fbpx
Menu

5 jaar Jubileum + WIN masterclass Tony’s

Vandaag is een hele bijzondere dag. Precies 5 jaar geleden maakte ik Uit Pauline’s Keuken aan en plaatste ik mijn eerste recept online. Een recept voor appelkruimeltaart met gele room.  Een blog met enkel een recept, zonder intro en met een foeilelijke foto (die ik later snel veranderd heb). Niet wetende dat het zo’n enorm succes zou worden…

Hoe het begon

Als kind stond ik altijd in de keuken. Ik was gefascineerd door eten en probeerde regelmatig dingen uit. Koekjes bakken met oma (wat later complete mokkataarten werden) en ik volgde kookprogramma’s op de voet, zelfs op de BBC.  Mijn feestjes bestonden naast de vele drankjes vooral uit lekkere hapjes. Allemaal door mijzelf gemaakt, dat vond ik stiekem het leukste van het hele feestje. Toen ik de Hotelschool deed ging ik helemaal los. Regelmatig kookte ik thuis. Van lekkere desserts tot complete kerstdiners. Het was Annika die mij op het idee bracht om een blog te beginnen. Zij volgde veel beautyblogs en vond het echt iets voor mij. Ik, daadkrachtig als ik ben, maakte meteen een blog aan op blogspot en had enorm veel plezier in het knutselen aan mijn site. Regelmatig veranderde ik van kleur, logo en opzet (kunnen jullie mijn groene site nog herinneren?). Het was ook Annika die met het idee kwam om de blog uit te breiden, naast recepten ook hotspots, reviews en ander leuk culi nieuws. En nu 5 jaar later, komt alles samen omdat Annika vanaf 1 december ook fulltime bij Uit Pauline’s Keuken gaat werken. Zo leuk!

annika

5 jaar bloggen

“Raakt jouw inspiratie nooit op? En bedenk je dat allemaal zelf?” zijn vragen die ik regelmatig krijg. Ik heb dat dus niet. Mijn To Cook lijstje wordt met de dag langer. Overal haal ik mijn inspiratie vandaan. Uit het dagelijks leven, van televisie, van Pinterest en van de menukaarten van restaurants. Het wordt alleen maar meer. In die 5 jaar heb ik vele hoogtepunten meegemaakt. Natuurlijk mijn Voedselzandloper Kookboek waarvan er meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht, maar ook het Uit Pauline’s Keuken kookboek waarin ik nog meer van mijzelf heb kunnen laten zien. De lieve mensen die ik door mijn blog heb leren kennen (dat zijn er zoveel, maar in het bijzonder Sabine, Brenda, Monique, Francesca en Phillipine <3) en de leuke plekken die ik mag bezoeken. Het ene moment sta je op een kalkoenenfarm nabij London en het andere moment in de krokettenfabriek van Van Dobben. Een oud collega zei altijd: “Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken.” En hij heeft zo gelijk. Ik werk me te pletter, soms wel 7 dagen per week, maar nog iedere dag met plezier. En tuurlijk heb ik ook wel eens een offday of geen idee wat te koken, maar dat gaat gelukkig altijd snel weer voorbij. Ik ga de komende jaren dus nog lekker door en ik hoop jullie te kunnen blijven inspireren. Nu extra sterk samen met Annika.

uit-paulines-keuken-kookboek-201

Thank you

Ik ben jullie enorm dankbaar. Dankbaar dat jullie mijn blog bezoeken. Ik kan intens genieten van de gerechten die jullie delen op Instagram. En de leuke berichtjes die ik ontvang. Zonder jullie was ik nooit zover gekomen. En dat waardeer ik enorm. Om jullie te bedanken heb ik iets enorm leuks kunnen regelen. Ik mag namelijk samen met 5 van jullie een exclusieve masterclass volgen bij Tony’s Chocolonely. Ja echt waar! Ik ben namelijk niet de enige die jarig is, ook Tony’s viert deze maand haar 10e verjaardag. Tony’s is hét chocolademerk dat streeft naar 100% fairtrade chocolade. Tony’s is het merk waar iedereen wild van wordt. En Tony’s is dé reep die ik zodra ik die in handen krijg, meteen moet openrukken en in mijn mond moet stoppen. Ik noem het “Het Tony’s Effect”. Extra leuk dat we samen onze verjaardagen kunnen vieren en dat 5 van jullie daarbij mogen zijn.

tony chocolonely

Winnen

5 x ticket voor de Tony’s Masterclass
Exclusieve masterclass bij Tony’s Chocolonely.  Smaakspecialist Eva gaat ons alles vertellen over de chocolade en je mag zelf je eigen Tony’s reep maken. Yes! Met smaken die jij lekker vindt. En uiteraard krijg je ook een goodybag mee naar huis.

Wanneer
11 december van 13.00 – 16.00 bij Tony’s in Amsterdam

Deze winactie is gesloten en de winnaar hebben persoonlijk bericht gehad.

