kookboek pauline

Het Uit Pauline’s Keuken Kookboek

Yes Yes Yes! Het Uit Pauline’s Keuken kookboek is uit. Een week eerder dan verwacht, dus dat kwam als een grote verrassing. Whoohoo! Ik ben helemaal aan het shaken van de adrenaline. Ik vind het stiekem toch wel spannend. Het is echt een Pauline boek geworden. Licht en fris, met alleen maar lekkere recepten. Recepten die basic en snel zijn, maar niet standaard. Soms gezond, soms minder gezond maar wel altijd lekker.

uit paulines keuken kookboek

Live, Love, Eat!
“Live, Love, Eat!” is mijn levensmotto en tevens de ondertitel van mijn boek. Een dag niets lekkers op tafel is een dag niet geleefd. Dit boek boordevol fijne recepten gaat je daarbij helpen. De recepten zijn goed te doen en in no-time klaar. Koken moet leuk zijn en vooral niet te ingewikkeld. Lazy Sunday ontbijtjes, healthy salades en eenvoudige, maar lekkere maaltijden voor doordeweeks, om je vingers bij af te likken! Daarnaast deel ik tips voor het geven van de ultieme dinner party, de basisvoorraad die je altijd in huis moet hebben en fancy hotspots die je niet mag missen. En ik help je een handje in de keuken, in de stap voor stap how to’s laat ik je zien hoe je brooddeeg en karamel maakt.

uit paulines keuken kookboek uit paulines keuken kookboek

Voedselzandloper
Er staan bijna 100 nieuwe recepten in het boek, die niet eerder op mijn blog verschenen zijn. Plus een aantal toppers van mijn blog die echt niet mochten ontbreken. Je hebt keuze uit meer dan 30 hoofdgerechten, zodat je altijd weet wat je moet maken. Meer dan de helft van de recepten is Voedselzandloper proof of met enkele aanpassingen Voedselzandloper proof te maken. Maar ook recepten die dat niet zijn, de guilty pleasures voor in het weekend. Ik geloof in een goede balans, als je doordeweeks gezond eet, mag je in het weekend best even zondigen.

uit paulines keuken kookboek

uit paulines keuken kookboek

Persoonlijk
Het is een persoonlijk boek geworden. Ik geef je een kijkje in mijn leven. Met mijn favoriete hotspots en dingen waar ik dol op ben. Aangevuld met persoonlijke foto’s, allemaal gemaakt door Daniëlle van Goudsefotografie.nl. En hoe leuk is het dat Annika de styling heeft gedaan. Het was zo leuk om dit boek te maken. Ook even de credits voor mijn liefste Maurits die achter de schermen heel goed geholpen heeft.

uit paulines keuken kookboek

Titel
Uit Pauline’s Keuken – Live, Love, Eat!

Auteur
Pauline Weuring

Uitgeverij
Prometheus

Bestellen
Prijs € 19,95 bij Bol.com of haal hem in je lokale boekhandel.

kookboek pauline

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in