Menu
covers-hr-1.jpg

Sneak Peek: De Cover van Feel Good Food

Yes het moment is daar. Het moment dat ik de cover van mijn nieuwe kookboek met jullie mag delen. En dat vind ik best wel spannend, want ik sta er mega groot op. Maar ik niet alleen, ook een lekkere salade die uiteraard in het boek staat.

Hier komt ‘ie…..

cover-lr-feel-good-food

De foto’s zijn gemaakt door Daniëlle van Goudse Fotografie. Zij is echt een talent. Maurits was die dag assistent en moest de reflectieschermen vast houden. En ik moest gewoon lachen. Gelukkig was Maurits in de buurt om grapjes te maken. Want alleen dan lukt het om een hele middag non stop te smilen. En dan is het de kunst om weer niet zo hard te lachen dat je ogen niet meer zichtbaar zijn. Vormgever Diewertje heeft er een supermooi geheel van gemaakt. Helemaal me! Ik ben blij.

Feel Good Food ligt dit najaar in stores. Het bevat bijna 90 nieuwe recepten die niet op de blog staan of zullen verschijnen. Lekker lichte en makkelijke recepten waar je blij van wordt. Zoals super voedzame ontbijtjes, lichte lunches, easy avondmaaltijden en lekkere tussendoortjes. Voor ieder moment van de dag wat.

Ik kan haast niet meer wachten..

cover feel good food

Heb je mijn tweede kookboek al? Bestellen kan hier.  De derde is onderweg en ligt dit najaar in stores.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan