Menu
Foto-09-06-16-10-03-24.jpg

Zomerrooster update

Yes het is zomer. Iedereen heeft vakantie en is lekker van de zon aan het genieten. Of dat nu in Nederland of in het buitenland is, de terrassen en de stranden worden massaal bezocht. Of we hangen lekker in de tuin met vrienden, terwijl de worstjes garen op de barbecue. In het weekend bezoeken we de leukste foodfestivals en ontdekken we nieuwe lokale producten op de markt.

Dat doen wij ook. Wel in iets mindere mate, want ondertussen wordt er volop aan Feel Good Food gewerkt. Hierom en omdat wij ook wel een beetje toe zijn aan iets meer ademruimte, lassen we vanaf nu het zomerrooster in. Dit betekent dat er tot en met augustus geen artikelen in de weekenden online komen. Gelukkig is de database enorm en staan er al meer dan 1000 recepten online. Aan inspiratie geen gebrek dus.

Ook komen er even geen nieuwe video’s online. Dit najaar zijn we er weer met een gloednieuw seizoen aan food video’s. Als je dat niet wilt missen, kan je je hier alvast abonneren op mijn YouTube kanaal.

Voor nu wensen we jullie een hele fijne zomer toe en wil je ons volgen op onze vakantiebestemmingen (2 x Italië) check dan ook onze social accounts.

Liefs Pauline en Annika

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. En op Snapchat zijn we ook lekker actief. Je kunt ons vinden onder @paulineskeuken en @annikaweuring. Zien we jullie daar?

Nice

Heb je mijn tweede kookboek al? Bestellen kan hier.  De derde is onderweg en ligt dit najaar in stores.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan