cover feel good food

Reserveer nu Feel Good Food + Sneak Peek

Oh jongens wat is dit spannend! Over ruim een maand ligt kookboek nummer 3 in de winkels. Ik kan niet meer wachten en ik ben zo benieuwd wat jullie vinden van Feel Good Food. Het is wederom weer precies geworden wat ik gehoopt had. Fris, licht en bomvol lekkere en gezonde recepten. Dat heb ik wederom niet alleen gedaan, alle foto’s gemaakt zijn door Danielle van Goudse Fotografie en Annika heeft de styling gedaan. Echt een superteam om mee te werken.

Hij ligt vanaf 6 oktober in de (digitale) boekhandel. Vandaag deel ik alvast een sneak peek met jullie en vertel ik je alles over wat je kunt verwachten van het boek en waar je hem alvast kan reserveren. Dan weet je zeker dat je hem als eerste in huis hebt.

cover-lr-feel-good-food

Feel Good Food
Feel Good Food dus! Dat zijn lichte en makkelijke recepten waar je blij van wordt. Gezonde recepten die enerzijds goed voor je zijn en anderzijds zo lekker dat het een glimlach op je gezicht tovert. Ik wil blij worden van iedere hap die ik neem. Mijn eten moet gewoon lekker zijn. Punt. Meestal gezond en soms ook ongezond. Alles draait om een goede balans in het leven. Ik ben dol op lekker eten en geloof ook heilig in verplicht zondigen (dat bewaren we lekker voor het weekend).

In Feel Good Food  staan bijna negentig lekker lichte recepten die niet op de blog staan of zullen verschijnen. Eenvoudige recepten met voedzame en verse ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn. Feel Good Food biedt kookinspiratie voor elke dag van de week, met voldoende variatie aan recepten die iedereen kan maken. Ja jij ook. Makkelijk, maar vooral heel lekker. Want dat laatste is natuurlijk het allerbelangrijkst!

En voor de liefhebbers: de recepten zijn grotendeels voedselzandloperproof.

En dan is het nu tijd voor de sneak peek…Zijn jullie al nieuwsgierig?

Feel Good Food

Feel Good Food

Feel Good Food

Feel Good Food

Feel Good Food

Feel Good Food

Feel Good Food

Dat ziet er heerlijk uit toch? Wat kun je allemaal verwachten? Nou dit:

  •  Bijna 90 nieuwe (niet eerder op het blog verschenen) recepten. Allemaal recepten waar je blij van wordt, gemaakt van verse en pure ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn.
  • Heerlijke hoofdgerechten, lunches en ontbijtjes. Maar ook ‘om je vingers bij af te likken’ weekendbites, desserts en lekkers voor bij de koffie.
  • Heel veel recepten zijn Voedselzandloper proof of eenvoudig Voedselzandloper proof te maken.
  • Heel veel mooie foto’s! Niet alleen van de recepten, maar ook persoonlijke en mooie sfeerfoto’s.
  • Persoonlijke stukken en anekdotes.
  • Handige tips en weetjes die het je nog makkelijker gaan maken in de keuken.
  • Fijne healthy hotspots zodat je altijd weet waar je naar toe moet voor een Feel Good diner of lunch.

cover feel good food

 

Titel
Feel Good Food

Auteur
Me 🙂

Uitgever
Uitgeverij Prometheus

Prijs en verkrijgbaarheid
€19,95

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in