George no 5 zandvoort

Hotspot George No. 5 Zandvoort

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op het strand. En dat ik hier bij het minste geringste zonnestraaltje te vinden ben. Niet om de hele dag te bakken in de zon, oh noh, maar wel om te eten of te borrelen. Mijn nieuwste ontdekking is George No. 5 in Zandvoort. Eigenlijk vind ik hem zo leuk dat ik hem liever voor mijzelf wil houden. Maar vooruit ik deel hem met liefde met jullie.

George no 5 zandvoort George no 5 zandvoort George no 5 zandvoort

Even waan ik mij in Saint Tropez (niet dat ik daar ooit geweest bent, maar je begrijpt mij wel) als ik het pad naar beneden loop. Wat een pareltje aan zee. Dit is fotoproof, heel belangrijk voor een blogger/instagrammer. Prachtige witte stoeltjes, lekkere loungeplekken, 2 zwembaden, kleine beschutte hoekjes met extra tafeltjes en de zee voor je neus. Ik word er blij van. Ook binnen ziet het er gezellig uit met de witte bistro stoeltjes en de geel witte bar.

George no 5 zandvoort George no 5 zandvoort

Van de kaart word ik al net zo gelukkig. Ik kan altijd moeilijk kiezen maar ik word wel het meest blij als ik niet kan kiezen. Begrijp je mij nog? Ik hou ervan als alles van de kaart mij aanspreekt en ik het liefst alles wil proeven. Maurits kent mijn ongemakken inmiddels en weet dat hij nooit hetzelfde mag bestellen als ik. Want zo valt er meer te proeven. Op de kaart vind ik mediterrane gerechten, carpaccio, vitello tonnato, spaghetti vongole, salades, steak met friet, precies waar ik van hou. De prijzen zijn net iets boven het gemiddelde, ik vind dat persoonlijk niet erg, maar het is wel handig om dit even aan jullie te laten weten.

George no 5 zandvoort George no 5 zandvoort

Ik ga voor de Vitello en Maurits neemt op mijn aanraden de carpaccio. Beide erg lekker, al had er van mij wel wat meer Parmezaan over de carpaccio gemogen. Als hoofdgerecht neem ik een Caesar salade, ik zit in een caesar verslaving en die vind ik heerlijk. De dressing is heerlijk en hier zit wel lekker veel Parmezaan op. Maurits heeft gegrilde zalm, ook lekker! De bediening is af en toe nog wat jong, met trillende handjes worden de borden gebracht. Maar dit vind ik alleen maar aandoenlijk en doet mij denken aan het begin van mijn Hotello tijd. Waarin ik ook met trillende handen, 3 borden droeg.

George no 5 zandvoort

Met “Doe maar een cappuccino” “en dat is een rationele beslissing” sluit ik af. Hoewel ik wel enorm zin heb in cheesecake of chocolade fondant besluit ik dit niet te doen (iets met het ultieme foodie dilemma). Mijn cappuccino maakt het gemis zeker goed.

Ik ben fan van George en ik weet zeker dat ik hier nog wel een keertje ga eten. Je vindt George No. 5 tussen Zandvoort en Bloemendaal in. Iets afgelegen dus (ver van de massa) en daarom het beste per auto te bereiken. Beloof je mij dat je dit niet aan teveel mensen doorverteld? Want dit plekje moeten we stiekem voor onszelf houden.

George no 5 zandvoort

Hotspot
George No. 5

Adres
Boulevard Barnaart 65, Zandvoort

Openingstijden
Iedere dag van 9.00 tot 23.00

WWW
Cafe George Zandvoort

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in