Menu
blend-bar-2.jpg

Vlog: Opening Blend Bar In de Markthal

Vlak voordat ik naar Valencia afreisde, ging ik nog even langs de Markthal in Rotterdam! Hier opende de eerste Olie Blend Bar ter wereld haar deuren. Master Blender Leendert Wesdorp overhandigde de eerste olieblend van zonnebloem-, koolzaad-, lijnzaad en olijfolie met citroen aan 2 sterren chef Fred Mustert van Restaurant Fred. Daarna ging ik zelf aan de slag en maakte ik een enorme blunder. Niewsgierig?, bekijk dan mijn vlog.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

blend bar

blend bar

De Olie Blend Bar is tot en met 7 juni te bezoeken in de Markthal, daarna gaat de bar op tournee door heel Europa. 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan