Diary April #2
Werden we zomaar getrakteerd om een paar hele mooie dagen. Ik kan daar intens van genieten. Stiekem werd ik daarna ook heel chagrijnig dat het weer zo koud was. Ik ben al helemaal in de zomermood. Ik heb niet heel veel bijzonders gedaan de afgelopen weken, maar toch wat leuke kiekjes voor jullie op een rijtje gezet. Kijk je mee?
Ik had de hele tijd zin in een croissant met jam. Ik vind het soms jammer dat de echte goede knapperige croissants, zoals je ze in Frankrijk krijgt, bijna niet te krijgen zijn hier. Heeft iemand tips? Bij French Napa in Overveen (nieuw tentje) at ik deze croissant. De smaak was goed, hij was alleen wel wat slap. Jammer!
Lekker chillen in de tuin op een warme dag, ik kan er wel aan wennen. We hebben onze tuin weer zomerklaar gemaakt. Ik hoop dat de fruittuin het goed gaat doen dit jaar. Ik heb nu kersen, blauwe bessen, aalbessen, druiven, bramen, frambozen, rabarber en aardbeien staan. Fingers crossed.
We hadden ook heel leuk nieuws de afgelopen week. We zijn superblij en trots dat Marianne van Homecooking dept. ons team komt versterken. Marianne is een top foodstylist en ik heb al veel van haar geleerd. Ze geeft ook hele leuke workshops, meer info vind je op haar blog. Binnenkort kan je de eerste recepten van haar verwachten. Ik kan niet wachten om het met jullie te delen.
En dat vierden we met een lunch bij Lot en de Walvis. Ik was eindelijk weer eens verstandig en bestelde een salade met pulled chicken in plaats van een stapel pancakes.
Er was ook weer nieuws van Tony’s. De nieuwe limited edition is uit in de smaak, melk, honeycomb, kardemom. Ik vind hem erg lekker, maar dat komt ook vooral omdat ik de kardemom niet proefde.
En toen was het Pasen en dat vierden we met een paasbrunch bij mijn ouders. Mijn moeder had allemaal lekkere broodjes en beleg gehaald. En ik had zelf nog scones gemaakt. Echt heerlijk allemaal.
Tweede paasdag hadden we geen plannen. Maurits had het idee om even naar het Koevlak te gaan (duingebied hier in de buurt). Superleuk het was alleen heel erg koud en het begon ook nog te regenen. Daar is deze pussy niet voor gemaakt 🙂
Dit is leuk. Ik sta met een supergroot interview in de Freshtimes van HelloFresh. Dit blad is speciaal voor abonnees.
Nog meer foodpost. Ik kreeg de nieuwste smaak van Nice fruitijsjes; Appel Citroen. Nu ben ik echt dol op alles wat fris smaakt, dus dit is is mijn nieuwe favo. Je kunt ze binnenkort kopen bij Marqt en bij diverse horeca in het land. Nice!
Komende week wordt leuk. Vandaag ben ik voor een meeting in Eindhoven en donderdag is het natuurlijk Koningsdag. Ik verheug me nu al op de tompouce 🙂 Hebben jullie nog leuke plannen?
Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.