zumbo macarons

Diary Februari #3

Ik typ dit op vrijdag. Morgen ga ik Pauline en Maurits ophalen van het vliegveld. Dan zijn ze weer terug van hun reis naar Australië. En ik ben superblij dat ze weer terug zijn! Want ik heb Pauline wel gemist hoor! Een maand lang alleen werken is toch best saai en ongezellig. Dus ik ben blij dat ze er weer is vanaf morgen, kunnen we weer gezellig samen aan de site werken en leuke dingen doen. De afgelopen twee weken was ik dus nog alleen aan de slag voor Uit Pauline’s Keuken. In deze diary zie je wat ik de afgelopen tijd beleefd en gedaan heb. Inclusief een Aussi update van Pauline.

Diary

Omdat ik een maand lang in mijn uppie werken zo saai vond, besloot ik om eens buiten de deur te gaan werken. Ik deed dit bij Bar Wolkers. Deze zit bij mij om de hoek en is een goede plek om rustig te werken. Ze hebben goede wifi en lekkere koffie. Wolkers staat niets voor niets in mijn hotspot artikel.

Diary

Ik was uitgenodigd om de perspresentatie van de Hema bij te wonen. Superleuk, want I love Hema! Op de perspresentatie lieten ze de nieuwste producten zien van komend voorjaar en de zomer. Zo komen er weer allerlei leuke spulletjes voor Pasen binnen, maar ook voor in de tuin.

diary

En ik zag deze! Met deze kit kun je, je eigen koffie capsules maken. Er zit een hervulbare capsule in. Duurzaam en ik denk een stuk voordeliger dan de kant-en-klare cups die je kunt kopen. Handig!

diary

Yum, er kwam ook weer veel foodpost binnen. Deze taartjes van de Firma Taart waren echt superlekker. Ik werd er heel blij van. De taartjes zijn allemaal ambachtelijk bereidt en dat proef je. Worteltjestaart, red velvet cake en mijn persoonlijke favoriet: de witte choco kokoscrumble. Oh, die was echt hemels!

diary

Ik werd uitgenodigd om bij The Pool te komen eten. Een hip, nieuw restaurant in Amsterdam. De bekende zwembadtegeltjes, flamingo’s en gezellige kleurtjes doen je denken aan een tropisch zwemparadijs. Vandaar de naam The Pool! Op de kaart staan allerlei kleine gerechtjes die je met elkaar kunt delen. Ik vind dat altijd leuk. Zo kun je veel verschillende gerechtjes proeven. De gerechten zijn gebaseerd op de Mediterraanse keuken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Griekse souvlaki of Spaanse ham kroketjes. Ik vind het een aanrader! Het zit aan de Wibautstraat in Amsterdam.

diary

Pauline stond afgelopen week in het blad Vriendin. Zo leuk! Ze is geïnterviewd over haar social media kanalen en hoe het is om herkend te worden op straat.

australie

Pauline ontbeet met pannenkoeken en ijs. Dat is heel normaal in Australië.

brisbane

Ik kreeg allemaal foodfoto’s toegestuurd zoals deze salade met kip en biet.

bakery australis

Dit spinazie-feta broodje at Pauline onderweg in de auto naar Byron Bay. Ziet dat er niet heerlijk uit?

Yes ik ben er weer!

welkom thuis

Jongens ik ben weer thuis. Zo ontzettend lief, deze ballon kreeg ik van Annika en Chris (samen met 2 rozen) op het vliegveld toen ze ons ophaalden. <3paastak

En mijn ouders hadden ons huis een beetje versierd. Zo lief allemaal. En het is toch ook wel weer fijn om thuis te zijn. Ik deel nu alvast een paar plaatjes van de Australië reis, maar er volgt uiteraard nog een uitgebreid deel 2.

zumbo macarons

Bij Adriana Zumbo kreeg ik deze macaron met passievrucht en cheesecake smaak. Man wat lekker!

donna hay pop up store

Ik ging op bezoek bij de Donna Hay Pop up store en dat was te gek. In deel 2 vertel ik jullie er meer over.

tamarama beach

Ik krijg instant heimwee bij dit soort plaatjes. Wat was het te gek.

chateau elan

En vooral: wat was het lekker! Echt ik heb alleen maar lekker gegeten tijdens mijn reis. Deze salade met buffelmozzarella en Hierloom tomato’s was echt heerlijk.

bondi by night

En ik sluit af met dit plaatje van Bondi Beach by Night. Volgende week maandag deel ik deel 2 van mijn Ozzie adventures. En ik heb ook nog een leuke verrassing voor jullie in petto. Houd de site dus goed in de gaten.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in