Menu

Diary Juni #1

Work work work work work (zing ik op zijn Rihanna’s). Dat is wat ik de laatste tijd deed. Het is momenteel best druk op Uit Pauline’s Keuken HQ. We zijn bezig met kookboek 3, de site draait op volle toeren en we hebben een aantal leuke samenwerkingen lopen. Heel tof! Ik zit dus vooral achter de laptop of ik sta in de keuken. En dat is toch wat ik het liefste doe. Dus ik klaag niet.  Annika heeft ook nog een aantal leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

seinfestijn

Ik begon met een bezoekje aan het Seinfestijn. Deze leuke Feel Good Market vindt een paar keer per jaar plaats in Haarlem. Je kunt hier allemaal leuke spullen voor je huis kopen, voor kids en natuurlijk is er ook food. De moeite waard om een keer te bezoeken.

my deer art

En daar vond ik deze mooie posters van My Deer Art. Ons huis wordt steeds een beetje mooier. Ik ben er zo blij mee.

pauline

Ik zei het al work work work work work…

uit paulines keuken pop up stand

Dit was tof. We openden voor een dag een Pop Up Stand in de Foodhallen. Het was onwijs cool om te doen. Zo leuk om jullie te ontmoeten. We verkochten onze signature dish kaasfondue in brood. Yum. Heb je de video al gezien?

vriendin

Weer een onwijs leuke publicatie in Vriendin. Samen met mijn foodiefriends vertellen we over ons gekke beroep en onze liefde voor eten. Tof!

jam en zuur

Er kwam ook weer heel veel post binnen. Zoals deze leuke boeken van de lieve Philippine van Liefde voor Lekkers en Het boek van Jet. We vertellen je er binnenkort meer over.

Fifteen

Fifteen

Annika volgde een leuke workshop bij Jamies Fifteen in Amsterdam. Samen met haar vriend ging ze lekkere Italiaanse antipasti maken. Annika maakte zelf pesto met gegrilde asperges en lente ui. De groep bestond uit vier tweetallen en iedereen was verantwoordelijk voor een ander gerecht. De antipasti bestond voornamelijk uit lekkere groente gerechten, zoals bietjes met home made aioli, een pasta van courgette met knoflook, pepers en olijfolie en lekkere auberginehapjes. Ze kregen les van een hele leuke dame met een passie voor de Italiaanse keuken. Ook werd er nog het een en ander uitgelegd over snijtechnieken en smaken die goed bij elkaar passen. Superleuk om te doen en weer wat nieuwe technieken te leren. Na het maken van het eten mag je natuurlijk alles lekker opeten, yum! Wil je ook een keer zo’n leuke kookworkshop volgen? Dat kan, er worden regelmatig leuke workshops georganiseerd bij de kookstudio van Fifteen. Zo is er ook een workshop waarin je leert de perfecte steak te bakken of hoe je een heerlijke Italiaanse maaltijd op tafel tovert. Alle info staat op de website van Studio Fifteen.

passievrucht

Ik zit in een passievrucht fase… Dat is allemaal de schuld van Miljuschka die mij een passievrucht cheesecake liet proeven. Sindsdien kan ik alleen maar aan passievruchten denken..

Taste of Amsterdam

Annika bracht nog een bezoekje aan Taste of Amsterdam. Een van de leukste foodfestivals vind ik dat. Heerlijk om een avondje te vertoeven en te genieten van al het lekkers. En tot slot kun je ook nog losgaan op de culinaire markt. Dit is de stand van Ketel One, een Nederlands wodka merk. Hier kun je terecht voor lekkere en bijzondere cocktails, gecombineerd met hartige poffertjes. Aanrader!

