Menu

Vlog: Opening Blend Bar In de Markthal

Vlak voordat ik naar Valencia afreisde, ging ik nog even langs de Markthal in Rotterdam! Hier opende de eerste Olie Blend Bar ter wereld haar deuren. Master Blender Leendert Wesdorp overhandigde de eerste olieblend van zonnebloem-, koolzaad-, lijnzaad en olijfolie met citroen aan 2 sterren chef Fred Mustert van Restaurant Fred. Daarna ging ik zelf aan de slag en maakte ik een enorme blunder. Niewsgierig?, bekijk dan mijn vlog.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

blend bar

blend bar

De Olie Blend Bar is tot en met 7 juni te bezoeken in de Markthal, daarna gaat de bar op tournee door heel Europa.Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

7 reacties

 • Pauline
  29 mei 2015 om 22:47

  Ja moet je echt een keer doen, zo leuk!

 • Marja
  29 mei 2015 om 15:06

  Dat filmpje is echt wel goede promotie voor de markthal en Rotterdam.
  Mag ik je een tip geven > het einde van de vlog in de auto had natuurlijk ook heel goed buiten gekund bij de bibliotheek, de kubuswoningen of de Laurenskerk.

 • Lotte
  29 mei 2015 om 11:13

  Leuke vlog! En echt die Markthallen...ik wil er zo graag een keer naar toe! Ik hoor er zoveel leuke verhalen over. Ohja, en het liefst voordat Blend Bar weggaat, haha!

 • Margot
  28 mei 2015 om 09:40

  Wat een leuk concept!

 • Getvices
  28 mei 2015 om 09:03

  Wat een leuke vlog! Moeten wij maar snel heen voor 7 juni! Wel erg jammer dat de blendbar zo kort in de Markthal zit.

 • Stefanie
  28 mei 2015 om 09:03

  Leuk filmpje! Ik ben wel erg benieuwd geworden naar de Blend bar. Hele goede reden om dus snel naar de markthal te gaan ;-)

 • Joyce
  28 mei 2015 om 07:57

  Leuke vlog! Die blendbar is wel een leuk idee. Jammer dat er nergens anders een blendbar te vinden is.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.