Diary Juni #1
Work work work work work (zing ik op zijn Rihanna’s). Dat is wat ik de laatste tijd deed. Het is momenteel best druk op Uit Pauline’s Keuken HQ. We zijn bezig met kookboek 3, de site draait op volle toeren en we hebben een aantal leuke samenwerkingen lopen. Heel tof! Ik zit dus vooral achter de laptop of ik sta in de keuken. En dat is toch wat ik het liefste doe. Dus ik klaag niet. Annika heeft ook nog een aantal leuke dingen gedaan. Kijk je mee?
Ik begon met een bezoekje aan het Seinfestijn. Deze leuke Feel Good Market vindt een paar keer per jaar plaats in Haarlem. Je kunt hier allemaal leuke spullen voor je huis kopen, voor kids en natuurlijk is er ook food. De moeite waard om een keer te bezoeken.
En daar vond ik deze mooie posters van My Deer Art. Ons huis wordt steeds een beetje mooier. Ik ben er zo blij mee.
Ik zei het al work work work work work…
Dit was tof. We openden voor een dag een Pop Up Stand in de Foodhallen. Het was onwijs cool om te doen. Zo leuk om jullie te ontmoeten. We verkochten onze signature dish kaasfondue in brood. Yum. Heb je de video al gezien?
Weer een onwijs leuke publicatie in Vriendin. Samen met mijn foodiefriends vertellen we over ons gekke beroep en onze liefde voor eten. Tof!
Er kwam ook weer heel veel post binnen. Zoals deze leuke boeken van de lieve Philippine van Liefde voor Lekkers en Het boek van Jet. We vertellen je er binnenkort meer over.
Annika volgde een leuke workshop bij Jamies Fifteen in Amsterdam. Samen met haar vriend ging ze lekkere Italiaanse antipasti maken. Annika maakte zelf pesto met gegrilde asperges en lente ui. De groep bestond uit vier tweetallen en iedereen was verantwoordelijk voor een ander gerecht. De antipasti bestond voornamelijk uit lekkere groente gerechten, zoals bietjes met home made aioli, een pasta van courgette met knoflook, pepers en olijfolie en lekkere auberginehapjes. Ze kregen les van een hele leuke dame met een passie voor de Italiaanse keuken. Ook werd er nog het een en ander uitgelegd over snijtechnieken en smaken die goed bij elkaar passen. Superleuk om te doen en weer wat nieuwe technieken te leren. Na het maken van het eten mag je natuurlijk alles lekker opeten, yum! Wil je ook een keer zo’n leuke kookworkshop volgen? Dat kan, er worden regelmatig leuke workshops georganiseerd bij de kookstudio van Fifteen. Zo is er ook een workshop waarin je leert de perfecte steak te bakken of hoe je een heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel tovert. A
Ik zit in een passievrucht fase… Dat is allemaal de schuld van Miljuschka die mij een passievrucht cheesecake liet proeven. Sindsdien kan ik alleen maar aan passievruchten denken..
Annika bracht nog een bezoekje aan Taste of Amsterdam. Een van de leukste foodfestivals vind ik dat. Heerlijk om een avondje te vertoeven en te genieten van al het lekkers. En tot slot kun je ook nog losgaan op de culinaire markt. Dit is de stand van Ketel One, een Nederlands wodka merk. Hier kun je terecht voor lekkere en bijzondere cocktails, gecombineerd met hartige poffertjes. Aanrader!
En ze at nog een lekkere hamburger bij de foodtruck van Smokey Goodness. Zo lekker!
Maurits en ik gingen eten bij Tijn (Zandvoort). Alleen waren we iets te optimistisch over het weer. Aan zee was het best wel koud. Dus zijn we lekker binnen gaan zitten. En as always was het eten weer fijn bij Tijn.
En nog een publicatie. Ik stond naast mijn lieve vriendin Monique in Talkies Magazine Terrasspecial. Ook Sabine staat er in. Superleuk stuk over waarom Food the new Fashion is.
Afgelopen weekend was het dan eindelijk zover. De eerste shoot voor mijn nieuwe kookboek. Ik liet boodschappen bezorgen. uiteindelijk was ik weer de helft vergeten waardoor ik alsnog op mijn fiets naar de winkel kon. Het past allemaal maar net. We hebben 20 recepten op de foto gezet. Yes.
En ik maar stug volhouden tegen Maurits dat ik heus niet veel bordjes en kommetjes heb. Dit is nog niet eens de helft. Maar dit heb je dan ook echt nodig als foodblogger..
Dikke vette Sneak Peek. Dit is een stukje van de cover van Feel Good Food. Boek nummer 3! Donderdag laat ik hem jullie helemaal zien. Spannend he?
De komende weken worden heel tof. Annika en ik zijn van dinsdag tot donderdag in Nice op persreis. Yes. En daarna ga ik meteen weer aan de slag voor kookboek shoot nummer 2. Yes zin in!
Jullie ook een fijne week. X
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in