Hamburger

En ze at nog een lekkere hamburger bij de foodtruck van Smokey Goodness. Zo lekker!

tijn akersloot

Maurits en ik gingen eten bij Tijn (Zandvoort). Alleen waren we iets te optimistisch over het weer. Aan zee was het best wel koud. Dus zijn we lekker binnen gaan zitten. En as always was het eten weer fijn bij Tijn.

talkies

En nog een publicatie. Ik stond naast mijn lieve vriendin Monique in Talkies Magazine Terrasspecial. Ook Sabine staat er in. Superleuk stuk over waarom Food the new Fashion is.

koelkastAfgelopen weekend was het dan eindelijk zover. De eerste shoot voor mijn  nieuwe kookboek. Ik liet boodschappen bezorgen. uiteindelijk was ik weer de helft vergeten waardoor ik alsnog op mijn fiets naar de winkel kon. Het past allemaal maar net. We hebben 20 recepten op de foto gezet. Yes.
propsEn ik maar stug volhouden tegen Maurits dat ik heus niet veel bordjes en kommetjes heb. Dit is nog niet eens de helft. Maar dit heb je dan ook echt nodig als foodblogger..

cover feel good food

Dikke vette Sneak Peek. Dit is een stukje van de cover van Feel Good Food. Boek nummer 3! Donderdag laat ik hem jullie helemaal zien. Spannend he?

De komende weken worden heel tof. Annika en ik zijn van dinsdag tot donderdag in Nice op persreis. Yes. En daarna ga ik meteen weer aan de slag voor kookboek shoot nummer 2. Yes zin in!

Jullie ook een fijne week. X

Volg mij  en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. En op snapchat zijn we ook lekker actief. Je kunt ons vinden onder @paulineskeuken en @annikaweuring. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

15 reacties

 • Jaimyskitchen
  12 juni 2016 om 00:35

  Ohhh, heb je 20 gerechten gemaakt voor 1 dag? Wow!

 • Pauline
  9 juni 2016 om 14:39

  Haha ja ik sla soms wat door :)

 • Pauline
  9 juni 2016 om 14:39

  Haha I can tell you, it ain't bad at all

 • Pauline
  9 juni 2016 om 14:38

  Bijna, ik laat het uiteraard weten als het zover is.

 • Pauline
  9 juni 2016 om 14:35

  haha :)

 • Marjolijn
  6 juni 2016 om 21:11

  Leuk verslag! En zo te zien was op Taste of Amsterdam niet alleen het eten heel lekker... Hallo mooie jongen! :D

 • Deborah - Samen Bourgondisch
  6 juni 2016 om 18:23

  Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe kookboek! Mooie cover, fijne kleuren!

 • Suzab
  6 juni 2016 om 10:56

  Kunnen we hem al bestellen in pre order☺️

 • Laura | liefdevoorbakken
  6 juni 2016 om 09:45

  Ik ben zo benieuwd naar het nieuwe kookboek!!

 • Nicole
  6 juni 2016 om 09:33

  Leuk dagboek weer. Het is dat ik geen ruimte heb voor die kommetjes anders ging ik ook los ;-)

 • Margot
  6 juni 2016 om 08:59

  Wat een mooie posters zijn dat!

 • Tati de Boer
  6 juni 2016 om 08:57

  Het leven van een foodblogger lijkt me zo slecht nog niet ;-) whoa.

 • Rina
  6 juni 2016 om 07:52

  Leuk dagboek weer ! En dan Nice geen verkeerde stad, heel veel plezier samen!
  Goede plek om inspiratie op te doen en niet te vergeten te smikkelen en smullen!
  Bon voyage ?? Rina (neem maar een grote lege koffer mee?)

 • Anne
  6 juni 2016 om 07:46

  Oh ik ben verliefd op al jou bordjes en kommetjes, ze zien er echt stuk voor stuk super gaaf uit!

 • bianca Schrijft
  6 juni 2016 om 07:02

  Ik deed hier net de koelkast open voor het ontbijt en er zit misschien niet eens een 5de in van wat er in jou koelkast zit. Moet hoognodig boodschappen gaan doen. Leuk om zoveel publicaties voorbij te zien komen.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.