Menu

Diary April #1

Yes spring is loading! Ik word er zo blij van. Ik ben echt een lentekind en kan ieder jaar intens genieten van de eerste zonnestralen en bijkomende terrasjes. Annika en ik zijn op het moment allemaal met leuke dingen bezig, maar daarover later meer. Eerst een foto-overzichtje van de afgelopen twee weken, want die waren ook leuk, gezellig en vooral lekker.

paaseieren

Nog even een paas-fotootje. Mag wel he? Deze chocolade eieren nam ik mee uit Australië en ik moest echt mijn best doen om ze te bewaren tot Pasen. Maar het is gelukt. Ze zijn nu op, dat begrijp je wel.

dille en kamille haarlem

Yes, de Dille & Kamille (een van mijn favo winkels) in Haarlem is weer open. En nu nog groter en leuker dan eerst. Eerlijk is eerlijk, je kon er je kont niet keren. Maar nu wel. Ik ben er heel gelukkig mee.

pineapple

Annika en ik hadden meetings in Amsterdam. Ik heb er altijd een bloedhekel aan als bloggers roepen: “er komt iets leuks aan, spannend, maar ik mag er nog niks over zeggen”. Nu moet ik mij hier zelf ook schuldig aan maken. Maar ik hoop jullie snel meer te kunnen vertellen over ons project.

le pain quotidien

Even lunchen bij Le Pain Quotidien. Ik had een broodje zalm en Annika een caprese met pesto.

adfactor

En toen op naar Den Haag voor de jaarlijkse borrel van Adfactor, mijn mediabureau. Ik werk al 4 jaar met hun samen en zij zorgen ervoor dat ik dit fulltime (en nu dus met zijn tweeën) kan doen. Alle campagnes en banners op de blog zijn in samenwerking met dit bureau. Zij doen de sales, wij de uitvoering. En zo kunnen wij jullie dagelijks voorzien van leuke recepten. Fijn toch!

liefde

En toen was mijn grote liefde eindelijk weer terug na een reis van een maand door Rusland – Mongolië – China en Noord Korea. Maurits heeft een sabbatical en kan dus 4 maanden doen waar hij zin in heeft. Lucky him. Ik ben blij dat hij weer thuis is. Want 4 weken alleen slapen is zo ongezellig.

zalm met kruidenkorst

Dit was één van de beste dagen uit mijn leven. Ik ging samen met Monique, Liselotte, Philippine en Brenda koken bij lieve Miljuschka (je weet wel, de cheesecake queen van 24 kitchen). En dat was niet alleen lekker, maar ook heel gezellig. Zo fijn om deze mensen in mijn leven te hebben. Francesca en Sabine waren helaas ziek, maar die zijn er normaal ook altijd bij.

creme brûlée spareribs uit de slowcooker

Iedereen maakte wat. Liselotte maakte de lekkerste spareribs uit de slowcooker, Mo had Maple Bacon scones gemaakt, Brenda een lekker soepje met Lente ui, Miljuschka uiteraard een cheesecake en Philippine een enorm lekkere crème brûlée met sereh en mango. Ik maakte mijn famous zalm uit de oven met feta en kruiden. Zo lekker allemaal.

zilverblauw

Annika en ik volgden een hele leuke fotografie workshop van Anki van Zilverblauw. Zo inspirerend en leuk. Haar boek is echt een aanrader als je creatief wilt fotograferen.

the inspirators

Annika heeft nu ook een eigen blog. Want naast koken is zij ook dol op reizen, shoppen en interieur. Op The Inspirators vind je alles waar iedere vrouw blij van wordt. Follow tip!

Op het moment dat jullie dit lezen, zit ik in New York. Wil je niks missen volg mij dan ook op Snapchat: @paulineskeuken Ik doe een soort van live vlog daar. En uiteraard zal ik mijn foodie avonturen ook hier nog met jullie delen.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

9 reacties

 • Marjolijn
  18 april 2016 om 20:19

  Oh, dan ga ik ff kijken ^^

 • Pauline
  18 april 2016 om 17:21

  Haha hij zal er over nadenken zegt hij. Maar op zijn instagram account @mauritsbast staan wel een paar foto's.

 • Marjolijn
  17 april 2016 om 20:17

  Leuk overzicht! Gaat Maurits toevallig nog een gastblog schrijven? Want ik ben eigenlijk wel benieuwd naar zijn reis =) ...

 • Pauline
  11 april 2016 om 22:31

  Haha heel herkenbaar ;)

 • womannews
  11 april 2016 om 21:06

  leuke diary

 • Doortje
  11 april 2016 om 10:55

  Dille & Kamille hebben we hier helaas niet, maar in andere steden loop ik er graag even binnen. En die paaseieren, oeww.. die zien er heerlijk uit!

 • Margot
  11 april 2016 om 10:05

  Wat een fijne dingen allemaal! En Dille & Kamille blijft leuk!

 • Nicole
  11 april 2016 om 09:36

  Leuk dagboek. Ik was vorige week in Dille en Kamille Haarlem en het zag er inderdaad een stuk beter uit. Ik moet me altijd inhouden om niet teveel te kopen.

 • Vivian | stayaliveandcooking
  11 april 2016 om 09:28

  Zo pfffoeeh, wat een lijst! Ik ben jaloers, wat klinkt het allemaal leuk en lekker. Dille & Kamille is ook een van mijn favo winkels: ik loop er net iets te vaak binnen hier in Breda! En wat gaaf dat jullie mochten koken met Miljuschka, lijkt me een heel leerzaam.
  Fijne week!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST