zalm met kruidenkorst

Diary April #1

Yes spring is loading! Ik word er zo blij van. Ik ben echt een lentekind en kan ieder jaar intens genieten van de eerste zonnestralen en bijkomende terrasjes. Annika en ik zijn op het moment allemaal met leuke dingen bezig, maar daarover later meer. Eerst een foto-overzichtje van de afgelopen twee weken, want die waren ook leuk, gezellig en vooral lekker.

paaseieren

Nog even een paas-fotootje. Mag wel he? Deze chocolade eieren nam ik mee uit Australië en ik moest echt mijn best doen om ze te bewaren tot Pasen. Maar het is gelukt. Ze zijn nu op, dat begrijp je wel.

dille en kamille haarlem

Yes, de Dille & Kamille (een van mijn favo winkels) in Haarlem is weer open. En nu nog groter en leuker dan eerst. Eerlijk is eerlijk, je kon er je kont niet keren. Maar nu wel. Ik ben er heel gelukkig mee.

pineapple

Annika en ik hadden meetings in Amsterdam. Ik heb er altijd een bloedhekel aan als bloggers roepen: “er komt iets leuks aan, spannend, maar ik mag er nog niks over zeggen”. Nu moet ik mij hier zelf ook schuldig aan maken. Maar ik hoop jullie snel meer te kunnen vertellen over ons project.

le pain quotidien

Even lunchen bij Le Pain Quotidien. Ik had een broodje zalm en Annika een caprese met pesto.

adfactor

En toen op naar Den Haag voor de jaarlijkse borrel van Adfactor, mijn mediabureau. Ik werk al 4 jaar met hun samen en zij zorgen ervoor dat ik dit fulltime (en nu dus met zijn tweeën) kan doen. Alle campagnes en banners op de blog zijn in samenwerking met dit bureau. Zij doen de sales, wij de uitvoering. En zo kunnen wij jullie dagelijks voorzien van leuke recepten. Fijn toch!

liefde

En toen was mijn grote liefde eindelijk weer terug na een reis van een maand door Rusland – Mongolië – China en Noord Korea. Maurits heeft een sabbatical en kan dus 4 maanden doen waar hij zin in heeft. Lucky him. Ik ben blij dat hij weer thuis is. Want 4 weken alleen slapen is zo ongezellig.

zalm met kruidenkorst

Dit was één van de beste dagen uit mijn leven. Ik ging samen met Monique, Liselotte, Philippine en Brenda koken bij lieve Miljuschka (je weet wel, de cheesecake queen van 24 kitchen). En dat was niet alleen lekker, maar ook heel gezellig. Zo fijn om deze mensen in mijn leven te hebben. Francesca en Sabine waren helaas ziek, maar die zijn er normaal ook altijd bij.

creme brûlée spareribs uit de slowcooker

Iedereen maakte wat. Liselotte maakte de lekkerste spareribs uit de slowcooker, Mo had Maple Bacon scones gemaakt, Brenda een lekker soepje met Lente ui, Miljuschka uiteraard een cheesecake en Philippine een enorm lekkere crème brûlée met sereh en mango. Ik maakte mijn famous zalm uit de oven met feta en kruiden. Zo lekker allemaal.

zilverblauw

Annika en ik volgden een hele leuke fotografie workshop van Anki van Zilverblauw. Zo inspirerend en leuk. Haar boek is echt een aanrader als je creatief wilt fotograferen.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in