Menu

Behind the scenes Kookboek update

Terwijl heel Nederland lekker vakantie had, heb ik een klein beetje doorgewerkt. Een klein beetje maar hoor, want ook ik heb natuurlijk een aantal dagen vrij gehad. Maar wat ik gedaan heb was voor een heel goed doel, namelijk mijn nieuwe boek! Hoewel mijn eerste boek nog steeds heel goed verkocht wordt, is het nu bijna tijd voor deel 2. De hoogste tijd om jullie even bij te praten dus.

Het is af! Dat wil zeggen, mijn werk zit erop. Alle teksten zijn geschreven en gecheckt, alle recepten zijn gekookt, alle foto’s zijn gemaakt en nabewerkt door Daniëlle en de styling van het hele boek is gedaan door Annika. Met zijn drieën hebben we dit toch heel mooi geflikt. De samenwerking ging echt heel lekker. Ik kookte de recepten (zo’n 20 per dag), Annika zorgde ervoor dat het mooi op de plank kwam en Daniëlle maakte er een mooie foto van. En dat zag er dan zo ongeveer zo uit, chaos all over the place. Op ieder hoekje van de kast, bank of grond lag wel een bakje, bordje, verdwaald mesje of kopje.

uit paulines keuken kookboek 6

Ook zijn we de stad ingedoken en hebben we hotspots en andere leuke plekjes bezocht, want in het boek komen ook een aantal persoonlijke foto’s. En ook Maurits, Annika en Chris vind je terug in dit boek. Annika zorgde er steeds voor dat mijn haren en make up goed in de plooi zaten.

uit paulines keuken kookboekEn het leuke van in de stad fotograferen is dat heel veel mensen (echt iedere 5 minuten wel iemand) het leuk vinden om te photobomben.

kookboek

De ondertitel van het boek is Live, Love, Eat!, mijn levensmotto. Dat zie je terug in het boek; “Leef!, heb lief en vergeet vooral niet te genieten van lekker eten”. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat. Diewertje de vormgever heeft er een heel mooi geheel van gemaakt. Nu is het enkel nog wat puntjes op i zetten dan is het klaar om gedrukt te worden. Spannend!

uit paulines keuken kookboek 3

In het boek vind je bijna 100 nieuwe recepten, plus enkele succesnummers van mijn blog. Meer dan de helft van de recepten is Voedselzandloper proof of gemakkelijk (met 1 of 2 aanpassingen) Voedselzandloper proof te maken. Maar er staan ook ongelooflijk lekkere en alles behalve gezonde guilty pleasures in. Omdat ik vind dat je ook verplicht moet zondigen. Want dat maakt je leven gewoon leuker.

uit paulines keuken kookboek

Een geweldig moment, de eerste beelden die binnenkomen via What’s app. Zo handig die communicatiemiddelen van tegenwoordig. Cool he?

uit paulines keuken kookboek 4

En voor de persoonlijke foto’s haalden we alles uit de kast. Want vanaf het aanrecht, heb je toch echt de beste hoek.

uit paulines keuken kookboek 5

En na een kookdag zag mijn keuken er zo uit. Al valt het hier nog reuze mee trouwens.

uit paulines keuken kookboek

Hoera! En toen stond alles op de kiek! Helemaal blij met mijn dreamteam.

Het boek is vanaf begin maart verkrijgbaar, maar je kunt hem nu al reserveren bij Bol.com. Dan weet je zeker dat je hem als eerste in huis hebt.

Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. Van mij mag het al wel maart zijn.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

27 reacties

 • Pauline
  2 februari 2015 om 12:32

  Wat leuk om te horen!

 • Lisanne
  1 februari 2015 om 00:15

  Leuk om de behind the scenes foto's te zien! Ik ga het boek zeker kopen, kook ook graag uit je 1e boek.

 • Pauline
  22 januari 2015 om 12:45

  Whoohoo zo leuk om te horen, thanks!

 • Brigitte
  21 januari 2015 om 11:28

  Hoi Pauline,

  Wat een leuke foto's en geweldig dat er een nieuw kookboek uitkomt, ik ga hem zeker kopen. Ik haal nog altijd veel inspiratie uit je website en je eerste kookboek.

