Diary November #1
Annika en ik zitten in een lekkere flow. Voor ons is dit de leukste tijd van het jaar. Want wij zijn nu al volop in kerstsferen en hebben zelfs de champagne al gepopt. Yes wij houden gewoon een Oud en Nieuw feestje in November. Want jullie hebben er natuurlijk niks aan als onze feestrecepten pas in januari online komen, dus een beetje vooruitwerken is een must. Kijk je mee naar ons foto dagboekje?
Als ik zeg cheesecake, moet jij dan ook meteen aan Miljuschka denken?
Annika en ik gingen naar de lancering van Lekker Miljuschka. Superleuk boek. Binnenkort delen we een lekker recept.
We gingen aan de slag met nieuwe video’s voor ons YouTube kanaal. Normaal eten we dan alle dingen direct op, maar deze keer was het vooral veel suiker, slagroom en champagne. Dus bestelde ik maar even een lunchje bij Deliveroo.
Yes we hebben een foodblogaward ontvangen, in de categorie beste food YouTuber. Supercool. Iedereen bedankt voor het stemmen.
Naast koken heb ik een enorme liefde voor interieur. Vroeger toen ik klein was schilderde ik al mijn eigen kamer en regelmatig moest alles weer anders.
Meestal begint de onrust in de herfst. Dan heb ik zin om weer aan de slag te gaan. Ik had wat tips gekregen op Instagram voor een olijfgroene muur en dat vond ik eigenlijk wel een goed idee. Gelukkig vond Maurits dat ook. En als ik dan iets in mijn hoofd heb, moet het direct.
Ik heb zoveel vragen gekregen over dit rekje. Ik kocht hem zo’n 5 jaar geleden bij Loods 5. Dat is mijn favo woonwinkel. In mijn oude huis gebruikte ik hem als specerijenrekje en nu is het een uien depot geworden. Superhandig.
Er is er een jarig hoera hoera… Annika was jarig. Goede reden voor bubbels.
Om het te vieren gingen we eten bij Morgan & Mees in Amsterdam. Ik had vooraf de ceviche die was erg lekker. Ik wilde eigenlijk steak tartaar maar die stond niet op het avondmenu. Bummer.
Wintertijd… Ik houd van dat uurtje extra in de morgen. Maar mijn maag doet niet aan wintertijd. Echt om 16.00 begint hij al lawaai te maken..
Ik kreeg ook weer veel foodpost. De nieuwe Sintletters van Tony’s Chocolonely zijn er nu in de smaken pepernoot en marsepein. Yum! Ik laat mijn foodpost altijd zien op instastories trouwens. Als je het leuk vindt om nieuwe dingen te ontdekken moet je daar maar eens gaan kijken.
Ik ben heel blij met de samenwerking met mijn favo webshop Sterrenhoudt. Alles spullen in deze shop hebben een hoog hebben gehalte. Samen hebben we een superleuk kerstpakket samengesteld, dat je zowel in mijn shop als de webshop van Sterrenhoudt kunt kopen. Leuk als kerstcadeautje (vooral voor jezelf) en ook als kerstpakket.
Superleuk ik stond met mijn boek Feel Good Food in het Dagblad van het Noorden. Een krant die vroeger altijd bij ons op tafel lag.
Ik ging naar het super gezellige eetfeestje van Culy’s Monique bij Café Restaurant Amsterdam. Ik nam steak tartare en die was echt heel lekker daar.
Afgelopen zaterdag signeerde ik bij kookwinkel Oldenhof. Ik nam gevulde speculaas mee uit mijn nieuwste boek. Zo leuk om jullie daar te ontmoeten.
De komende week heb ik een lekker rustig weekje. Waarin ik vooral veel achter de laptop zal duiken. Er moet namelijk nog heel veel geschreven en uitgewerkt worden. Vrijdag ga ik met Annika naar De Tasty en verder nog geen grote plannen. Ook dat is wel eens fijn.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in