fbpx
Menu

Het Uit Pauline’s Keuken Kookboek

Yes Yes Yes! Het Uit Pauline’s Keuken kookboek is uit. Een week eerder dan verwacht, dus dat kwam als een grote verrassing. Whoohoo! Ik ben helemaal aan het shaken van de adrenaline. Ik vind het stiekem toch wel spannend. Het is echt een Pauline boek geworden. Licht en fris, met alleen maar lekkere recepten. Recepten die basic en snel zijn, maar niet standaard. Soms gezond, soms minder gezond maar wel altijd lekker.

uit paulines keuken kookboek

Live, Love, Eat!
“Live, Love, Eat!” is mijn levensmotto en tevens de ondertitel van mijn boek. Een dag niets lekkers op tafel is een dag niet geleefd. Dit boek boordevol fijne recepten gaat je daarbij helpen. De recepten zijn goed te doen en in no-time klaar. Koken moet leuk zijn en vooral niet te ingewikkeld. Lazy Sunday ontbijtjes, healthy salades en eenvoudige, maar lekkere maaltijden voor doordeweeks, om je vingers bij af te likken! Daarnaast deel ik tips voor het geven van de ultieme dinner party, de basisvoorraad die je altijd in huis moet hebben en fancy hotspots die je niet mag missen. En ik help je een handje in de keuken, in de stap voor stap how to’s laat ik je zien hoe je brooddeeg en karamel maakt.

uit paulines keuken kookboek uit paulines keuken kookboek

Voedselzandloper
Er staan bijna 100 nieuwe recepten in het boek, die niet eerder op mijn blog verschenen zijn. Plus een aantal toppers van mijn blog die echt niet mochten ontbreken. Je hebt keuze uit meer dan 30 hoofdgerechten, zodat je altijd weet wat je moet maken. Meer dan de helft van de recepten is Voedselzandloper proof of met enkele aanpassingen Voedselzandloper proof te maken. Maar ook recepten die dat niet zijn, de guilty pleasures voor in het weekend. Ik geloof in een goede balans, als je doordeweeks gezond eet, mag je in het weekend best even zondigen.

uit paulines keuken kookboek

uit paulines keuken kookboek

Persoonlijk
Het is een persoonlijk boek geworden. Ik geef je een kijkje in mijn leven. Met mijn favoriete hotspots en dingen waar ik dol op ben. Aangevuld met persoonlijke foto’s, allemaal gemaakt door Daniëlle van Goudsefotografie.nl. En hoe leuk is het dat Annika de styling heeft gedaan. Het was zo leuk om dit boek te maken. Ook even de credits voor mijn liefste Maurits die achter de schermen heel goed geholpen heeft.

uit paulines keuken kookboek

Titel
Uit Pauline’s Keuken – Live, Love, Eat!

Auteur
Pauline Weuring

Uitgeverij
Prometheus

Bestellen
Prijs € 19,95 bij Bol.com of haal hem in je lokale boekhandel.

kookboek pauline

Word MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

70 reacties

 • Mylène
  8 maart 2015 om 20:06

  Vandaag het lekkere recept gemaakt Arabisch stoofpotje in de tajine. Echt heerlijk. Morgen eten we one pot noodles. Ben blij met dit kookboek. Thanxs

  Beantwoorden
 • Jeanet
  4 maart 2015 om 21:59

  Laat ik voorop stellen dat ik absoluut geen keukenprinses ben, maar nav een aantal goed gelukte recepten van deze website heb ik vol enthousiasme het boek gekocht. Het is een helder, overzichtelijk boek dat makkelijk te volgen is. Een superprestatie, van harte!
  Wat ik me alleen afvraag; hoe komt het dat zelfs na twee uur bakken mijn citroencake niet gaar wordt, terwijl ik het recept tot op de letter heb gevolgd???

  Beantwoorden
 • Pauline
  6 maart 2015 om 18:58

  Dankjewel! De cake heeft sowieso een iets nattere structuur. Dat komt door de yoghurt. Ik zou de volgende keer je oven hoger zetten. De ene oven is de andere niet. Veel kookplezier.

  Beantwoorden
 • vanessa
  3 maart 2015 om 16:11

  De plaatcake is super geworden,vanavond aan de linzensalade met geitenkaas
  Super kookboek waar je heerlijk s avonds mee op de bank kunt hangen om te kijken wat er de volgende dag gegeten wordt..... op voor een vervolg!!!

  Beantwoorden
 • Gringie
  1 maart 2015 om 19:26

  Wat ben ik blij met je boek, een smakelijke aanvulling naast je blog.
  Superleuk en persoonlijk geschreven.

  Beantwoorden
 • Pauline
  2 maart 2015 om 11:33

  Wat leuk om te horen, dankjewel. Daar word ik blij van.

  Beantwoorden
 • Simone | Simone's Kitchen
  28 februari 2015 om 23:23

  Zo gaaf Pauline! Dit is toch meer eigen denk ik als het voedselzandloper kookboek, hoe leuk die ook was. Gefeliciteerd! Ik kan niet wachten om hem zelf te zien... :)

  Beantwoorden
 • Pauline
  2 maart 2015 om 11:39

  Jaa precies, helemaal Pauline :)

  Beantwoorden
 • Marjan
  27 februari 2015 om 23:16

  Boek gisteren ontvangen via bol.com. Wat een prachtig boek, veel en heerlijke recepten! Helemaal eerst alles gelezen vandaag! Dit weekend gelijk wat uitproberen!

  Beantwoorden
 • Mylène
  27 februari 2015 om 20:24

  Vandaag je boek gekocht in de winkel wilde hem eerst zien. De verkoopster zei daar ligt ook geen stof op.

