Diary Juli #3

Zoals jullie waarschijnlijk al gezien en gelezen hebben, was Pauline de afgelopen twee weken op vakantie in Puglia, Italië. Aan mij de taak om het UPK fort te bewaken. Ik heb dus ook flink wat foto’s gemaakt van de afgelopen twee weken, zodat ik deze in de diary kan verwerken. Zoals jullie van ons gewend zijn schrijft Pauline natuurlijk ook nog een foodie in Puglia artikel, deze komt snel online! Maar nu eerst wat beelden van wat ik heb meegemaakt. En wat boften we met het weer in Nederland he? Zo fijn als de zomer eindelijk doorbreekt. Hier heb ik dan ook volop van genoten.

Bestand 27-07-16 11 53 39

Ik was al een tijdje niet meer naar de Ikea geweest, dus besloot ik weer eens te gaan. En ze hadden verrassend leuke spulletjes dit keer. Zo nam ik van de food afdeling deze lekkere siroopjes mee. Het is een rabarber,- en een vlierbloesemsiroop. Lekker voor door de cocktails (tip van mij)!

Bestand 27-07-16 11 53 04

Ik moest een keer alleen eten ’s avonds. Geen probleem, dan bestel ik gewoon een Deliverootje. Dit keer wel wat ongezond, maar ach dat moet ook een keer kunnen toch? Ik bestelde een hotdog en frietjes van de Thrill Grill. En het smaakte bijzonder goed, yum! Daarna ging ik sporten bij de BBB Healthclub, dus dat maakt het weer een soort van ‘goed’.

Bestand 27-07-16 11 53 21

Op een van de warmste dagen gingen mijn vriend en ik gezellig Haarlem in voor een hapje en een drankje. Ik bestelde sinds tijden weer eens een rosé. Dit drink ik bijna nooit meer, maar op een warme dag als deze kon ik het wel weer waarderen.

Bestand 27-07-16 11 54 09

Daarna gingen we een hapje eten bij een nieuwe hotspot: Nolita pizzabar. Het verslag hebben jullie vorige week al kunnen lezen op de blog. Echt een aanrader!

Bestand 27-07-16 11 53 12

En we sloten deze leuke dag af met een lekker ijsje bij Chocolaterie Pierre in Haarlem. Zij hebben een nieuw pand en verkopen nu ook ijs. Ik kan altijd moeilijk kiezen. Kokos is wel echt een favoriet van mij.

Bestand 27-07-16 11 52 53

Later die week ging ik lunchen bij Native Haarlem. Een leuk lunchtentje in een van de mooiste wijkjes van Haarlem, de Vijfhoek. Ik bestelde onder andere deze verfrissende homemade ijsthee.

Bestand 27-07-16 11 52 23

Ik ging ook nog een weekendje naar Groningen met m’n vriend. Leuk om weer een keer in m’n oude stadje te zijn. Er is veel veranderd en er zijn veel leuke nieuwe hotspots bij gekomen. We verbleven in het Student Hotel aan het Boterdiep. Een heel tof hotel dat nog maar net geopend is. De inrichting is hip en retro en de ligging is perfect. Aanrader voor als je een weekendje naar Groningen gaat.

Bestand 27-07-16 11 52 33

Bij het hotel zit restaurant The Pool. Deze kennen we natuurlijk al uit Amsterdam, maar is nu dus ook in Groningen geopend. We hebben hier wederom superlekker gegeten. Je kunt hier allerlei kleine hapjes bestellen en deze met elkaar delen, daar hou ik van!

Bestand 28-07-16 14 13 00

En er kwam natuurlijk ook weer foodpost binnen. Ik ontving de nieuwe Almond Start van Abbott Kinney’s. Het is een plantaardig alternatief voor yoghurt, gemaakt van amandelen. En dus ook geschikt voor lactose,- en glutenvrije diëten. Nice!

Bestand 28-07-16 14 19 18

En toen waren Pauline en Maurits al weer terug in Nederland. En om dat vakantiegevoel een beetje vast te houden gingen we lekker uit eten bij Ron Gastrobar Indonesia. En oh, wat was dit lekker. We bestelden als voorgerecht allerlei streetfood hapjes en daarna gingen we voor de rijsttafel. Het ene gerechtje was nog lekkerder dan het andere. Smullen!

En ik ging gezellig met Pauline een middagje naar Amsterdam. Even lunchen bij Pluk (aanrader) en daarna naar de Bijenkorf. Ik ben flink verwend door Pauline, zo lief! Ben je benieuwd wat ik heb gekregen? Check dan mijn Instagram (theinspirators.nl).

Bestand 31-07-16 19 07 58

Bestand 31-07-16 19 06 55

Volgende week kunnen jullie uitgebreid de (foodie) belevenissen van Pauline in Puglia lezen. Maar nu heb ik alvast een klein voorproefje..

puglia

Bestand 31-07-16 19 06 35

Bestand 31-07-16 19 06 44

Volg mij  en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. En op snapchat zijn we ook lekker actief. Je kunt ons vinden onder @paulineskeuken en @annikaweuring. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in