Dus doe vooral mee en ik hoop dat ik jullie kan blijven inspireren in de keuken!

Heel veel liefs Pauline

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

389 reacties

  • Tamara
    4 december 2015 om 08:27

    Ik heb inmiddels vernomen dat ik niet gewonnen heb, maar ben toch wel heel benieuwd welke creatievelingen wel hebben gewonnen en wat de smaken gaan worden :)

    Beantwoorden
  • Anna-Karina
    2 december 2015 om 10:10

    Van harte gefeliciteerd Pauline & Annika en een mooie toekomst gewenst. Wat een rijkdom: lekker samen werken!

    Beantwoorden
  • Rochelle
    29 november 2015 om 20:27

    Gefeliciteerd met je 5-jarige jubileum! Wat goed!
    Ik zou gaan voor lekkere pure chocolade, gesuikerde of geroosterde amandelen, zeezout en cranberries.

    Beantwoorden
  • Joëlla
    29 november 2015 om 19:38

    Dit lijkt mij echt super gaaf! Ik heb heel lang nagedacht over de perfecte smaak ?. Al had ik het meteen kunnen vertellen, want het is uiteindelijk geworden: puur met banaan, pindakaas en kokos! Deze keuze had ik al kunnen vertellen omdat ik verslaafd ben aan pindakaas en/met banaan ?.

    Beantwoorden
  • stefanie rassaerts
    29 november 2015 om 18:33

    Pure chocolade met clementine - amandel en Chinese kruidenmengeling (steranijs, szechuanpeper, venkel, kaneel en kruidnagel)

    Beantwoorden
  • Claudia Teunissen
    29 november 2015 om 16:29

    Hoi Pauline,
    Ik volg je al een tijdje en lees altijd met veel plezier jouw recepten. Eigenlijk was ik wat inspiratie aan het opdoen voor het starten van een eigen blog en kwam bij jouw verhaal over jouw 5-jarig bestaan de chocolade win actie tegen. Graag deel ik mijn ideale combinatie en wens je alvast een inspirerend en smaakvol 2016 toe, op naar de volgende 5 jaar uit Pauline's keuken. Mijn chocolade reep ziet er als volgt uit; pure chocolade, havervlokken, een vleugje honing, amandelen, bosbessen en wat kokossnippers.....geniet!

    Beantwoorden
  • Julia Nijssen
    29 november 2015 om 12:48

    I LOVE YOUR BLOG! Er staan zo veel leuke receptjes op en ideetjes en ik word er altijd gewoon helemaal vrolijk van! Als ik m'n eigen Tony Chocolony reep zou mogen maken zou ik een reep maken met stukjes salted caramel erin. Ik ben een enorme voorstander van de eerlijke chocolade en het is nog lekkerder ook! Ik hoop nog lang van je blog te kunnen genieten :)

    Beantwoorden
  • Lois Rouwendal
    29 november 2015 om 00:50

    Gefeliciteerd! Ik zou gaan voor een mix van puur melk en wit omdat ik niet kan kiezen en dat die stukjes dan een andere kleur hebben en dan wit met candycane, melk met oreo en puur met kruidnoten, her water loopt in m'n mond?

    Beantwoorden
  • Lotte Hero
    28 november 2015 om 10:49

    Zo vaak zie ik je mooie fotos voorbij komen op IG en regelmatig snuggel ik rond op je blog. Ik ben niet zo van de wedstrijden maar toen ik deze zag zag ik een kans..
    want ik mis de tony met knettersuiker zo!!
    Wel zou ik het graag in een melk reep stoppen samen met iets van chilipeper om er lekker een kick aan te geven...

    En hoera voor je 5 jarig jubileum!!

    Beantwoorden
  • Sanne
    27 november 2015 om 23:09

    Gefeliciteerd Pauline, 5 jaar! En wat ontzettend leuk om dat samen met Tony's te mogen vieren ;) !
    Mijn favoriete reep... Daar moet ik over nadenken.. Ik ga voor: puur - amandel - noga. Offf iets met karamel, puur - karamel - crispy rice lijkt me ook wel wat!

    Beantwoorden
  • Esther
    27 november 2015 om 20:09

    Gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum. Ik volg je nog niet zo lang, maar je hebt me al op veel ideeën gebracht.
    Een Tony's reep verzinnen.. Heerlijk lijkt me dat. Ik ga dan denk ik voor een tropische reep, met een vulling van gedroogde en gesuikerde gember, mango en sinaasappel en voor de bite crunchy stukjes suikerwerk ertussen..
    Ik kan nog niet zo goed kiezen tussen puur en melk, ik moet 11 december alles eerst goed met elkaar proeven denk ik ?

