pauline

Diary November #1

Yes November en nog 1 maand tot Annika fulltime aan de slag gaat bij Uit Pauline’s Keuken. Ik kan niet wachten. Daarom zijn de diary’s vanaf nu niet alleen gevuld met mijn foto’s, maar ook met updates van Annika. Voor mij is het deze keer een kort dagboekje. De eerste helft was namelijk nog op Ibiza en het verslag daarvan hebben jullie hier al kunnen lezen. De tweede helft bestond vooral uit heel hard werken en stond ik wederom voor de camera. Kijk je mee?

grazia

Dat is leuk thuis komen van vakantie. Een interview van 4 pagina’s + 4 recepten uit mijn kookboek in Grazia. Jeej!
annika kvk
Yes Annika is vanaf nu ook ondernemer. Om haar KVK inschrijving te vieren ging ze eten en champies drinken bij I-Dock in Amsterdam. Zie je de happy face?

file

Wat is het alweer vroeg donker he? Ik vind het super gezellig, maar ook onhandig. Dit betekent namelijk dat ik ’s middags al moet koken om een fatsoenlijke food foto te maken. Problems of a foodblogger 🙂

bitossiIk kreeg ook leuke post. Zijn ze niet prachtig? deze ovenschalen van Bitossi Home. Helemaal mijn kleurtjes.

annika Annika was jarig en maakte het allereerste recept van mijn blog. Namelijk de appelkruimeltaart met gele room. Zo lekker.

huttenkaseIk mocht weer voor de  camera staan en deze keer voor een nieuwe campagne met Hüttenkäse. Zo leuk vind ik dat. Deze komt binnenkort op 24 Kitchen en ook op mijn blog. Let me know als je mij voorbij ziet komen. Sinds de vorige campagne ben ik er lichtelijk verslaafd aan geraakt. PS ik ben niet gesponsord door Heineken 🙂

paulineIk was echt zwaar onder de indruk van de visagie en haar van Cecile Holle. Mijn telefoon stond de hele dag in selfie stand. Vooral dat haar ook. Zo mooi.
diary restaurant as

En na het draaien van 3 video’s in de kou zonder jas (er is niks glamoureus aan) kreeg ik wel een hele lekkere lunch bij Restaurant As. Ik koos voor de ravioli met pompoen en ricotta. Yum.

cafe colette

Annika ging eten bij Colette in Haarlem. Daar moet je echt de crème brulee nemen. Zo lekker.
diary point virguleNog een mooie publicatie in het kookblad van het Belgische Point Virgule. Een uitgebreid interview + mijn musthaves in de keuken. 

guilty pleasures

Ik ging naar de boeklancering van Sabine haar boek Guilty Pleasures. Het is zo’n tof boek geworden. Donderdag vertel ik je er alles over.

museumnacht museumnacht

Zaterdag ging ik met Maurits naar de museumnacht. Dit stond serieus al zo lang op mijn to go lijstje. Maar het was er nog niet van gekomen. We gingen naar Artis (waar ik geen dier te zien kreeg, bummer), naar het Scheepvaartmuesum en naar Nemo. Superleuk en heel gezellig.
antwerpen

Annika vertoefde dit weekend in Antwerpen, ze zal binnenkort een hotspot verslagje delen.

Vandaag ben ik weer aan het draaien voor IKEA. De rest van November ga ik mij storten op de leukste maand van het jaar December. Ik ga dus vooral heel veel koken om jullie in de feestmaand te voorzien van heel veel culinaire inspiratie. Gaat leuk worden en ik heb er zin. Ook vier ik binnenkort mijn 5 jarig jubileum en heb ik een killer van een winactie. Stay tuned.

Tot de volgende keer

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in