mijn ochtendroutine

Vlog: mijn ochtendroutine

Sponsored. In de vorige post vertelde ik jullie al dat ik geen earlybird ben. Vandaag laat ik mijn ochtendroutine zien. In videovorm. Ja ik ben echt met mijn net uit bed hoofd te zien op camera. En ik maak mijn favoriete havermoutrecept met pindakaas.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

Ingrediënten voor 1 persoon
200 ml (plantaardige) melk
1 zakje Quaker oats express
Halve banaan
Handje noten, lijnzaad en rauwe cacao mix
1 flinke tl pindakaas

Zo maak je het
Breng de melk en de havermout al roerend aan de kook. De Oats express zijn in 2 minuten klaar.

Giet de havermoutpap in een kom.

Snij een halve banaan in stukjes en verdeel deze over de havermout.

Garneer je havermoutontbijt met de mix van nootjes, lijnzaad en rauw cacao. Je kunt ook enkel wat nootjes gebruiken.

Voeg tenslotte een lepel pindakaas toe aan je havermoutpap.

Yum! Wat is jouw favoriete havermout recept?

Laat het mij vooral weten via InstagramFacebook of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Nu in de aanbieding. Heb je mijn kookboek al? Bestellen kan hier. 

Dit bericht is in samenwerking met Quaker, lees mijn disclaimer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in