vapiano amsterdam

Fotoverslag Meet & Greet & Cook bij Vapiano

Oh jongens wat een fantastische dag heb ik gehad. Een eigen event met bezoekers is toch best wel spannend, maar het was echt zo leuk. In samenwerking met Vapiano en Image PR organiseerden we een Meet & Greet & Cook.

14 van jullie mochten daar bij aanwezig zijn. En wat zijn jullie lief allemaal. Zo leuk dat jullie uit het hele land en zelfs uit het buitenland de moeite namen om hier bij te zijn. Nogmaals heel erg bedankt dat jullie er waren.

We gingen onder leiding van Mike aan de slag met een barista workshop. Daarna kregen we een kijkje achter de schermen en gingen we onze eigen pasta maken. De dag werd in stijl afgesloten met huisgemaakte panna cotta.

Omdat foto’s veel meer zeggen dan 1000 woorden, hierbij deze super dag in beeld.

Vapiano-2 Vapiano-7 Vapiano-12 Vapiano-15 vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam vapiano amsterdam

Credits Fotograaf: Geert Broertjes

Oh en voor diegene die mijn zusje Annika herkennen op de foto, goed gezien. Zij heeft uiteraard niet meegedaan aan de winactie, maar ze mocht er wel gezellig bij zijn. 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in