    Beantwoorden
  • Iris
    27 november 2015 om 17:33

    Wauw 5 jaar alweer, gefeliciteerd! Ik vind je website fantastisch en het biedt me maar al te vaak inspiratie als ik weer eens koos inspiratieloos ben! Mijn ideale reep chocolade, pfewww, lastig! Puur, for sure. Met hazelnoten, amandelen maar zeker ook met salted caramel en met een lekkere crunch erin! Ja, dat lijkt me wel wat. En laat ik nu net mijn vrije dagen moeten opmaken en op 11 december vrij zijn! Finger's crossed :)

    Beantwoorden
  • Laura Smit
    27 november 2015 om 16:47

    Wow 5 jaar ? Gefeliciteerd!! Ik hoop dat jij samen met Annika nog heeeel lang doorgaat . Wie wil er nu niet naar Tony's ? Ik wil heel graag met je mee en een combi van vijgen met pistache lijkt mij een heerlijk in een melk- of witte chocoladereep ??

    Beantwoorden
  • Regina
    27 november 2015 om 14:12

    Gefeliciteerd met je 5-jarig jubileum! Wat betreft de chocolade:
    Ik zou gaan voor witte chocolade met caramelstukjes en crispy stukjes m&m!!

    Beantwoorden
  • vaders prudon
    27 november 2015 om 14:05

    Gefeliciteerd! !!
    Ik ben zelf gek op de karamel zeezout!
    Maar doe mee voor mijn dochter ze wil graag patissier worden en is gek op Tony's win win situatie toch?
    Dus met welke combi ze komt ik weet het niet maar alles wat van Tony's chocolonys komt is lekker!

    Beantwoorden
  • vanessa prudon
    27 november 2015 om 14:07

    Zie dat mijn naam fout staat....moet vanessa zijn??

    Beantwoorden
  • Linda Loves Tony
    27 november 2015 om 13:43

    ohhh dit klinkt als een droom die uitkomt!!
    Melkchocolade met marsepein en mannarijst...
    of
    Melkchocolade met minipepernootjes en zeezout...
    zal ik nog even doorgaan?
    Enne: gefeliciteerd met je jubileum! ga zo door!

    Beantwoorden
  • Jantine
    27 november 2015 om 12:13

    Gefeliciteerd! En wat een leuke (en lekkere!! :)) actie!
    Ik zou gaan voor witte chocola met citroen meringue en pistachenootjes. (ziet er ook mooi uit denk ik :), het witte van de chocola en het groene van de pistachenootjes )
    Of iets wat meer winters: pure chocola met sinaasappel, kaneel en chilipeper en misschien nog een klein beetje kruidnagel.
    Succes met de selectie! En op naar de 10 jaar!

    Beantwoorden
  • Rowena
    27 november 2015 om 11:29

    Wauw wat een leuke actie! Ik hou sowieso al van bakken en dingen maken en ben ook nog eens super gek op chocolade! Dus een eigen reep maken zou top zijn!

    Ik hou erg van witte chocolade maar ook van melk.. Dus ik zou die 2 mengen! Dus een soort koe reep en dan met crunchy m&m's en caramel stukjes! En nog lekker brownie stukjes erin! ? Zou er nog veel meer in willen stoppen maar dan word het zoveel!

    Gefeliciteerd met je 5 jaar! En ik hoop echt dat ik de kana krijg om mijn eigen reep te maken. Super leuk!

    Beantwoorden
  • Ynske
    27 november 2015 om 11:28

    Gefeliciteerd Pauline!

    Ik zou gaan voor pure chocolade met stoofpeersmaak, amandelspijs en crunchy stukjes speculaas. Jammie!

    Groetjes Ynske

    Beantwoorden
  • Felicia Peerenboom
    27 november 2015 om 10:10

    Als fan van pure chocola, ga ik sowieso daarvoor!
    Lekker in combinatie met:
    - lavendel
    - winterse smaken als kaneel, kruidnagel, kardemom en/of gember (wordt het een soort speculaas/gingercookie reep mjam!).

    Beantwoorden
  • Nicole
    27 november 2015 om 09:36

    5 jaar bloggen, dat is al een hele poos. Gefeliciteerd! En wat een super leuke actie heb je geregeld! Ik doe meer hoor! Ik zou gaan voor een Tony reep die voor de helft bestaat uit melkchocolade en voor de andere helft gemaakt is van pure chocolade, omdat ik nooit kan kiezen. Dan zou ik er marshmallow voor de fluffy textuur in doen en caramel voor de geweldig zoete intense smaak. Voor de crunch zou ik er nog gepofte rijst aan toevoegen.

    Beantwoorden
  • Graciëlla
    26 november 2015 om 22:50

    Wat jammer dat het op een vrijdag is! Ik had graag meegedaan maar wil toch even mijn fantasie de vrije loop laten.... een reep met melkchocolade met witte chocoladestukjes erin en iets van smarties, zolang het maar smelt op je tong is het top!

    Beantwoorden

Reactie plaatsen