creme brûlée

Diary Februari #1

Zo januari is eindelijk weer voorbij. Weer een stapje dichter bij de lente. Ik kan niet wachten totdat de terrasjes weer open gaan en ik met mijn camera leuke foodmarktjes kan bezoeken. Wat het extra moeilijk maakt is, dat ik de hele tijd moet terugdenken aan vorig jaar. Toen zat ik de hele maand in Australië. Ik heb zo verschrikkelijk heimwee naar dit land. Als alles goed gaat wil ik halverwege dit jaar nog een keer een langere periode op reis. (Annika bij deze, hopelijk vind je het goed 🙂 )

De afgelopen weken was het vooral sociaal gezellig. Ik deed veel leuke dingen en at lekker. Kijk je mee?
paulineHet is zo fijn om dichtbij het strand te wonen. En op zo’n zonnige dag ga ik er dan ook graag naartoe.

zeesterrenWat een schatten biedt de zee toch? Er lagen heel veel zeesterren op het strand.

quenelles de brochetMet een vriendinnetje ging ik lunchen bij Ron Gastrobar Paris, in hartje Amsterdam. Wat een fijne plek is dit. Als je van de Franse keuken houdt moet je hier zeker naartoe. De inrichting is helemaal Parijs. Zwarte bistrostoeltjes, gezellige verlichting en natuurlijk de klassiekers op de kaart. Ik ging voor quenelles de brochet, dit is witvisfilet in kreeftensaus. En dat was heerlijk.

creme brûlée

En als toetje kon ik de crème brûlée natuurlijk niet laten staan. Ik houd ervan. Simpel maar lekker. En deze was echt te gek, want er zat mega veel vanille in. Aanrader dus.

raw repenIk kreeg ook weer foodpost. Deze paleo bars van The primal pantry zijn 100% natuurlijk. Er zitten voornamelijk dadels en noten in. Ze zijn lekker smeuiig en de stukjes noot erin geven een fijne bite. Je kunt ze kopen bij Marqt en ook bij de appie.

to amuse haarlem

Datenight met Maurits. We gingen eten bij To amuse en gingen voor een viergangen menu. Als voorgerecht had ik vitello tonnato op Oosterse wijze. Lekker.

to amuse haarlem

En het toetje was een appeltaartje met karamelijs. Yum. We hadden een heel leuk plekje en konden zo in de keuken kijken. Ik vind dat zelf altijd heel leuk.

pauline

Januari was echt een rustig maandje, zowel privé als werktechnisch gezien. Maar dat is ook wel eens fijn.

kanarieclub

Met vriendinnetjes uit Groningen ging ik lunchen bij de Kanarieclub. Dit zit in de Foodhallen. Superleuke plek. Ik had zin in croissants en ze waren heerlijk.

pauline en annika

Afgelopen vrijdag stonden Annika en ik op de Gezondheidsbeurs in Utrecht. Dat was echt te gek. Zoveel leuke mensen en positieve reacties. Er zijn 1000 stukjes carrotcake uitgedeeld en we hebben een heleboel mensen blij kunnen maken met onze boeken. Iedereen die is geweest, superbedankt voor het langskomen.
gezondheidsbeurs

En van dit soort foto’s word ik heel blij. Leuk dat jullie er waren!

De komende weken gaan we weer aan de slag met ons YouTube kanaal en met leuke recepten voor op de blog natuurlijk. Ik heb alweer een heleboel leuke ideetjes verzameld. En ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in