tony chocolonely

5 jaar Jubileum

Vandaag is een hele bijzondere dag. Precies 5 jaar geleden maakte ik Uit Pauline’s Keuken aan en plaatste ik mijn eerste recept online. Een recept voor appelkruimeltaart met gele room.  Een blog met enkel een recept, zonder intro en met een foeilelijke foto (die ik later snel veranderd heb). Niet wetende dat het zo’n enorm succes zou worden…

Hoe het begon

Als kind stond ik altijd in de keuken. Ik was gefascineerd door eten en probeerde regelmatig dingen uit. Koekjes bakken met oma (wat later complete mokkataarten werden) en ik volgde kookprogramma’s op de voet, zelfs op de BBC.  Mijn feestjes bestonden naast de vele drankjes vooral uit lekkere hapjes. Allemaal door mijzelf gemaakt, dat vond ik stiekem het leukste van het hele feestje. Toen ik de Hotelschool deed ging ik helemaal los. Regelmatig kookte ik thuis. Van lekkere desserts tot complete kerstdiners. Het was Annika die mij op het idee bracht om een blog te beginnen. Zij volgde veel beautyblogs en vond het echt iets voor mij. Ik, daadkrachtig als ik ben, maakte meteen een blog aan op blogspot en had enorm veel plezier in het knutselen aan mijn site. Regelmatig veranderde ik van kleur, logo en opzet (kunnen jullie mijn groene site nog herinneren?). Het was ook Annika die met het idee kwam om de blog uit te breiden, naast recepten ook hotspots, reviews en ander leuk culi nieuws. En nu 5 jaar later, komt alles samen omdat Annika vanaf 1 december ook fulltime bij Uit Pauline’s Keuken gaat werken. Zo leuk!

annika

5 jaar bloggen

“Raakt jouw inspiratie nooit op? En bedenk je dat allemaal zelf?” zijn vragen die ik regelmatig krijg. Ik heb dat dus niet. Mijn To Cook lijstje wordt met de dag langer. Overal haal ik mijn inspiratie vandaan. Uit het dagelijks leven, van televisie, van Pinterest en van de menukaarten van restaurants. Het wordt alleen maar meer. In die 5 jaar heb ik vele hoogtepunten meegemaakt. Natuurlijk mijn Voedselzandloper Kookboek waarvan er meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht, maar ook het Uit Pauline’s Keuken kookboek waarin ik nog meer van mijzelf heb kunnen laten zien. De lieve mensen die ik door mijn blog heb leren kennen (dat zijn er zoveel, maar in het bijzonder Sabine, Brenda, Monique, Francesca en Phillipine <3) en de leuke plekken die ik mag bezoeken. Het ene moment sta je op een kalkoenenfarm nabij London en het andere moment in de krokettenfabriek van Van Dobben. Een oud collega zei altijd: “Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken.” En hij heeft zo gelijk. Ik werk me te pletter, soms wel 7 dagen per week, maar nog iedere dag met plezier. En tuurlijk heb ik ook wel eens een offday of geen idee wat te koken, maar dat gaat gelukkig altijd snel weer voorbij. Ik ga de komende jaren dus nog lekker door en ik hoop jullie te kunnen blijven inspireren. Nu extra sterk samen met Annika.

uit-paulines-keuken-kookboek-201

Thank you

Ik ben jullie enorm dankbaar. Dankbaar dat jullie mijn blog bezoeken. Ik kan intens genieten van de gerechten die jullie delen op Instagram. En de leuke berichtjes die ik ontvang. Zonder jullie was ik nooit zover gekomen. En dat waardeer ik enorm. Om jullie te bedanken heb ik iets enorm leuks kunnen regelen. Ik mag namelijk samen met 5 van jullie een exclusieve masterclass volgen bij Tony’s Chocolonely. Ja echt waar! Ik ben namelijk niet de enige die jarig is, ook Tony’s viert deze maand haar 10e verjaardag. Tony’s is hét chocolademerk dat streeft naar 100% fairtrade chocolade. Tony’s is het merk waar iedereen wild van wordt. En Tony’s is dé reep die ik zodra ik die in handen krijg, meteen moet openrukken en in mijn mond moet stoppen. Ik noem het “Het Tony’s Effect”. Extra leuk dat we samen onze verjaardagen kunnen vieren en dat 5 van jullie daarbij mogen zijn.

tony chocolonely

 

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in