Ik ben benieuwd naar jouw mening!

Ik ben benieuwd naar jouw mening!

Inmiddels bestaat Uit Pauline’s Keuken alweer bijna vijf jaar. Een goed moment om jullie meningen eens te peilen. Ik heb een enquete opgezet die jij kan invullen. Je zou mij er erg mee helpen. Op deze manier kan ik mijn site blijven verbeteren en rekening houden met jouw wensen. Ik wil graag weten wat jouw mening is, want jij bent uiteindelijk degene die Uit Pauline’s Keuken bezoekt. En ik doe het uiteindelijk voor jullie.

Het invullen duurt maximaal tien minuten. Ik zou het supertof vinden als je de enquete in wilt vullen. De enquete sluit op 1 september. Aan het einde van de enquete zal ik alle gegevens verzamelen. Ik laat in een blogpost de resultaten zien en geef aan wat ik met jullie feedback ga doen.
[poll id=”26″]
[poll id=”19″]
[poll id=”6″]
[poll id=”7″]
[poll id=”9″]
[poll id=”8″]
[poll id=”18″]
[poll id=”20″]
[poll id=”21″]
[poll id=”5″]
[poll id=”14″]
[poll id=”16″]
[poll id=”17″]
[poll id=”11″]
[poll id=”15]
[poll id=”10″]
[poll id=”25″]
[poll id=”27″]
[poll id=”23″]

Super bedankt voor het invullen van de enquete! Dat stel ik erg op prijs. Heb je nog andere opmerkingen of suggesties voor Uit Pauline’s Keuken? Laat het achter in de comments.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in