Diary Augustus #3

En eind augustus is alweer een feit. Ik heb veel gedaan, vooral veel gewerkt en daardoor wat minder foto’s gemaakt. Je kunt merken dat het normale leventje weer begonnen is. Ik hoop stiekem nog op een flinke nazomer, want eigenlijk was ik nog lang niet klaar met mijn bezoekjes aan het strand. Kijk je mee naar mijn augustus?

diary ikea

Deze foto ontdekte ik later. Annika en ik in ons element op de perspresentatie van IKEA. Zo leuk!

conimex

Ik mocht samen met Maurits meevaren op een bootje tijdens SAIL Amsterdam. Echt heel cool. We voeren ’s avonds dus ik kon wat minder goed foto’s maken. Maar daarentegen kregen we een spetterende vuurwerkshow als cadeautje.

roti

Ik at voor het eerst in mijn leven roti. Bij het Veerkwartier in Haarlem. Een leuke kidsproof hotspot waar ik jullie nog meer over zal vertellen.

diary nrc

Het NRC kwam lunchen dus maakte ik de kokos-linzensoep uit mijn boek. Met daarbij verschillende bruschetta’s en wraps met gravad lax.

ikea

Filmopnames met Robert Kranenborg en Edine Russel voor de #IKEAfoodchallenge. Heel profi allemaal. Ik zal de video delen op Facebook als hij af is.

foodpost

Ontving ik weer fijne foodpost. O.a. de nieuwste tablets van Lovechock. De chocolade is gemaakt van rauwe cacao en nu ook in 70 grams repen verkrijgbaar. Een bierpakket van hopperbier.nl, waar vooral Maurits heel gelukkig van wordt. Je kunt hier allerlei biertjes van kleine brouwerijen uit eigen land bestellen. En lekkere sappen van 100% natural juice!

muffin

En dan dit leuke project, waar ik stiekem al maanden mee bezig ben. Samen met AH to Go ontwikkelde ik een nieuw product, volgens mijn recept. Kunnen jullie al raden wat het is? Ik vertel je er donderdag alles over.

diary moestuin update

Wauw dit komt gewoon uit mijn eigen tuin. De opbrengst was echt enorm. Dus ik heb alle tomaatjes gedroogd in de oven. Lekker hoor.

diary mama kelly

Wij foodies weten work en pleasure wel met elkaar te combineren. We hadden een meeting met ons mediabureau en waar kan je dat nou beter doen dan bij MaMa Kelly in Den Haag.

diary proefpark

diary proefpark haarlem

Yes Proefpark Haarlem is alweer een feit. En wat mij betreft was het een hele geslaagde editie. Ik heb samen met Annika en cameraman Chris gevlogd. De video komt zaterdag online. Spannend!

De komende weken worden ook weer leuk. Ik ga vooral veel schrijven en foto’s maken. Maar ik ga ook nog met Maurits naar Texel Culinair. Van 11 t/m 13 september vindt dit plaats op Texel. Ik neem mijn camera mee, dus ik zal de foto’s nadien met jullie delen. En ik hoop op nog een paar zonnige dagen, want ik wil eigenlijk nog wel een keertje naar het strand.

Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in