zonnatura eetdagboek

Mijn eetdagboek in foto’s

Sponsored. Yes vandaag heb ik weer eens een eetdagboekje voor jullie. Niet zomaar eentje, maar eentje met een uitdaging. De challenge was om zoveel mogelijk Zonnatura producten te eten. Nu is het assortiment van Zonnatura super uitgebreid, van ontbijt tot diner, dus echt moeilijk is het niet. Wil je weten of ik geslaagd ben, kijk dan snel verder.

9.00 Ontbijten as usual
zonnatura eetdagboek

Ik ontbijt bijna dagelijks met Zonnatura muesli met rood fruit. Dus dat was makkelijk. Ik voegde zoals altijd een half banaantje toe en een paar el kwark. En hoewel ik extra punten had gescoord als ik thee had genomen, kon ik mijn koffietje in de morgen niet missen.

11.00 Thee met snackie
zonnatura eetdagboek
De rest van de dag verbeter ik mijzelf. Ik drink vooral thee. In dit geval een groene thee met citroengras. Omdat ik toch wel een klein beetje trek heb gekregen neem ik een Noten Appel Kaneel reep. Ik vind hem lekker.

13.00 Snelle lunch
zonnatura eetdagboek

Ik lunch de laatste tijd vaak met havermout. Dat komt vooral omdat ik het vrij druk heb. Havermout is snel klaar en lekker voedzaam. Ik maak er een kunstwerk van met appel, kaneel, rozijntjes en pecannoten. Superlekker. En daar kan ik prima weer een paar uurtjes op voort. Erbij drink ik water.

16.00 Snack moment
zonnatura eetdagboek

Om 4 uur heb ik toch weer trek gekregen. Ik eet 2 boekweitwafels met de groentespread paprika. Lekker hartig. Ik houd stiekem meer van hartig dan van zoet.

18.00 Kant en klare maaltijd
zonnatura haverrisotto
Rond zes uur eet ik een kant en klare maaltijd van Zonnatura. Ik neem de haverrisotto met rijst en groenten. Het smaakt op zich wel, maar ik vind het wel wat saai. Op de verpakking staat als tip: “voeg extra groenten toe”.  Dus voeg ik zelf roergebakken boerenkool, rode ui en wat pecannoten toe. Prima maaltje zo.

20.00 Honger
zonnatura eetdagboek Om 8 uur heb ik toch weer honger en snack ik de helft van dit zakje leeg. Het zijn maïs crispies met een pittig smaakje. Ik vind ze lekker.

21.00 Tea time
zonnatura eetdagboek

Hoewel ik snack naar koffie houd ik het de rest van de dag bij thee. Ik wissel af tussen de groene thee met citroengras en ’s avonds drink ik sterrenmix. Lekker ontspannend.

Zoals je ziet kan je dus prima een hele dag alleen maar Zonnatura producten eten. Mits je niet zo’n coffeelover als ik bent. Eigenlijk komt het eetdagboek redelijk overeen met een normale dag bij mij. Alleen vervang ik dan de theemomentjes voor koffie (ik drink normaal alleen ’s avonds thee) en maak ik een verse maaltijd. De kant en klaar maaltijd is een prima oplossing voor als je haast hebt, moet sporten of onderweg bent, maar ik geef toch de voorkeur aan een lekker vers maaltje.

Welke producten van Zonnatura gebruik jij vaak?

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100! nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Dit artikel is in samenwerking met Zonnatura, lees mijn disclaimer.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in