pauline

Diary November #1

Yes November en nog 1 maand tot Annika fulltime aan de slag gaat bij Uit Pauline’s Keuken. Ik kan niet wachten. Daarom zijn de diary’s vanaf nu niet alleen gevuld met mijn foto’s, maar ook met updates van Annika. Voor mij is het deze keer een kort dagboekje. De eerste helft was namelijk nog op Ibiza en het verslag daarvan hebben jullie hier al kunnen lezen. De tweede helft bestond vooral uit heel hard werken en stond ik wederom voor de camera. Kijk je mee?

grazia

Dat is leuk thuis komen van vakantie. Een interview van 4 pagina’s + 4 recepten uit mijn kookboek in Grazia. Jeej!
annika kvk
Yes Annika is vanaf nu ook ondernemer. Om haar KVK inschrijving te vieren ging ze eten en champies drinken bij I-Dock in Amsterdam. Zie je de happy face?

file

Wat is het alweer vroeg donker he? Ik vind het super gezellig, maar ook onhandig. Dit betekent namelijk dat ik ‘s middags al moet koken om een fatsoenlijke food foto te maken. Problems of a foodblogger 🙂

bitossiIk kreeg ook leuke post. Zijn ze niet prachtig? deze ovenschalen van Bitossi Home. Helemaal mijn kleurtjes.

annika Annika was jarig en maakte het allereerste recept van mijn blog. Namelijk de appelkruimeltaart met gele room. Zo lekker.

huttenkaseIk mocht weer voor de  camera staan en deze keer voor een nieuwe campagne met Hüttenkäse. Zo leuk vind ik dat. Deze komt binnenkort op 24 Kitchen en ook op mijn blog. Let me know als je mij voorbij ziet komen. Sinds de vorige campagne ben ik er lichtelijk verslaafd aan geraakt. PS ik ben niet gesponsord door Heineken 🙂

paulineIk was echt zwaar onder de indruk van de visagie en haar van Cecile Holle. Mijn telefoon stond de hele dag in selfie stand. Vooral dat haar ook. Zo mooi.
diary restaurant as

En na het draaien van 3 video’s in de kou zonder jas (er is niks glamoureus aan) kreeg ik wel een hele lekkere lunch bij Restaurant As. Ik koos voor de ravioli met pompoen en ricotta. Yum.

cafe colette

Annika ging eten bij Colette in Haarlem. Daar moet je echt de crème brulee nemen. Zo lekker.
diary point virguleNog een mooie publicatie in het kookblad van het Belgische Point Virgule. Een uitgebreid interview + mijn musthaves in de keuken. 

quooker

Yes eindelijk heb ik een Quooker. Mijn waterkokertje dat al 12 jaar trouwe dienst voerde mag met pensioen. Eigenlijk mocht dit ook niet ontbreken in mijn mooie keuken. Ik heb de Quooker Combi Fusion Round, dat betekent dat het een gewone mengkraan en kokendwaterkraan in één is. Superhandig! Ik kan dus direct heet (gekookt) water tappen voor mijn thee, om pasta in te koken, om groentes in te blancheren of voor mijn au bain marie badje. Ik vind het mega handig en ben er superblij mee. En het scheelt weer een apparaat op mijn aanrecht, dat betekent extra ruimte. Yes! Thanks Quooker voor dit mooie cadeau.
guilty pleasures

Ik ging naar de boeklancering van Sabine haar boek Guilty Pleasures. Het is zo’n tof boek geworden. Donderdag vertel ik je er alles over.

museumnacht museumnacht

Zaterdag ging ik met Maurits naar de museumnacht. Dit stond serieus al zo lang op mijn to go lijstje. Maar het was er nog niet van gekomen. We gingen naar Artis (waar ik geen dier te zien kreeg, bummer), naar het Scheepvaartmuesum en naar Nemo. Superleuk en heel gezellig.
antwerpen

Annika vertoefde dit weekend in Antwerpen, ze zal binnenkort een hotspot verslagje delen.

Vandaag ben ik weer aan het draaien voor IKEA. De rest van November ga ik mij storten op de leukste maand van het jaar December. Ik ga dus vooral heel veel koken om jullie in de feestmaand te voorzien van heel veel culinaire inspiratie. Gaat leuk worden en ik heb er zin. Ook vier ik binnenkort mijn 5 jarig jubileum en heb ik een killer van een winactie. Stay tuned.

Tot de volgende keer

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

Muesli ontbijtkoeken
Video DIY Zalm Roken + blooper
Bewaar
8 Comments
  • Joyce

    9 november 2015 at 12:56 Beantwoorden

    Wat een onwijs tof cadeau zo’n Quooker! Dat wil ik ook ooit eens in mijn keuken 😀

  • happybudgetcooking

    9 november 2015 at 09:30 Beantwoorden

    Super leuk dat je kunt samenwerken met je zus! Daar zullen veel mensen jaloers op zijn haha.\r\n\r\nBen benieuwd naar je recepten voor de decembermaand!

  • happybudgetcooking

    9 november 2015 at 09:29 Beantwoorden

    Leuke maand geweest 🙂

  • Emma

    9 november 2015 at 09:25 Beantwoorden

    Ik ben heel erg benieuwd naar al je recepten voor de december maand! Ik heb zelf ook al heel veel ideetjes! Spannend!!

  • Nicole

    9 november 2015 at 07:27 Beantwoorden

    Super leuk dat je in verschillende bladen staat. \r\nDat van die foto’s herken ik wel. Ik werk overdag, dus moet ik ‘s avonds alle lampen op fel zetten, om nog een beetje goede foto’s te krijgen.

  • Kelly caresse

    9 november 2015 at 07:23 Beantwoorden

    Leuk om met je mee te kijken, je ziet er super uit voor die huttenkase video, mooie visagie ook. Ik kijk uit naar je kerstrecepten 😀

  • Marlotte

    9 november 2015 at 06:52 Beantwoorden

    Wat gaaf dat je zo groot in de Grazia staat, lijkt me heel bijzonder! Oh zo’n Quooker is zo handig. Ik wil er ook nog eentje, zou zoveel tijd schelen!

Plaats een reactie