pauline

Nieuwtje Kookboek #3 komt eraan

Yes jullie lezen het goed. Er gaat een nieuw Uit Pauline’s Keuken kookboek komen. Ik ben zo excited. Na het succes van het Voedselzandloper kookboek en het Uit Pauline’s Keuken – Live, Love, Eat boek kon een derde boek natuurlijk niet uitblijven.

Feel Good Food

Dat is de titel van mijn nieuwe boek. Lekker lichte recepten waar je blij van wordt. Eten dat goed voor je is. Met veel verse en voedzame ingrediënten en volop variatie. Recepten die iedereen kan maken. Makkelijk maar vooral heel lekker dus. Want dat laatste is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Lekker gezond dus en grotendeels Voedselzandloper proof. En voor als je lekker wilt zondigen weet je natuurlijk mijn blog goed te vinden.

Wanneer komt het uit?

Best wel snel al. Dit najaar ligt Feel Good Food in alle boekhandels en natuurlijk kan je het ook online bestellen.

Keep you posted. Ik duik de keuken maar eens in.

pauline

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in