Diary April #2

Werden we zomaar getrakteerd om een paar hele mooie dagen. Ik kan daar intens van genieten. Stiekem werd ik daarna ook heel chagrijnig dat het weer zo koud was. Ik ben al helemaal in de zomermood. Ik heb niet heel veel bijzonders gedaan de afgelopen weken, maar toch wat leuke kiekjes voor jullie op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Ik had de hele tijd zin in een croissant met jam. Ik vind het soms jammer dat de echte goede knapperige croissants, zoals je ze in Frankrijk krijgt, bijna niet te krijgen zijn hier. Heeft iemand tips? Bij French Napa in Overveen (nieuw tentje) at ik deze croissant. De smaak was goed, hij was alleen wel wat slap. Jammer!

paulineLekker chillen in de tuin op een warme dag, ik kan er wel aan wennen. We hebben onze tuin weer zomerklaar gemaakt. Ik hoop dat de fruittuin het goed gaat doen dit jaar. Ik heb nu kersen, blauwe bessen, aalbessen, druiven, bramen, frambozen, rabarber en aardbeien staan. Fingers crossed.

We hadden ook heel leuk nieuws de afgelopen week. We zijn superblij en trots dat Marianne van Homecooking dept. ons team komt versterken. Marianne is een top foodstylist en ik heb al veel van haar geleerd. Ze geeft ook hele leuke workshops, meer info vind je op haar blog. Binnenkort kan je de eerste recepten van haar verwachten. Ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

En dat vierden we met een lunch bij Lot en de Walvis. Ik was eindelijk weer eens verstandig en bestelde een salade met pulled chicken in plaats van een stapel pancakes.

Er was ook weer nieuws van Tony’s. De nieuwe limited edition is uit in de smaak, melk, honeycomb, kardemom. Ik vind hem erg lekker, maar dat komt ook vooral omdat ik de kardemom niet proefde.

En toen was het Pasen en dat vierden we met een paasbrunch bij mijn ouders. Mijn moeder had allemaal lekkere broodjes en beleg gehaald. En ik had zelf nog scones gemaakt. Echt heerlijk allemaal.
Tweede paasdag hadden we geen plannen. Maurits had het idee om even naar het Koevlak te gaan (duingebied hier in de buurt). Superleuk het was alleen heel erg koud en het begon ook nog te regenen. Daar is deze pussy niet voor gemaakt 🙂

Dit is leuk. Ik sta met een supergroot interview in de Freshtimes van HelloFresh. Dit blad is speciaal voor abonnees.
nice fruitijsjesNog meer foodpost. Ik kreeg de nieuwste smaak van Nice fruitijsjes; Appel Citroen. Nu ben ik echt dol op alles wat fris smaakt, dus dit is is mijn nieuwe favo. Je kunt ze binnenkort kopen bij Marqt en bij diverse horeca in het land. Nice!

Komende week wordt leuk. Vandaag ben ik voor een meeting in Eindhoven en donderdag is het natuurlijk Koningsdag. Ik verheug me nu al op de tompouce 🙂 Hebben jullie nog leuke plannen?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in