 • Sanne
  19 januari 2015 om 16:17

  Wat super leuk! en ik lees net dat een groot deel van de recepten zandloper proof is! wauw dat maakt mij nog nieuwsgieriger naar het eindresultaat :D

 • Jet
  18 januari 2015 om 09:38

  20 per dag?! Respect.

 • Pauline
  17 januari 2015 om 21:27

  Ahh wat lief! Thanks :)

 • Pauline
  17 januari 2015 om 21:25

  Thank you :)

 • Ger
  16 januari 2015 om 23:51

  Wat een gezellige boel. Heel erg leuk om een kijkje achter de schermen te nemen. Je boek ga ik zeker kopen.

 • Marja
  16 januari 2015 om 20:22

  ik zet het boek op mijn verjaardagslijstje! Ik probeer elke dag VZL proof te eten en drinken, een 2e kookboek zal daarbij zeker helpen.

 • Lian
  16 januari 2015 om 13:08

  Wat ontzettend spannend en wat zien de foto's er al geweldig uit. Je straalt!

 • Jacqueline
  16 januari 2015 om 09:32

  Hoi Pauline,

  Van harte gefeliciteerd met de "geboorte" van de 2de boek. Ik kijk er naar uit! Erg leuk om eens achter de schermen te mogen kijken. Veel plezier en succes.
  Hartelijke groet,
  Jacqueline

 • Joyce
  15 januari 2015 om 20:09

  ik kan niet wachten!
  Je eerste boek gebruik ik hier bijna dagelijks. Vooral de linzensoep en pittige paprikasoep zijn toppers :)
  Groetjes
  Joyce

 • Karlijn
  15 januari 2015 om 19:30

  Superleuk om te zien!
  Ik kook regelmatig met veel plezier uit je eerste kookboek en zal nummer twee ook zeker aanschaffen! Ik ben er heel erg benieuwd naar!

 • Pauline
  15 januari 2015 om 17:49

  Ja dat klopt! Leuk! Ik heb het op de planning staan om meer Haarlemse updates te delen. Maar in mijn boek staan ook een paar van mijn favo's.

 • Mireille
  15 januari 2015 om 16:19

  Leuk hoor! Je eerste boek heb ik al en ben erg benieuwd naar de tweede. Je woont in Haarlem toch? Ben benieuwd wat jouw hotspots zijn in in mijn hometown :)

 • Kim
  15 januari 2015 om 12:56

  Super leuk! Ben echt ontzettend nieuwsgierig naar het eindresultaat!

 • Maud
  15 januari 2015 om 11:58

  Leuk zeg, ik ben benieuwd! De eerste beelden beloven goeds :-)

 • Desiree
  15 januari 2015 om 10:05

  Wat leuk om deze foto's te zien. Ben erg benieuwd naar je boek en ga hem nu gelijk reserveren!

 • Roos
  15 januari 2015 om 09:54

  Wat zien de foto's er al leuk uit! Ben onwijs benieuwd naar het nieuwe boek :)

 • Tessa
  15 januari 2015 om 09:37

  Wat onwijs leuk, zo'n kijkje achter de schermen! Ik ben erg benieuwd naar het boek.

 • Corinne
  15 januari 2015 om 09:35

  Ik ben ook heel erg benieuwd hoor! Leuk dat we hier af en toe mee hebben mogen kijken.

 • Ellen
  15 januari 2015 om 09:34

  Dit moeten een paar spannende weken voor je geweest zijn! Veel succes en ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat! :)

 • Margot
  15 januari 2015 om 09:26

  Wat leuk om te zien en ik ben heel benieuwd naar je boek!

 • Sarah
  15 januari 2015 om 08:52

  Wat leuk en spannend alweer een boek die uitkomt. De foto's zien er nu al heel mooi uit!

 • Anna-Karina
  15 januari 2015 om 08:06

  Hard gewerkt dames, zal vast een resultaat zijn op trots op te zijn. Ben heel benieuwd!

 • Marieke
  15 januari 2015 om 07:31

  Ooh Pauline, wat gaaf om te zien. Ik kan niet wachten tot het boek uitkomt. Van je eerste boek heb ik nml al meer dan de helft van de recepten gemaakt.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.