Menu

Diary Februari #3

Ik typ dit op vrijdag. Morgen ga ik Pauline en Maurits ophalen van het vliegveld. Dan zijn ze weer terug van hun reis naar Australië. En ik ben superblij dat ze weer terug zijn! Want ik heb Pauline wel gemist hoor! Een maand lang alleen werken is toch best saai en ongezellig. Dus ik ben blij dat ze er weer is vanaf morgen, kunnen we weer gezellig samen aan de site werken en leuke dingen doen. De afgelopen twee weken was ik dus nog alleen aan de slag voor Uit Pauline’s Keuken. In deze diary zie je wat ik de afgelopen tijd beleefd en gedaan heb. Inclusief een Aussi update van Pauline.

Diary

Omdat ik een maand lang in mijn uppie werken zo saai vond, besloot ik om eens buiten de deur te gaan werken. Ik deed dit bij Bar Wolkers. Deze zit bij mij om de hoek en is een goede plek om rustig te werken. Ze hebben goede wifi en lekkere koffie. Wolkers staat niets voor niets in mijn hotspot artikel.

Diary

Ik was uitgenodigd om de perspresentatie van de Hema bij te wonen. Superleuk, want I love Hema! Op de perspresentatie lieten ze de nieuwste producten zien van komend voorjaar en de zomer. Zo komen er weer allerlei leuke spulletjes voor Pasen binnen, maar ook voor in de tuin.

diary

En ik zag deze! Met deze kit kun je, je eigen koffie capsules maken. Er zit een hervulbare capsule in. Duurzaam en ik denk een stuk voordeliger dan de kant-en-klare cups die je kunt kopen. Handig!

diary

Yum, er kwam ook weer veel foodpost binnen. Deze taartjes van de Firma Taart waren echt superlekker. Ik werd er heel blij van. De taartjes zijn allemaal ambachtelijk bereidt en dat proef je. Worteltjestaart, red velvet cake en mijn persoonlijke favoriet: de witte choco kokoscrumble. Oh, die was echt hemels!

diary

Ik werd uitgenodigd om bij The Pool te komen eten. Een hip, nieuw restaurant in Amsterdam. De bekende zwembadtegeltjes, flamingo’s en gezellige kleurtjes doen je denken aan een tropisch zwemparadijs. Vandaar de naam The Pool! Op de kaart staan allerlei kleine gerechtjes die je met elkaar kunt delen. Ik vind dat altijd leuk. Zo kun je veel verschillende gerechtjes proeven. De gerechten zijn gebaseerd op de Mediterraanse keuken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Griekse souvlaki of Spaanse ham kroketjes. Ik vind het een aanrader! Het zit aan de Wibautstraat in Amsterdam.

diary

Pauline stond afgelopen week in het blad Vriendin. Zo leuk! Ze is geïnterviewd over haar social media kanalen en hoe het is om herkend te worden op straat.

australie

Pauline ontbeet met pannenkoeken en ijs. Dat is heel normaal in Australië.

brisbane

Ik kreeg allemaal foodfoto’s toegestuurd zoals deze salade met kip en biet.

bakery australis

Dit spinazie-feta broodje at Pauline onderweg in de auto naar Byron Bay. Ziet dat er niet heerlijk uit?

Yes ik ben er weer!

welkom thuis

Jongens ik ben weer thuis. Zo ontzettend lief, deze ballon kreeg ik van Annika en Chris (samen met 2 rozen) op het vliegveld toen ze ons ophaalden. <3paastak

En mijn ouders hadden ons huis een beetje versierd. Zo lief allemaal. En het is toch ook wel weer fijn om thuis te zijn. Ik deel nu alvast een paar plaatjes van de Australië reis, maar er volgt uiteraard nog een uitgebreid deel 2.

zumbo macarons

Bij Adriana Zumbo kreeg ik deze macaron met passievrucht en cheesecake smaak. Man wat lekker!

donna hay pop up store

Ik ging op bezoek bij de Donna Hay Pop up store en dat was te gek. In deel 2 vertel ik jullie er meer over.

