fbpx
Menu

Mijn bananabread muffin bij AH To Go

Mijn  bananabread is al famous! Het is het meest gemaakte recept van mijn blog. Het recept is al meer dan een half miljoen keer bekeken. Maar het gaat nog veel beroemder worden, want vanaf vandaag kan je mijn bananabread muffin (Yes volgens mijn recept) kopen bij iedere AH to Go vestiging in Nederland!  Wauw!

bananabread mufin AH

Ik ben hier stiekem al een tijdje mee bezig. Zo stond ik op een van de warmste dagen van het jaar in een grote bakkerij in Tiel om de eerste testresultaten te proeven. Dat was leuk! En heel bijzonder, want het is immers mijn eigen recept. Er moest hier en daar nog wat aan gesleuteld worden om de smaak net zo te evenaren als mijn originele versie.

bananabread mufin AH

En dat is gelukt! En ik ben er mega trots op! De bananabread muffin is hét gezonde tussendoortje voor on the go. Hij is gemaakt van speltbloem met daaraan toegevoegd enkel wat eieren, banaan, dadels, specerijen, noten en rozijnen. That’s it! En het belangrijkste: hij is superlekker en maar €2,00.

ah to go bananabread muffin

Tag mij als je hem geproefd hebt
En nu ben ik natuurlijk heel nieuwsgierig wat jullie ervan vinden. Ik vind het best wel spannend. Als je hem spot of daadwerkelijk geproefd hebt, tag mij dan vooral op Instagram @uitpaulineskeuken en laat mij weten wat je ervan vindt. Dat vind ik leuk.

bananabread mufin AH

Misschien overbodig om te zeggen, maar ik verdien hier niets aan. Ik doe dit alleen omdat ik het supercool vind om heel Nederland kennis te laten maken met mijn recept. En ook omdat ik het nu zelf kan kopen natuurlijk 😉

Ph: Bastiaan van Musscher

Heb je mijn kookboek al? Er staan bijna 100! nieuwe recepten in. Bestellen kan hier. 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

47 reacties

 • Fatma
  6 augustus 2016 om 23:00

  Ik heb vandaag de bananabreas geproefd van de AH. Valt me op dat het niet hetzelfde oorspronkelijke recept is. Met name raapolie en speltbloem, rijstbloem en tarwezetmeel ipv amandelmeel, vallen mij op. Ik vraag me af in hoeverre speltbloem, rijstbloem en raapolie gezond zijn. Bovendien vind ik de prijs, 1,75€ voor een plakje, duur in verhouding tot de gebruikte ingredienten. Ik krijg de indruk dat het meer een commercieel dan een echt goed, gezond product is geworden.

  Beantwoorden
 • tonnie vd bogerd
  19 november 2016 om 13:28

  Ik had het zelfde idee hoor....best duur.
  bovendien valt het me op dat iedereen antwoord krijgt behalve jij.

  Beantwoorden
 • Pauline
  21 november 2016 om 13:42

  Die ingrediëntenlijst klopt niet. Er was een tijdje een foute sticker in omloop, maar gelukkig was de inhoud gewoon zoals het hoort. En is de sticker inmiddels ook weer goed. En met zoveel reacties op een dag zien we er wel eens eentje over het hoofd :)

  Beantwoorden
 • Wendy
  12 november 2018 om 17:21

  Anno nov 2018 constateer ik echt hetzelfde. Tarwe, bloem, enz. Jammer....

  Beantwoorden
 • Annika
  12 november 2018 om 17:51

  Dat is gek, want onze bananabread muffin is niet meer te koop bij de AH. Weet je zeker dat onze naam erop stond?

  Beantwoorden
 • Julia Eijlander
  19 mei 2016 om 08:32

  Hoi! Ik heb vandaag het bananenbrood gekocht bij de AH to go. Er staat dat er gebruikt is gemaakt van E-nummers, maar dit lijkt mij niet toch? :0
  Kan je mij vertellen wat er dan wel in zit?

  Dikke kus!

  Beantwoorden
 • Pauline
  19 mei 2016 om 16:23

  Jawel maar dit zijn enkel rijsmiddelen. Vergelijkbaar met bakpoeder, dat moeten ze alleen met E nummers aanduiden.

  Beantwoorden
 • Louise
  20 december 2015 om 19:01

  Ik was zoo blij dat er eens een gezonde "muffin" bij AH-to-go lag. Die andere muffins/cakes die ze verkopen heeft alleen maar suiker als hoofd ingredient om vervolgens dan ook een suikercoma te krijgen. Dus ik kocht regelmatig je bananabread voor op het werk :D Helaas verkopen ze hem bij de filialen waar ik kom niet meer (Den Haag en twee in utrecht) :( Hopelijk komen ze snel weer terug, want dit was het lekkerste tussendoortje! Mijn complimenten :D

  Beantwoorden
 • Lisenka
  27 oktober 2015 om 20:29

  Jaaaaa, eindelijk bij een AH to go in de buurt. Hij was super lekker! !☺

  Beantwoorden
 • Micha
  24 oktober 2015 om 22:50

  Ik vind hem ook super lekker! Haal m best vaak voor stage!

  Beantwoorden
 • Roos
  15 oktober 2015 om 12:51

  Hee Pauline,
  Ik heb hem vanochtend gehaald en hij is echt superlekker! Ik vroeg me nog wel af hoeveel calorieën er in 1 muffin zitten..

  Beantwoorden
 • Bo
  8 oktober 2015 om 23:11

  Ik heb hem dinsdag op, en wauw ; wat was die lekker zeg! Komt het recepje nog op je site? Want het komt niet overeen met het recept van het bananenbrood toch? Dan ga ik ze zelf ook eens maken!?

  Beantwoorden
 • Pauline
  12 oktober 2015 om 09:25

  Wat leuk! Dankjewel. Het recept staat in mijn kookboek.

  Beantwoorden
 • Floor
  17 september 2015 om 16:28

  hmmmm net de heerlijke muffin op! Hij was echt lekker, niet te zoet en goed vullend! Super fijn dat zo'n gezond tussendoortje nu bij de AH LIGT!

  Beantwoorden
 • Ina
  5 september 2015 om 22:11

  Een hele eer, hartelijk gefeliciteerd!
  Maar waarom betaalt AH je niet voor je recept? Van eer kun je niet leven...
  Of geven ze je een kwartje voor ieder verkocht muffintje? ?

  Beantwoorden
 • Yayitstoday
  5 september 2015 om 08:55

  Erg leuk! Als ik een ah to go tegenkom ga ik er zeker een halen! ❤️

  Beantwoorden

Reactie plaatsen