Mijn bananabread muffin bij AH To Go

Mijn bananabread muffin bij AH To Go

Mijn  bananabread is al famous! Het is het meest gemaakte recept van mijn blog. Het recept is al meer dan een half miljoen keer bekeken. Maar het gaat nog veel beroemder worden, want vanaf vandaag kan je mijn bananabread muffin (Yes volgens mijn recept) kopen bij iedere AH to Go vestiging in Nederland!  Wauw!

bananabread mufin AH

Ik ben hier stiekem al een tijdje mee bezig. Zo stond ik op een van de warmste dagen van het jaar in een grote bakkerij in Tiel om de eerste testresultaten te proeven. Dat was leuk! En heel bijzonder, want het is immers mijn eigen recept. Er moest hier en daar nog wat aan gesleuteld worden om de smaak net zo te evenaren als mijn originele versie.

bananabread mufin AH

En dat is gelukt! En ik ben er mega trots op! De bananabread muffin is hét gezonde tussendoortje voor on the go. Hij is gemaakt van speltbloem met daaraan toegevoegd enkel wat eieren, banaan, dadels, specerijen, noten en rozijnen. That’s it! En het belangrijkste: hij is superlekker en maar €2,00.

ah to go bananabread muffin

Tag mij als je hem geproefd hebt
En nu ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden. Ik vind het best wel spannend. Als je hem spot of daadwerkelijk geproefd hebt, tag mij dan vooral op Instagram @uitpaulineskeuken en laat mij weten wat je ervan vindt. Dat vind ik leuk.

bananabread mufin AH

Misschien overbodig om te zeggen, maar ik verdien hier niets aan. Ik doe dit alleen omdat ik het supercool vind om heel Nederland kennis te laten maken met mijn recept. En ook omdat ik het nu zelf kan kopen natuurlijk 😉

Ph: Bastiaan van Musscher

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in