pauline

Ik ben benieuwd naar jouw mening!

Inmiddels bestaat Uit Pauline’s Keuken alweer bijna vijf jaar. Een goed moment om jullie meningen eens te peilen. Ik heb een enquete opgezet die jij kan invullen. Je zou mij er erg mee helpen. Op deze manier kan ik mijn site blijven verbeteren en rekening houden met jouw wensen. Ik wil graag weten wat jouw mening is, want jij bent uiteindelijk degene die Uit Pauline’s Keuken bezoekt. En ik doe het uiteindelijk voor jullie.

Het invullen duurt maximaal tien minuten. Ik zou het supertof vinden als je de enquete in wilt vullen. De enquete sluit op 1 september. Aan het einde van de enquete zal ik alle gegevens verzamelen. Ik laat in een blogpost de resultaten zien en geef aan wat ik met jullie feedback ga doen.
[poll id=”26″]
[poll id=”19″]
[poll id=”6″]
[poll id=”7″]
[poll id=”9″]
[poll id=”8″]
[poll id=”18″]
[poll id=”20″]
[poll id=”21″]
[poll id=”5″]
[poll id=”14″]
[poll id=”16″]
[poll id=”17″]
[poll id=”11″]
[poll id=”15]
[poll id=”10″]
[poll id=”25″]
[poll id=”27″]
[poll id=”23″]

Super bedankt voor het invullen van de enquete! Dat stel ik erg op prijs. Heb je nog andere opmerkingen of suggesties voor Uit Pauline’s Keuken? Laat het achter in de comments.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in