Hotspot Stach Food Overveen

Hotspot Stach Food Overveen

Oh wat was ik blij toen ik hoorde dat er per januari van dit jaar een Stach Food zou openen in Overveen. Ik was al eens met Pauline naar de Stach geweest in Amsterdam. Ik was meteen verknocht aan deze zaak. En nu er één in Overveen is geopend, ben ik er zo. Vanuit Haarlem is het een paar minuutjes rijden. Ik nam laatst voor het eerst een kijkje en met deze blog laat ik jullie meekijken naar deze toffe hotspot.

Stach food

Voor degenen die Stach nog niet kennen, het is een winkel waar je terecht kan voor huisgemaakte kant-en-klaar maaltijden, salades, soepen, verse broden, detox sapjes, maar ook lekkere chocolaatjes, popcorn, muffins en andere lekkernijen. Kortom, als foodie kan je hier helemaal los gaan. De kant-en-klaar maaltijden zien er super lekker uit en zijn niet vergelijken met wat je in de supermarkt kan verkrijgen.

Stach food

Stach food

Stach food

Wat nog toffer is, is dat deze vestiging beschikt over een Burgerbar. Echte New York Style hamburgers, gemaakt met de beste verse ingrediënten. Stach is gevestigd in een oude rijwielhandel. Dit geeft een hele leuke sfeer aan de zaak. De tafels zijn van staal, de burgers worden geserveerd op een rvs dienblad en het menu staat op hippe clipbords. Het is een soort buurtwinkel en lunchtent in één. Er komen dus mensen gezellig een hapje eten, terwijl anderen aan het food shoppen zijn.

Stach food

Stach food

Ik had zelf net gelunched, helaas! Maar ik kon de cheesecake niet aan me voorbij laten gaan. Vriendlief koos natuurlijk voor de hamburger. Toen ik die zag, kreeg ik nog meer spijt dat ik al gegeten had. Maar dat is meteen een goede reden om snel weer terug te gaan. Ik nam nog wel twee pakjes Nakd repen mee naar huis.

Stach food

Stach food

Stach Food Overveen (15 van 16)

Ja, hier ga ik zeker vaker komen. Al is het alleen maar voor de hamburgers! Stach heeft inmiddels al vijf vestigingen in Amsterdam. Maar, deze beschikken niet over een burgerbar. Een bezoekje aan Stach Overveen is dan ook zeker de moeite waard.

Hotspot
Stach Food

Waar
Zandvoorterpad 1, Overveen

Geopend
Ma t/m za van 8.30 tot 22.00
Zondag van 9.00 tot 21.00

WWW
Stach Food

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in