fbpx
Menu

Video: Review &Tomeato Cordon Rouge van &Samhoud

Chef Moshik Roth van &Samhoud Places(**) is famous vanwege zijn &Tomeato burger. Daarop voortbordurend heeft hij een aantal nieuwe producten ontwikkeld. Vleesvervangers zonder soja maar op basis van groente. Met tomaat in de hoofdrol.  Ik probeerde de &Tomeato Cordon Rouge uit. Een vega cordon bleu met geitenkaas. Mijn eerste indruk zie je in onderstaande video.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

De producten van &Samhoud Food zijn verkrijgbaar bij de Albert Heijn.

Not sponsored, just fan!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

5 reacties

 • Babet
  10 december 2015 om 12:58

  Toch maar eens proberen dan! Precies wat je zegt, eens een keer geen tofu! Heb ze al wel vaker zien liggen maar nog nooit geprobeerd.

 • Pauline
  14 oktober 2015 om 16:01

  Dankjewel leuk om te horen! Ik beweeg zelf heel erg, dus ik denk dat het meer aan mij dan aan de cameraman ligt :)

 • Susan
  13 oktober 2015 om 12:17

  Wat ontzettend leuk om te zien dat je video's professioneler worden, vooral met de leuke intro. Ik stoor me wel een klein beetje aan het feit dat de cameraman of -vrouw niet zo'n erg vaste hand heeft, dat vind ik nog een klein verbeterpuntje. Verder een goede review!

 • Meike
  10 oktober 2015 om 15:10

  Hoi.
  Ik vind je video's altijd erg leuk, maar ik begin me een beetje te storen aan al die Engelse termen die je steeds gebruikt., zoals in deze video ook weer. Addict, Review, enz. enz. Gebruik je alsjeblieft zoveel mogelijk je moedertaal???

 • Natasja
  10 oktober 2015 om 10:41

  Ik ben niet zo'n fan hiervan! Ik eet het gewoon niet graag, geef mij maar gewoon een stukje vlees of vis zonder al te veel aan!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.