uit paulines keuken kookboek

Behind the scenes Kookboek update

Terwijl heel Nederland lekker vakantie had, heb ik een klein beetje doorgewerkt. Een klein beetje maar hoor, want ook ik heb natuurlijk een aantal dagen vrij gehad. Maar wat ik gedaan heb was voor een heel goed doel, namelijk mijn nieuwe boek! Hoewel mijn eerste boek nog steeds heel goed verkocht wordt, is het nu bijna tijd voor deel 2. De hoogste tijd om jullie even bij te praten dus.

Het is af! Dat wil zeggen, mijn werk zit erop. Alle teksten zijn geschreven en gecheckt, alle recepten zijn gekookt, alle foto’s zijn gemaakt en nabewerkt door Daniëlle en de styling van het hele boek is gedaan door Annika. Met zijn drieën hebben we dit toch heel mooi geflikt. De samenwerking ging echt heel lekker. Ik kookte de recepten (zo’n 20 per dag), Annika zorgde ervoor dat het mooi op de plank kwam en Daniëlle maakte er een mooie foto van. En dat zag er dan zo ongeveer zo uit, chaos all over the place. Op ieder hoekje van de kast, bank of grond lag wel een bakje, bordje, verdwaald mesje of kopje.

uit paulines keuken kookboek 6

Ook zijn we de stad ingedoken en hebben we hotspots en andere leuke plekjes bezocht, want in het boek komen ook een aantal persoonlijke foto’s. En ook Maurits, Annika en Chris vind je terug in dit boek. Annika zorgde er steeds voor dat mijn haren en make up goed in de plooi zaten.

uit paulines keuken kookboekEn het leuke van in de stad fotograferen is dat heel veel mensen (echt iedere 5 minuten wel iemand) het leuk vinden om te photobomben.

kookboek

De ondertitel van het boek is Live, Love, Eat!, mijn levensmotto. Dat zie je terug in het boek; “Leef!, heb lief en vergeet vooral niet te genieten van lekker eten”. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat. Diewertje de vormgever heeft er een heel mooi geheel van gemaakt. Nu is het enkel nog wat puntjes op i zetten dan is het klaar om gedrukt te worden. Spannend!

uit paulines keuken kookboek 3

In het boek vind je bijna 100 nieuwe recepten, plus enkele succesnummers van mijn blog. Meer dan de helft van de recepten is Voedselzandloper proof of gemakkelijk (met 1 of 2 aanpassingen) Voedselzandloper proof te maken. Maar er staan ook ongelooflijk lekkere en alles behalve gezonde guilty pleasures in. Omdat ik vind dat je ook verplicht moet zondigen. Want dat maakt je leven gewoon leuker.

uit paulines keuken kookboek

Een geweldig moment, de eerste beelden die binnenkomen via What’s app. Zo handig die communicatiemiddelen van tegenwoordig. Cool he?

uit paulines keuken kookboek 4

En voor de persoonlijke foto’s haalden we alles uit de kast. Want vanaf het aanrecht, heb je toch echt de beste hoek.

uit paulines keuken kookboek 5

En na een kookdag zag mijn keuken er zo uit. Al valt het hier nog reuze mee trouwens.

uit paulines keuken kookboek

Hoera! En toen stond alles op de kiek! Helemaal blij met mijn dreamteam.

Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. Van mij mag het al wel maart zijn.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in