cover feel good food

Sneak Peek: De Cover van Feel Good Food

Yes het moment is daar. Het moment dat ik de cover van mijn nieuwe kookboek met jullie mag delen. En dat vind ik best wel spannend, want ik sta er mega groot op. Maar ik niet alleen, ook een lekkere salade die uiteraard in het boek staat.

Hier komt ‘ie…..

cover-lr-feel-good-food

De foto’s zijn gemaakt door Daniëlle van Goudse Fotografie. Zij is echt een talent. Maurits was die dag assistent en moest de reflectieschermen vast houden. En ik moest gewoon lachen. Gelukkig was Maurits in de buurt om grapjes te maken. Want alleen dan lukt het om een hele middag non stop te smilen. En dan is het de kunst om weer niet zo hard te lachen dat je ogen niet meer zichtbaar zijn. Vormgever Diewertje heeft er een supermooi geheel van gemaakt. Helemaal me! Ik ben blij.

Feel Good Food ligt dit najaar in stores. Het bevat bijna 90 nieuwe recepten die niet op de blog staan of zullen verschijnen. Lekker lichte en makkelijke recepten waar je blij van wordt. Zoals super voedzame ontbijtjes, lichte lunches, easy avondmaaltijden en lekkere tussendoortjes. Voor ieder moment van de dag wat.

Ik kan haast niet meer wachten..

cover feel good food

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in