tamarama beach

Ik krijg instant heimwee bij dit soort plaatjes. Wat was het te gek.

chateau elan

En vooral: wat was het lekker! Echt ik heb alleen maar lekker gegeten tijdens mijn reis. Deze salade met buffelmozzarella en Hierloom tomato’s was echt heerlijk.

bondi by night

En ik sluit af met dit plaatje van Bondi Beach by Night. Volgende week maandag deel ik deel 2 van mijn Ozzie adventures. En ik heb ook nog een leuke verrassing voor jullie in petto. Houd de site dus goed in de gaten.

Volg mij en Annika ook op Instagram, voor nog meer behind the scenes.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

16 reacties

 • Lizet beek
  3 maart 2016 om 22:20

  Heerlijk om even buitenshuis te werken lijkt me! Ik heb helaas geen laptop meer, en om m'n iMac nou mee te slepen... Haha! De meeste fotos van Pauline had ik voorbij zien komen, wat ziet alles er heerlijk uit zeg!!
  En superleuk, die persdag van de Hema! Ik zag al allemaal leuke dingen voorbij komen op IG!

 • Melissa hartkamp
  1 maart 2016 om 23:42

  Oh, dat ziet er goed uit! Volgens mij hebben jullie genoten. Je bent gewoon in de winkel van adriano zumbo geweest! Te gek zeg. Dat is wel een droom om daar eens te kunnen proeven . En dan ook nog Donna Hay. Top zeg. Als wij ooit een keer naar Australië gaan, dan staan deze 2 zeker op mijn lijstje.

 • Pauline
  1 maart 2016 om 13:32

  Wat leuk, dankjewel!

 • Pauline
  1 maart 2016 om 13:32

  Dankjewel!

 • Pauline
  1 maart 2016 om 13:31

  Ik heb ook intens heimwee. Wat is dat toch met Australië he?

 • Vivian | stayaliveandcooking
  29 februari 2016 om 22:27

  Leuk verslagje, van allebei! Ben erg benieuwd naar de verhalen over Australië, stiekem wel een beetje heimwee nu. Ik ga binnenkort eens kijken of de vriendin bij m'n oma ligt, ben benieuwd!

 • femke
  29 februari 2016 om 20:56

  Jij maakt toch steeds zo'n leuke foto's!

 • Charelle
  29 februari 2016 om 20:44

  Oh heerlijk Australië, een trip daar naartoe staat zeker op mijn bucket-list! En het restaurantje Pool ziet er leuk uit, ga ik onthouden!

 • Tonny
  29 februari 2016 om 20:42

  Wat een mooie foto's !

 • Marjolijn
  29 februari 2016 om 20:26

  Fijn dat Pauline weer thuis is en fijn dat Annika de blog up-to-date kon houden =) Ik ben benieuwd naar Pauline's Australische avonturen. En ik heb gelachen om jullie Doerian video! :P

 • EminasLifestyle
  29 februari 2016 om 19:24

  Leuk verslag!! Ik be. Benieuwd naar de Hema koffiecup. En de passievrucht cheescake macaron...mmmmmm!!

 • Jaimyskitchen
  29 februari 2016 om 13:35

  Oehoe, Pauline ik kan niet wachten tot deel twee!
  Echt heel erg lekker ziet het er weer uit hoor!

 • Cheese and Chinese
  29 februari 2016 om 08:49

  Oh wat een lekkere salades! En die koffiecupjes van de HEMA zijn ook echt geinig!

 • Margot
  29 februari 2016 om 08:45

  Wat een heerlijke foto's allemaal!

 • Marlotte
  29 februari 2016 om 06:55

  Wat onwijs leuk die koffiecapsules van Hema. Grappig dat je ze nu zelf kunt maken, die onthoud ik!

 • Nicole
  29 februari 2016 om 06:33

  Mooi verslag! Het natuurlijk gezelliger dat jullie nu weer samen zijn, maar oh wat een mooie reis heb je gemaakt.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.