  Beantwoorden
 • Pauline
  2 maart 2015 om 11:41

  Ahh echt wat tof!

  Beantwoorden
 • georgine
  27 februari 2015 om 18:15

  Ik ga hem zeker halen, ben echt fan van je! Heerlijke gerechten en super leuke site.

  Beantwoorden
 • Pauline
  2 maart 2015 om 11:42

  Wat lief, dankjewel.

  Beantwoorden
 • Yvonne
  27 februari 2015 om 17:44

  Had het boek al besteld bij bol.com en gisteren ontvangen. Super mooi met heel veel lekkere gezonde recepten! Een aanwinst!

  Beantwoorden
 • Marian Karsten
  27 februari 2015 om 14:46

  Joehoe, ik heb hem vanochtend gehaald bij de boekhandel! Wat een prachtig boek Pauline, ik ben helemaal enthousiast. Ik was al blij met je site en recepten en het boek maakt me helemaal happy. Erg mooi geworden, prachtige foto's en fijne recepten. Wrs zal ik mijn weekend lekker op de bank met jouw boek doorbrengen en uiteraard ook in de keuken om weer wat uit te proberen :)

  Groetjes Marian

  Beantwoorden
 • Pauline
  27 februari 2015 om 16:30

  Dank je wel! Dat is super fijn om te horen :) Veel plezier er mee!

  Beantwoorden
 • Laura's Bakery
  27 februari 2015 om 12:50

  Het voorproefje smaakt naar meer! Ziet er echt supermooi uit Pauline! Daar mag je echt MEGA trots op zijn :) Ik ben in ieder geval mega trots op je ;) Kan niet wachten om er wat uit te maken!
  Liefs, Laura

  Beantwoorden
 • Willemijn
  26 februari 2015 om 20:05

  Super gaaf!!! Kan niet wachten om er een kijkje in te nemen!

  Beantwoorden
 • Gwendolyn van de Winckel
  26 februari 2015 om 15:51

  Jaaaaaa, ik vond 'm net op de deurmat.
  Wat een mooi boek! Gefeliciteerd.

  Beantwoorden
 • Eliza
  26 februari 2015 om 08:07

  Gefeliciteerd!! Ik ben fan!

  Beantwoorden
 • Marian
  26 februari 2015 om 06:47

  Ik weet al wat ik voor Moederdag krijg

  Beantwoorden
 • marijksels
  25 februari 2015 om 22:41

  Wauw ziet er mooi uit zeg!

  Beantwoorden
 • Corinne
  25 februari 2015 om 22:16

  Zo te zien is het een prachtig boek geworden Pauline. Ik ben al een tijd fan van je blog dus je boek ga ik zeker kopen.

  Beantwoorden
 • Andrea
  25 februari 2015 om 21:14

  Gefeliciteerd!!! Het ziet er super mooi uit! *schrijft het boek op wishlist*

  Beantwoorden
 • Anoeska
  25 februari 2015 om 19:08

  Wat gaaf zeg, het is zo te zien een mooi boek geworden!

  Beantwoorden
 • A.J.
  25 februari 2015 om 16:26

  Wat een prachtige lay out.
  Gefeliciteerd met je mooie boek.
  AJ

  Beantwoorden
 • Anne-Marij
  25 februari 2015 om 15:33

  Wat super leuk, gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 • Ger
  25 februari 2015 om 15:24

  Ah wat ontzettend leuk! Ik ga het boek morgen gelijk kopen. Een aanwinst voor mijn boekenkast. Prachtig!

  Beantwoorden
 • Pauline
  25 februari 2015 om 21:15

  AH wat leuk! Thanks :)

  Beantwoorden
 • Anne-Marie/My Happy Kitchen
  25 februari 2015 om 14:38

  Gefeliciteerd! Wat een prachtige foto's, ben reuze benieuwd naar het boek!

  Beantwoorden
 • Lisanne
  25 februari 2015 om 12:01

  Gefeliciteerd! Ik kan niet wachten tot Bol hem bij mij thuisbezord!

  Beantwoorden
 • Pauline
  25 februari 2015 om 21:15

  Ik hoop snel! :)

  Beantwoorden
 • lieke
  25 februari 2015 om 11:55

  Gefeliciteerd met je nieuwe kookboek..
  Het boek ziet er echt prachtig uit!
  Daar mag je trots op zijn!!!
  Ik ga het boek zeker kopen...:D

  Beantwoorden
 • Lies
  25 februari 2015 om 11:45

  Dat ziet er goed uit zeg! Gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 • Annie Laumen
  25 februari 2015 om 11:34

  Gefeliciteerd Pauline met je mooie boek.

  Beantwoorden
 • Greet
  25 februari 2015 om 11:25

  Gefeliciteerd! Knap hoor! Geniet er maar fijn van.
  Ik denk dat deze echt wel in mijn keuken komt, aangezien de recepten op je blog al heerlijk zijn.

  Beantwoorden
 • Pauline
  25 februari 2015 om 21:15

  Wat leuk om te horen, dankjewel!

  Beantwoorden
 • Eline
  25 februari 2015 om 10:51

  Gefeliciteerd Pauline, zo te zien is het een prachtig boek!

  Beantwoorden
 • Marieke
  25 februari 2015 om 10:47

  Leuk Pauline! Gefeliciteeeeerd! Ben erg benieuwd, heb zin in je boekpresentatie!

  Beantwoorden
 • Pauline
  25 februari 2015 om 11:07

  Ah lief, ik ook :)

  Beantwoorden

Reactie plaatsen