yoghurt barn haarlem

Hotspot: Yoghurt Barn in Haarlem

Deze nieuwe aanwinst in hartje Haarlem maakt mij zielsgelukkig. Vorige week opende de Yoghurt Barn eindelijk haar deuren op de Kruisstraat en dat maakt mij blij. Haarlem is alweer de derde vestiging op rij. Al eerder schreef ik al net zo enthousiast over de barn in de Pijp. Je kon al terecht i Utrecht en nu is Haarlem dan ook echt aan de beurt.

yoghurt barn haarlem

Ik wist er stiekem al een tijdje van. Regelmatig spiekte ik even naar binnen.  Wauw wat is het gaaf geworden. Het oude Jutka & Riska (vintage kledingwinkel) is omgetoverd tot een toffe hotspot. Een verrijking voor mijn stad. Aan de linkerkant vind je de enorme bar, waar de yoghurtjes ter plekke samengesteld worden. En rechts van de zaak en achterin knusse zitjes. Veel hout, verse bloemen en lekker veel licht. Prachtig! Ook een ideale plek om te flexwerken denk ik.

yoghurt barn haarlem

Bij de Yoghurt Barn kun je terecht voor zoals de naam al doet vermoeden yoghurt. Maar niet zomaar yoghurt, maar in allerlei soorten en maten. Magere yoghurt, romige hangop (mijn favo) boerenyoghurt en frozen yoghurt (ok, gedeelde eerste plek met de hangop). Voor de mensen die liever geen zuivel eten is er sojayoghurt. Dat is de basis van de barn en daarop kan je alles gooien wat je maar lekker vindt.

In de vitrine vind je vers fruit, verschillende soorten noten, huisgemaakte granola (ook al zo fijn), maar ook extra lekkere toppings zoals brownies, stukjes chocola of koekjes. En huisgemaakte sauzen op basis van fruit of karamel. Je kunt zelf kiezen hoe je yoghurt er uit komt te zien en zoveel of zo weinig toppings nemen als je wilt
yoghurt barn haarlemVoor diegene die niet kan kiezen zijn er de specials. Gegarandeerd goede combi’s. Ik nam de superfood special, zonder gekke superfoods, maar wel met pure chocolade, banaan, hazelnoten, kokos en honing. Op basis van een lekkere dikke en romige hangop. Omdat ik nooit kan kiezen tussen hangop en frozen yoghurt bestelde ik voor Maurits de Brownie Bango. Frozen yoghurt met mango, mangosaus, walnoot en stukjes brownie. Ook al zo lekker!

Ik vind het ideaal voor een tussendoortje, maar als je wilt kun je hier ook uitgebreid high tea’en. Je krijgt dan diverse yoghurtjes, healthy treats van Sharp Sharp (aanrader) en verschillende smaakjes verse thee. Gewoon een koffietje bestellen kan natuurlijk ook. En voor de mensen met haast, of op weg naar hun werk, zijn er de To Go bekers. Ik zou het wel weten als ik er iedere dag langs zou fietsen.

2e special gratis

Misschien had je het al op mijn Instagram gezien. Op vertoon van bovenstaande yoghurt foto op Instagram krijg je alleen vandaag, de tweede special gratis. De actie geldt alleen in Haarlem.
yoghurt barn haarlem

 

yoghurt barn haarlem

Hotspot
Yoghurt Barn

Adres
Kruisstraat 15, Haarlem

Openingstijden
Ma, di, wo en vrij 08.00 – 19.00
Do 08.00 – 21.00
Zat en zon 09.00 – 21.00

WWW
Yoghurt Barn 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in