Pauline’s Culi Nieuws #23

In deze 23e editie van Pauline’s Culi Nieuws heb ik weer ontzettend veel leuke nieuwtjes voor jullie verzameld. In deze editie vertel ik over de lekkere en gezonde taartjes van Sharp Sharp, komt de handige bezorgservice van TringTring aan bod. Ik laat jullie kennis maken met de Hopper bierbox (aanrader!), het mooie servies van Bitossi Home en het perfecte cadeau voor een cocktail-lover.

 

Hopper bierbox

Hopper bierbox

Het drinken van bier is hot! En dan bedoel ik niet het gewone tapbier, maar juist de speciaalbiertjes. Mensen hechten steeds meer waarde aan een goed en smakelijk biertje, waar je van kan genieten. Wist je dat er in Nederland ruim 300 micro brouwerijen zijn? Het leuke van deze kleine brouwers is dat ze creatief zijn, nieuwe smaken en stijlen ontwikkelen en het bier met zorg en aandacht maken. Deze biermerken zijn alleen minder goed te vinden in de bekende slijterijen en supermarkten. Daar heeft Hopper wat op bedacht. Met de Hopper bierbox krijg je iedere maand een selectie van het beste bier van kleine Hollandse brouwers thuisbezorgd. Hopper zoekt voor jou naar de beste biertjes en selecteert er iedere maand vijf voor in de box. Per biersoort krijg je er twee van in de box.

Naast het bier, vind je in de box, op de website en Facebook meer informatie over de brouwers, hun bier en de herkomst en keuze van ingrediënten. Ook krijg je tips over koeltemperaturen en proeftechnieken.

De Hopper bierbox is los te bestellen en je kan een abonnement afsluiten. Dan krijg je iedere maand de box gratis thuisbezorgd voor € 32,95. Superleuk om cadeau te doen, of voor jezelf!

Wat

Hopper bierbox

Prijs

€ 32,95 (abonnement)/ € 34,95 (losse verkoop)

Meer informatie en bestellen

Website 

Bitossi Home servies en ovenschalen

Bitossi

Bitossi Home is een heel leuk merk op het gebied van servies, bestek en accessoires. Ze staan bekend om hun productie van keramiek. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze. Inspiratie doen ze op in Toscane en dat is te zien. De producten hebben een authentieke ‘ look and feel’, maar het kleurgebruik is juist meer van nu. Wij zijn vooral gecharmeerd van de mooie Twin ovenschalen en de mooie kommen, bijvoorbeeld uit de Parisienne en Glamour serie. Deze hebben mooie pastelkleurtjes, iets wat echt in deze tijd past. De producten van Bitossi zijn onder andere verkrijgbaar bij Loods5 in Zaandam, Kookpunt in Rotterdam en Waanzinnig Leuk in Leeuwarden. Er zijn meer verkoopadressen, check hiervoor even de website voor een adres bij jou in de buurt.

Wat

Bitossi Home

Verkrijgbaarheid

Diverse winkels in Nederland, check de website voor meer informatie.

TringTring app

tring tring
Heb je geen tijd en zin om te koken na een drukke werkdag of lig je lekker languit op de bank op een brakke zondag? Normaal gesproken heb je twee opties. Optie 1 is toch de keuken induiken en voor jezelf een maaltijd klaar maken (mits je koelkast niet leeg is) en optie 2 is om eten te laten bezorgen. Meestal wordt dit pizza, shoarma of iets anders ongezonds. Optie 1 heb je geen zin in, en/of geen tijd voor. En optie 2 eigenlijk ook niet, want de pizza’s komen je de neus uit en je wilt graag iets eten wat lekker en gezond is. De TringTring app biedt een uitkomst! Met deze app kan je gerechten van jouw favo restaurants thuis laten bezorgen. TringTring bezorgt alles op de fiets, dus is het ook nog eens goed voor het milieu. Je kan ook boodschappen laten bezorgen van jouw favoriete deli. Super handig toch? Binnen 60 minuten heb jij je boodschapjes of maaltijd in huis. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een gezonde salade van SLA of een lekkere vegan maaltijd van Dophert. Op dit moment is de TringTring service alleen in Amsterdam verkrijgbaar, maar wij hopen dat ze snel gaan uitbreiden naar andere steden in Nederland.

Wat 

Tring Tring app

Prijs

Gratis te downloaden in de app store

Meer informatie

Website

Sharp Sharp

sharp sharp

Pauline en ik ontdekten de taartjes van Sharp Sharp op de Neighbourfood market. Wij waren meteen hooked! Want deze taartjes zijn om te smullen. En weet je? Ze zijn ook nog gezond. Dubbel like dus. Sharp Sharp is opgericht door Renate. Haar roots liggen deels in Zuid Afrika, waar sharp sharp gezegd wordt tijdens het afscheid nemen. Sharp Sharp betekent ‘veel geluk’ of ‘dank je’. Renate vond dat er te weinig aanbod was van lekkernijen die suikervrij, glutenvrij en lactosevrij zijn. En zo is het idee voor Sharp Sharp ontstaan.

Ik heb op de Neighbourfood market een gezonde bounty bar geproefd met kokos en chocolade. Oh en deze was zo lekker! Maar wat dacht je van ‘Rozen pistache brownies’ of ‘ Vegan thee cheesecake’ ? Klinkt heerlijk toch? Stuk voor stuk lekker én je kan hier eindeloos van snoepen.

Wat

Sharp Sharp

Verkooppunten

Bertmans, the Tea Lab, Yoghurt Barn & Caffe Boon

Meer informatie

Website & Facebook

Damrak gin giftpack

damrak gin

Dit is het ideale cadeautje voor een cocktail-lover. Ik zou hier in ieder geval heel blij van worden. Het ras Amsterdamse Damrak gin heeft recent een giftpack uitgebracht. In de giftpack zit een flesje Damrak gin van 70 cl en een 50 cl Fevertree Premium Indian Tonic Water. De perfecte combo natuurlijk, want hier kan je een overheerlijke gin-tonic mee maken. Het enige wat je nog kan toevoegen is een schijfje sinaasappel. Superleuk om cadeau te doen aan iemand die wel van een cocktailtje houdt op zijn tijd. Maar je kan het natuurlijk ook stiekem aan jezelf cadeau doen.

Wat

Damrak gin giftpack

Prijs

€ 23,50,-

Verkooppunten

De betere slijterijen

Dit bericht bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in