blauwe bessen, aalbessen, druiven, bramen, frambozen, rabarber en aardbeien staan. Fingers crossed.

We hadden ook heel leuk nieuws de afgelopen week. We zijn superblij en trots dat Marianne van Homecooking dept. ons team komt versterken. Marianne is een top foodstylist en ik heb al veel van haar geleerd. Ze geeft ook hele leuke workshops, meer info vind je op haar blog. Binnenkort kan je de eerste recepten van haar verwachten. Ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

En dat vierden we met een lunch bij Lot en de Walvis. Ik was eindelijk weer eens verstandig en bestelde een salade met pulled chicken in plaats van een stapel pancakes.

Er was ook weer nieuws van Tony’s. De nieuwe limited edition is uit in de smaak, melk, honeycomb, kardemom. Ik vind hem erg lekker, maar dat komt ook vooral omdat ik de kardemom niet proefde.

En toen was het Pasen en dat vierden we met een paasbrunch bij mijn ouders. Mijn moeder had allemaal lekkere broodjes en beleg gehaald. En ik had zelf nog scones gemaakt. Echt heerlijk allemaal.
Tweede paasdag hadden we geen plannen. Maurits had het idee om even naar het Koevlak te gaan (duingebied hier in de buurt). Superleuk het was alleen heel erg koud en het begon ook nog te regenen. Daar is deze pussy niet voor gemaakt 🙂

Dit is leuk. Ik sta met een supergroot interview in de Freshtimes van HelloFresh. Dit blad is speciaal voor abonnees.
nice fruitijsjesNog meer foodpost. Ik kreeg de nieuwste smaak van Nice fruitijsjes; Appel Citroen. Nu ben ik echt dol op alles wat fris smaakt, dus dit is is mijn nieuwe favo. Je kunt ze binnenkort kopen bij Marqt en bij diverse horeca in het land. Nice!

Komende week wordt leuk. Vandaag ben ik voor een meeting in Eindhoven en donderdag is het natuurlijk Koningsdag. Ik verheug me nu al op de tompouce 🙂 Hebben jullie nog leuke plannen?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

8 reacties

 • Annemieke
  27 april 2017 om 21:56

  Ik zou ook Vlaamsch Broodhuys zeggen idd

 • Pauline
  26 april 2017 om 10:17

  Ja zijn die goed? Dan moet ik die halen?

 • Lara
  25 april 2017 om 21:57

  De croissantjes van het Vlaamsch Broodhuys :)

 • Suzan
  24 april 2017 om 20:38

  Brenda's in Purmerend is op en top Frans en super lekkere croissants!!!!

 • Rachèl
  24 april 2017 om 15:58

  Wat gaaf zo'n groot stuk tekst in een blad! heel leuk en oh chocolade...

 • Lgm
  24 april 2017 om 09:54

  Hoi, wij kopen altijd bevroren croissantjes in de supermarkt die ze daar zelf vers afbakken. Is heerlijk en het huis ruikt zo lekker. En zo heb je ook zelf een beetje invloed op hoe knapperig ze worden. Misschien een idee? ?

 • Radja1
  24 april 2017 om 08:30

  vind het zo leuk je belevenissen mee te mogen herbeleven en heb ook al lekkere dingetjes van jou gegeten

 • jonna@burgertrutjes
  24 april 2017 om 08:19

  Onze tuin is ook weer zomerklaar! Zo fijn :). Die Nieuwe smaak van Tony lijkt mij wel wat, dit weekend nog gebakken met de reep witte chocola met knettersuiker en framboos

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.